500evra ulaznica za koncert Dua Lipe?

Dua Lipa će održati koncert u pulskoj Areni 9 juna o.g. i sve karte su brzo rasprodate.
Najjeftinije ulaznice su79 eura, 139 su za ložu, 109 za parter,99 za tribinu a platinum karte su koštale gotovo 500eura?
Premijerno će izvoditi pjesme sa svog novog albuma "radical optimism".. prenosi centralni portal.

Vrijedi li dati 500eura da bi gledali i slušali Dua lipu?
Nije li malo to precijenjeno i preskupo ili je to neka optimalna cijena?
Sva pseudo-hiphoprska muzika je smeće.

Ja za tu Duu nisam ni čuo dok mi nisu rekla da je to neka anglo-albanska zvjezdica.
Odem na YT i pogledam 3 videa- ništa.

...
 
Ulaznica za koncert RHCP u Budapestu '96 je bila (naravno da se ne secam tacne cifre) reda velicine 30-40dem, koncert je bio na nekom malom stadionu tipa Tashmajdan kod nas (ko ce pamtiti ime posle 30 godina), mozda i manjem. Moje drustvo, nas 4-ro smo isli kolima pa se secam da je ulaznica bila u vrednosti 2 kante benzina, racunica je isla ovako po sobi: 2 kante za koncert, pola kanta za put ali ako kupim 2kg segedinske kobaje, 2 karavan kackavalja od 2kg, kesu deterdzenta i 5 crno belih ORWO Porta filmova - izvukao sam put. Jesam, k.i.t.u.

A ti si od caleta trazio 200Dem za provod i shopping..
Dobro jutro....:lol:

Jel ti stvarno misliš da se sećam koliko sam tražio pre 30 godina za koncert? Lupio sam cifru.....Ali jbg otišao nisam...očigledno previše tada...;)
 
ajd dobro, mogu i budisti da budu za porodicu :)
Konkretno u srpskom narodu je vise ateisticko socijalistucko drustvo uticalo na raspad porodice i patrijarhalnog nego neki uticaji pop kulture. U socijalizmu je konkretno sve bilo nase i nicije, nije se postovala privatna svojina, zasluge prema radu i doprinosu i sve se to vidi kao posledica i u danasnjem drustvu u Srbiji. Madona je bila samo baceni kamen u vodu, mali talas ali talas koji nije napravio od devojaka kur.ve, napravio ( ako je ispravno to reci, reci da su ku.rve iako su one ljudska bica i imaju pravo da odluce sta ce biti i kako ce se ponasati) ih je nakaradan moralni i vrednosni sistem.
 
Pa ako mene pitas ne vredi ni 5 evra, ustvari ajde 5 evra ili ajde do 10-ak evra bi bila neka ok i prihvatljiva cena.
Mislim nije sad ona neka pevačica ili neka ozbiljna muzičarka ona je više ono samo celebrity, kao poznata ličnost, ljudi su uglavnom čuli za nju ali teško da iko zna neku njenu pesmu ili naziv nekog njenog albuma, to je ono u sustini jedna dosadna, generična muzika koja se samo generički štancuje i prodaje kao proizvod i koja se možda jedino vrti po nekim radnjama u tržnim centrima gde uglavnom ide neka dosadna muzika i gde niko ni ne obraća pažnju na muziku.
To se u principu štancuje i služi više kao proizvod i kao neko sredstvo za samopromociju ili promociju nekoga nego kao prava muzika koja se pravi sa ciljem da bude dobra muzika pre svega i nešto što će da traje i da ima neku umetničku vrednost i težinu.
 
Tako sto ce drzati Tiletovu sliku na zidu iznad trpezarijskog stola i svaki rucak zapocinjati sa "Druzte Tito, mi ti se kunemo..."?
Ateisticka idila. Ako imaju sta da jedu...
Прво оснујеш партијску породичну организацију, и онда редовно одржаваш састанке и указујеш на негативне појаве.

Атеисти често јесу сиротиња, јер су све вредно покупили ови верујући.
 
Nije problem čak ni u Madoni (o kojoj da se razumemo nemam uopšte neko lepo mišljenje, ono naprotiv) niti u pop kulturi već u nekritičkoj konzumaciji iste, kao što ni danas nije problem u internetu, društvenim mrežama ili Youtube-u već u nekritičkom korišćenju toga.
Jer što i Rambo Amadeus reče, šta je turbo-folk, turbo-folk je nekritička upotreba tehnologije.
 
au koje sranjeee sad sam pustio nešto čisto da se informišem
treba majmunima uzeti 5000e a ne 500, malo je
И ја мало искликтах по нету... Реко има више верзија неке пјесме... кад оно то различите пјесме! Рецитативни аутотјун, ниђе везе. Ал ајд... ни за оне што су својевремено гребали по грамофонима читајући спортску прогнозу ми није било јасно како тадашњи клинци уопће разликују која је која пјесма.
 

Back
Top