50 godina

Ortak2

Zainteresovan član
Poruka
186
Primetila sam a i usput sa prolaznicima pričala da si socijalno mrtav sa 50 :(
Jedna žena u redu za plaćanje računa reče : da mi nije penzije i unučića, ja bih se ubila.
Nikome ne trebam, nikoga ne zanima kakva sam kao čovek, osoba, ne zanima ni moje a kamoli nepoznate, evo platim im ponekad račune, čuvam unuke, a i unuci iako su deca, navikli da im uvek kupim nešto od penzije, nisam očekivala da će ovako biti.

Meni je slično.
Eventualno bi se moglo reći da izgledam dobro ali uz dodatak "za moje godine", znači još mogu da nađem šemu za seks da to hoću ali pravog prijatelja ili pravu vezu... reče danas jedan forumaš u smislu "sa 50 godina što ti je život dao, to je to..." :(

Moja baba sa očeve strane se udala drugi put sa 60+.

Ne znam...nije meni cilj udaja pa pominjem babu nego me boli jer vidim da gubim ljude, od*jebavaju me hladno, ne trebam više nikome, pre 20 godina sam npr kad se probudim i uzmem mobilni, ono 25 propuštenih poziva i 18 poruka jbte, a sad mi mobilni telefon treba fazon da pozovem taksi.

Joj. Šta vi mislite, kako je vama?
P.S. muškarcima je, mislim, lakše.

Sad ću dopisati anegdotu zašto je bolje biti muškarac, istina je, ali eto šaljivo.

ZAŠTO JE BOLJE BITI MUŠKARAC?

-Završiš svaki telefonski razgovor za 30 sekundi.
-za godišnji odmor dovoljno ti je 7 dana i jedan kofer
-prijatelji te ne sažalijevaju ako se ugojiš
-tvoja ****** ne igra nikakvu ulogu na razgovoru za posao
-svi tvoji orgazmi su pravi
-kad odslužiš vojsku više nikad ne moraš ribati wc školjku
-previše sexa ti neće uništit reputaciju
-možeš se istuširati i obući za 10 minuta
-ne moraš se brijati od vrata naniže
-možeš jesti bananu i sladoled na javnom mjestu, a da te niko ne gleda pohotno
-ne dobiješ slom živaca ako neko ne primjeti tvoju novu frizuru ili cipele
-znaš najmanje 20 načina da otvoriš pivsku bocu
-briga te što ti ljudi govore iza leđa
-tri para cipela su ti i više nego dovoljna
-ljudi ti ne bulje u grudi dok pričaš s njima
-i za kraj,što je to celulit??

Pa ne treba jbt ne treba,maloletni izlaze u klubove,kako vam se usput ne pale lampice za bitnim stvarima u zivotu i ne menjaju pravci
Ne vredi, odustani. Ne razumem. Ništa ne kapiram, kakve veze ima što mladi izlaze u klubove? Kakvi pravci se menjaju?
Ja ili sam glupaaa ili počinje demencija :lol:

Jedna žena u redu za plaćanje računa reče : da mi nije penzije i unučića, ja bih se ubila.
Nikome ne trebam, nikoga ne zanima kakva sam kao čovek, osoba, ne zanima ni moje a kamoli nepoznate, evo platim im ponekad račune, čuvam unuke, a i unuci iako su deca, navikli da im uvek kupim nešto od penzije, nisam očekivala da će ovako biti.

Meni je slično.
Eventualno bi se moglo reći da izgledam dobro ali uz dodatak "za moje godine", znači još mogu da nađem šemu za seks da to hoću ali pravog prijatelja ili pravu vezu... reče danas jedan forumaš u smislu "sa 50 godina što ti je život dao, to je to..." :(

Ne znam...nije meni cilj udaja pa pominjem babu nego me boli jer vidim da gubim ljude, od*jebavaju me hladno, ne trebam više nikome, pre 20 godina sam npr kad se probudim i uzmem mobilni, ono 25 propuštenih poziva i 18 poruka jbte, a sad mi mobilni telefon treba fazon da pozovem taksi.

Sad ću dopisati anegdotu zašto je bolje biti muškarac, istina je, ali eto šaljivo.
A ajde jbg namontiraj se pa u zivot vjerovatno patis Kako ces izgledati mene realno zabole

Meni je slično.

I posle 35 je isto. Nauči da uživaš u životu sama sa sobom. Niko ti neće ulepšati život osim tebe same.

Meni je slično.

Ajd ne kukumavci.Bavi se necim.
Nije stvar u godinama nego u osobi.
Ako si dosadan,dosadan si i sa dvadeset.

Blizu sam pedesete, i ne vidim u cemu bi bio problem. Ima toliko aktivnosti gde se moze druziti sa vrsnjacima, a ujedno su i zdrave i korisne.
Problem je u Srbiji sto za te aktivnosti treba uvek nesto para i nesto vremena, a mnogi to nemaju (uprkos tome sto smo ekonomski tigar).
Idealna altivnost za druzenje i upoznavanje novih ljudi za 50+ je planinarenje (tacnije, setnje po planinama). Nema mesta koje nema neki klub/udruzenje. Em zdravo za telo, em za duh.
Zatim, na pilates i jogu idu, takodje, uglavnom zene 50+.
Postoje i razna humaniratna udruzenja, gde se isto ljudi jako druze (moja rodjaka od 60 godina je bas aktivna u jednom takvom udruzenju i bas ima super drustvo tamo).
I eto par predloga. Ako se setim jos necega, pisaću.

Da, nije kasno ni naučiti voziti motor u poznijim godinama (moja supruga upravo uči, a malo je mladja od mene), jer i u bajkerskim udruzenjima ima dosta ljudi 50+ i esktra je ekipa.

Blizu sam pedesete, i ne vidim u cemu bi bio problem. Ima toliko aktivnosti gde se moze druziti sa vrsnjacima, a ujedno su i zdrave i korisne.
Problem je u Srbiji sto za te aktivnosti treba uvek nesto para i nesto vremena, a mnogi to nemaju (uprkos tome sto smo ekonomski tigar).
Idealna altivnost za druzenje i upoznavanje novih ljudi za 50+ je planinarenje (tacnije, setnje po planinama). Nema mesta koje nema neki klub/udruzenje. Em zdravo za telo, em za duh.
Zatim, na pilates i jogu idu, takodje, uglavnom zene 50+.
Postoje i razna humaniratna udruzenja, gde se isto ljudi jako druze (moja rodjaka od 60 godina je bas aktivna u jednom takvom udruzenju i bas ima super drustvo tamo).
I eto par predloga. Ako se setim jos necega, pisaću.

Da, nije kasno ni naučiti voziti motor u poznijim godinama (moja supruga upravo uči, a malo je mladja od mene), jer i u bajkerskim udruzenjima ima dosta ljudi 50+ i esktra je ekipa.
Ma kakvi vrsnjaci teraj ih da njih cekam otego bi papke pre vremena

I posle 35 je isto. Nauči da uživaš u životu sama sa sobom. Niko ti neće ulepšati život osim tebe same.
Moguće da jeste isti Q... međutim, meni lično je bilo ok do 44 (mnoooogo mlađe izgledam. Sada na primer taksisti i tako ljudi u prolazu ne veruju da imam 50, zaklinju se da bi mi dali 38 ali kao što si rekao: šta to vredi...)
Lep si mi savet dao. Čitanje. U poslednje 3 godine i eto...sama sa sobom.

Back