Q
Queen_
Gost
Rekla sam vam
Nego, Chokolado, koliko si ti skupila poenčića?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas srece posto znam da je ona streit,da je d1 ode kantica.....chokolada:Nije on nego Gazdarica, vratila se sa pauze.lav607:Kako li ces mu se oduziti....chokolada:Hahahahahah izbrisao vas je d1.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahah kako si znala?Queen_:Rekla sam vam![]()
chokolada:Hahah kako si znala?Queen_:Rekla sam vam![]()
Nego, Chokolado, koliko si ti skupila poenčića?![]()
Odoh sada da izbrojim poencice. :wink:
chokolada:Hahah kako si znala?Queen_:Rekla sam vam![]()
Ja sam vec odgovarala na ovu temu. :wink:chokolada:54%!Nadam se povecanju procenta za par godina.
ops:
Cuti ne moraju svi da znaju.....Bas si neka...sibirska:chokolada:Hahah kako si znala?Queen_:Rekla sam vam![]()
A ti ušla u temu zbog pojedinaca, a ne zbog teme? :?
ops:chokolada:Ja sam vec odgovarala na ovu temu. :wink:chokolada:54%!Nadam se povecanju procenta za par godina.
ops:
chokolada:Ja sam vec odgovarala na ovu temu. :wink:chokolada:54%!Nadam se povecanju procenta za par godina.
ops:
bitno da je nama lepo, pa ma sta i sa kim radili zar ne? :wink:
ops: inace ovaj test mi se mnogo vise svidja :wink:

...Gazdarica:Evo, zahvaljujuci Jovani, izvlacim ovaj topic na 1. stranu, pa ako kojotea zanima, moze i ovaj test i mene da ispuni...
Rezultat testa - tačno 90% - dvaput proverio. Nego, yebu me oni panduri bre! :? Im'o bi' još 2% više da sam...pred njima. Želim da ih pošto-poto osvojim (bodove-ne pandure 
Steffan:Selena:Steffan:30% :shock: damn, imam cak 35 "negativnih"...bre sta ja trazim ovde koji djavo?!?!
![]()
Isto imam i ja;a i pitam se isto!!
Hocemo da "napumpamo" nase cifre malcice udruzenim snagama?Jos kada bi Lav607 uleteo u semu duplirali bi je garant preko noci!!
![]()

Mislis,pa kakvih smo se sve ovde lovackih prica nacitali i decackih fantazija naslusali.Retko ko da je iskrensexo:Ne mogu da verujem, samo 46%. A mislio sam da sam za ovoliko godina sexualnog staza sve isprobao. Takodje mislim da ovde ima dosta onih koji ne govore istinu.
yebote i ja 78Gazdarica:483%??? :shock: :shock: :shock:
Jao, princezo pa sta si ti to racunala...![]()
![]()
![]()
Nesto si se zeznula oko pravila racunanja...
Inace, moj postotak je odavno 78...
Nego, zanimljiva bolnica ti bila, a?![]()
![]()
![]()