30% :shock: damn, imam cak 35 "negativnih"...
bre sta ja trazim ovde koji djavo?!?! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Steffan:30% :shock: damn, imam cak 35 "negativnih"...bre sta ja trazim ovde koji djavo?!?!
![]()

Tommy_V:pa sta ste radili sve ove godine?! :wink:

Felerična:Steffan:30% :shock: damn, imam cak 35 "negativnih"...bre sta ja trazim ovde koji djavo?!?!
![]()
Ja 38, a koga trazis .....pa mene dusice![]()

Tommy_V:pa sta ste radili sve ove godine?! :wink:
ocigledno jedno te isto.. 
Steffan:Felerična:Steffan:30% :shock: damn, imam cak 35 "negativnih"...bre sta ja trazim ovde koji djavo?!?!
![]()
Ja 38, a koga trazis .....pa mene dusice![]()
Ma bezi bre od mene, suvise si perverzna!!![]()

LAZZZZZZZZZZZOOOOOOOOVVVVVVEEEEE!Steffan:30% :shock: damn, imam cak 35 "negativnih"...bre sta ja trazim ovde koji djavo?!?!
![]()
Pa valjda mene,eto ti sta su zene iskoriste te i bace posle kazu muskarci ovakvi i onakvi..... :xSelena:Steffan:30% :shock: damn, imam cak 35 "negativnih"...bre sta ja trazim ovde koji djavo?!?!
![]()
Isto imam i ja;a i pitam se isto!!
znaci sramnih 28%...
cik da vidim da li neko (ko nije nevin) ima manje!! 
Selena:Steffan:30% :shock: damn, imam cak 35 "negativnih"...bre sta ja trazim ovde koji djavo?!?!
![]()
Isto imam i ja;a i pitam se isto!!
Jos kada bi Lav607 uleteo u semu duplirali bi je garant preko noci!! 
Steffan:Uradio sam opet test, misleci da cu da "izvucem" koji bod vise.. kad ono ispade da sam prosli put jos dodao jedan vise...znaci sramnih 28%...
![]()
UTATATATATATATATABrate moj,sta da ti kazem ja nisam ni racunao onih 50 bodova gratis.[javno mesto i panduri]Steffan:Uradio sam opet test, misleci da cu da "izvucem" koji bod vise.. kad ono ispade da sam prosli put jos dodao jedan vise...znaci sramnih 28%...
![]()
ops:To me nimalo necudi...Felerična:Steffan:Uradio sam opet test, misleci da cu da "izvucem" koji bod vise.. kad ono ispade da sam prosli put jos dodao jedan vise...znaci sramnih 28%...
![]()
Ja imam 24%UTATATATATATATATA
Felerična:Steffan:Uradio sam opet test, misleci da cu da "izvucem" koji bod vise.. kad ono ispade da sam prosli put jos dodao jedan vise...znaci sramnih 28%...
![]()

Steffan:Felerična:Steffan:Uradio sam opet test, misleci da cu da "izvucem" koji bod vise.. kad ono ispade da sam prosli put jos dodao jedan vise...znaci sramnih 28%...
![]()
Ma sta bre lazes varalice jedna, zar nisi kazala da imas 38% sta je sada ovo!?!? :x
JA SAM NAJCEDNIJI!!!!![]()

Felerična:38 NEGATIVNA ODGOVORA, GLUPSONE JEDAN![]()

Vidi se stara skola nema sta,svaka cast....sibirska:64% baš sam pokvarena!![]()
Kako li ces mu se oduziti....chokolada:Hahahahahah izbrisao vas je d1.![]()
![]()
![]()

Nije on nego Gazdarica, vratila se sa pauze.lav607:Kako li ces mu se oduziti....chokolada:Hahahahahah izbrisao vas je d1.![]()
![]()
![]()
![]()