gost 358859
Poznat
- Poruka
- 7.403
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imate dete, imate za njega planove i onda to dete dodje i kaze: necu na fax, necu nista da radim od svog zivota, zaposlicu se kao konobar i ziveti? Kako bi vi ovo podneli? Je l' bi pokusali da ga nagovorite da se mane corava posla i upise fax ili kako?
a što baš konobar (konobari su ok) ne bih se ni bunilaImate dete, imate za njega planove i onda to dete dodje i kaze: necu na fax, necu nista da radim od svog zivota, zaposlicu se kao konobar i ziveti? Kako bi vi ovo podneli? Je l' bi pokusali da ga nagovorite da se mane corava posla i upise fax ili kako?
Болео би ме туки, ако је то његов избор који је донео после много година мог васпитања, онда нека иде ђе и ради шта хоће.
Трудим се да не очекујем ни од кога ништа. И каква је то бесмислица имати планове за њега? Ваљда он треба да има планове за себе, ја сам ту само да га подигнем и научим да хода, а он нека иде путевима којима хоће.
Ti si tu da ga usmeris. U suprotnom moze lako da zaluta tj. da krene pogresnim putevima (pa bi pitanje da li hoce da studira ili ne postalo totalno nebitno u tom slucaju).
meni je bolje da zavrsi faks,ako mu vec ne ide tesko,pa ako mu se posle konobarise,nek konobarise,sta ima veze.al ako ne zavrsi skole,tesko da ce posle kad mu dodje iz dupeta u glavu da tek tako menja zanimanja i da ide na bolje
mada...danas ima tih privatnih fakulteta,ocas posla zavrsis za nesto...
А зашто мислиш да је студирање прави пут?
Да, ти треба да га усмериш, да не оде у какав криминал, да не оде у наркомане, у будале и пробисвете и то је читав твој задатак који имаш да оствариш током његових ајд 20 година.
А зашто сви мислите да факс има неко значење?
ne znam, ako je dete talentovano za nesto ili ima neke sklonosti za koje ne treba fakultet ne mislim da je to najvaznija stvar u zivotu. bolje da se fokusira na ono sto mu ide nego da istera fakultet makar i na misice i da posle ne zna sta ce sa sobom.Imate dete, imate za njega planove i onda to dete dodje i kaze: necu na fax, necu nista da radim od svog zivota, zaposlicu se kao konobar i ziveti? Kako bi vi ovo podneli? Je l' bi pokusali da ga nagovorite da se mane corava posla i upise fax ili kako?
Imate dete, imate za njega planove i onda to dete dodje i kaze: necu na fax, necu nista da radim od svog zivota, zaposlicu se kao konobar i ziveti? Kako bi vi ovo podneli? Je l' bi pokusali da ga nagovorite da se mane corava posla i upise fax ili kako?
Gde si ti to procitao da ja mislim da je studiranje pravi put?
Usput, moj stav i moje iskustvo pokazuje da to nije uvek slucaj. I zadnji sam koji bi dramio kada moji klinci ne bi hteli da studiraju.
A za drugi pasus: ma da, samo to, cista sitnica...nista vise.
Ti nemas decu verovatno.
zato sto je lakse raditi nesto sto je dobro placeno i na toplom,nego stajati na nekoj skeli i zidati za male pare.recimo.
na stranu sto dobijas i obrazovanje,elokventnost,sire vidike
Па видим конобарство сматрате погрешним путем, па ми је онда логично да у студирању видите прави пут.
Немам децу, али бих да имам тако поступио, налик мом ћалету. Ако нећеш да учиш, идеш са мном на грађевину - увек је тако говорио.
Koji mi? Ja to nigde nisam napisao.
Postoji i nesto izmedju akademika i baustelca tj. postoji mnogo toga izmedju. Svasta...
Uspesan, srecan i ispunjen mozes biti u raznim profesijama. Isto kao sto u svakoj profesiji mozes biti nesrecan, neuspesan, neispunjen.... nema to veze sa tim da li si studirao ili nisi.
Vidis kako sam pogodio da nemas decu. Da imas ne bi napisao onako nesto. Biti roditelj znaci mnogo vise i velika je odgovornost.![]()