5. октобар

Давно беше, турбулентна времена и грешке се дешавају. Сем тога, суштина мог коментара је била на одбацивању већ потписаног плана.
Посебна је прича што је Дејтонским уговором практично одређена иста територија као и Лисабонским.
Беспотребно се ратовало и гинуло три године!
Суштина је да је све учињено после директног наговора Изетбеговића од стране Цимермана, америчког амбасадора.
Mogu li ja tebe nagovoriti da se ubiješ, ako ti to nećeš.
Srbi bi odbili to svakako ,bez obzira što je Karadžić potpisao bilo bi kao sa Vens-Ovenovim planom.
Plan i jedni i drugi i treći je bio etničko čišćenje i stvaranje nacionalni teritorija,a to ne bi mogli bez rata.
Zato su i ratovali i natezali se tri godine ko će da zgrabi više.
Naravno uz pljačkanje nacionalni elita.

Стварно је сјајан овај Протић.Свима соли памет, а где год је био, пропао је.Био је функционер ДСС-а, па је тамо пропао.Био је код Веље Илића, и тамо је пропао.Онда је отишао у странку Владана Батића, и тамо је пропао.Био је амбасадор и ту се није нешто показао.

Да, било је - брже отуд него одвуд. :lol:

@Tvin Konza

I od Darka ima veći intelektualac. A to je njegova žena egzotičnog prezimena, Biljana Šahrimanjan Obradović

Гледала сам је неко јутро кад се у студију посвађала и са гостима и са водитељима, каква некултурна жентурача. Мени би та ланцима била везана за судоперу. :lol:

:rotf:

Fed3aifWYAAKK2H.jpg

A što ne bi prihvatila?

Nego, jel gospodin Guta svestan da bi on kao novinar trebao da bude nepristrasan a ne da iznosi svoje stavove, svađa se sa gostima i provocira svakoga ko misli drugačije kao on?

Тај фазон је увела ваша Оља Бећковић, што се сад љутите? :D

Знаш ону народну - како сејеш, тако ће да жањеш. :kafa:

Hepi TV uvek ima 4 rusofila protiv 1 natofila ili 2 voditelja protiv 1 natofila.

Mada zanimljivo je to da Vučić poziva na tu televiziju bilo kakve natofile iako bi to moglo da bude isključivo druženje rusofila.

Ipak neće da narod bude skroz u rusofilnoj ekstazi.

Добро је чешће чути оно с чим се дубоко не слажеш, тако си сигурнији у свој став.
То је за оне који имају свој став, за ботове и сендвичаре (са свих страна) то не важи.

Back