Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Tako je![]()
Naravno... : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je![]()
...bikovi su super za ribe - moj tata je bik a mama riba, sta mu sve radi i kako ga maltretira a on trpi i cuti...nekad pretera pa mora da mu kaze da ga najvise na svetu voli i on sve zaboravi![]()
Pa predpostavljam da se misli na to sto ne volimo promjene,, i sto smo gospoda
To ti danas nije moderno
![]()
Nadam se da ce ova tema ponovo zaziveti![]()
Ха ха ха ха ха „мој учитељ“.Posesivnost raka je gora i teza...''ovo je MOJE.moja zena.moje dete,moj ucitelj''..
Bikovi posesivni...hmm ..jesu ali ne preterano...
Ne kao rak i ne kao skorpija..ima razlike..
Bik samo voli da stvari i ljude oko sebe i koji mu znace ima na tacno odredjenoj poziciji i rasporedu i da zna kada moze da racuna na nekoga..A posesivnost se kod njih svodi uglavnom na podelu materijalnog...''kome verujem ili ko mi znaci tom cu i dati novac i pomoci''.I redovno bik je miran stalozen i sve ok dok ne dodje do para,e tad se pokazuje.ma bik je jednostavan za shvatiti.
Posesivnost raka je gora i teza...''ovo je MOJE.moja zena.moje dete,moj ucitelj''..rakovi su vodeci u tome,sve kod njih je licno i emotivno ukljuceno,kad nekoga zgrabe klestima ne pustaju i znaju da udavee
O skorpijama vec sve receno--posesivni su zbog strasti i detinje nesigurnosti u sebe.Uvek ista prica kod njih-partneru NISTA nije dozvoljeno a njima SVE(ovde mislim na m/z odnose prevare i sl)
Pa ko voli neka izvoli...
Mozda najbolje uzeti nekog strelca...oni mi deluju kao da ne znaju sta znaci posesivnost i ljubomora