savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.706
Вук био 4 године у коалицији са СПС-ом у Београду, а 1999 године Вук ушао и у савезну владу.Мораш то мало једноставније, не може Комшија то да "по'вата"...
Пробај са- "Уа, Вучић"!
То капира...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вук био 4 године у коалицији са СПС-ом у Београду, а 1999 године Вук ушао и у савезну владу.Мораш то мало једноставније, не може Комшија то да "по'вата"...
Пробај са- "Уа, Вучић"!
То капира...![]()
Ne bi on odustao od drugog krugaSraman datum naše istorije.Najmanje jedno lice izgubilo je život a o drugim štetama ...ceo taj monstruozni zločinački poduhvat bio je sasvim nepotreban posmatrano iz ugla interesa srpskog društva.Odmsh po objavljivanju prvih rezultata izbora vladajući SPS i JUL počeli su da se urušavaju.Od bračnog para Milošević Marković svi su počeli da beže kao od kuge.bilo je samo pitanje vremena kad će Milošević objaviti da odustaje od drugog kruga na šta je imao pravo po izbornom zakonu.ali hijene iz DS nisu mogli da čekaju.
Tih dvanaest,dugih i teških dvanaest godina predsednik se pripremao da predvodi narodni pokret za oslobodjenje Srbije iz kandzi belosvetskih i njihovih domaćih slugu i narodnih kivopija.shvatio je da je sav teret borbe na njegovim plećima i da stariji drugovi uključujući i samog Šešelja ne mogu da iznesu teret te borbe.Te 2012 prvi put postaje prvi potpredsednik vlade i odlučujuće doprinosi pobedi Tomislava Nikolića na predsedničkim.tomislavljeva pobeda i njegov izbor na mesto prvog potpredsednika vraćaju osmeh na lica gradjana ove zemlje..Kako tada tada i danas predsednik ne prestaje da nas uveseljava.Posevno korisnika alter ego .Ne bi on odustao od drugog kruga
Bolje je ovako što je Vučić 12 godina lelekao što nije na vlasti
Kako prezimljavaš ovo što ga ucenjuju iz EU da do 1. decembra izda ruku koja ga hraniTih dvanaest,dugih i teških dvanaest godina predsednik se pripremao da predvodi narodni pokret za oslobodjenje Srbije iz kandzi belosvetskih i njihovih domaćih slugu i narodnih kivopija.shvatio je da je sav teret borbe na njegovim plećima i da stariji drugovi uključujući i samog Šešelja ne mogu da iznesu teret te borbe.Te 2012 prvi put postaje prvi potpredsednik vlade i odlučujuće doprinosi pobedi Tomislava Nikolića na predsedničkim.tomislavljeva pobeda i njegov izbor na mesto prvog potpredsednika vraćaju osmeh na lica gradjana ove zemlje..Kako tada tada i danas predsednik ne prestaje da nas uveseljava.Posevno korisnika alter ego .
Nadam se da će smoći snage da se odupre svim pritiscima ma odakle dolazili .predsedniku nije lako.Prvi ustaje a poslednji leže kako bi naš čestiti i napaćeni narod rekao.Na nama je da mu pomognemo.svaki pojedinac u gradu i na selu.ali znamo nisu svi dobronamerni.djilasa banda ,Šolaka banda,Tadića banda sve su to još uvek aktivne rušilačke destruktivne bande koje prete ovoj zemlji i svim gradjanimaKako prezimljavaš ovo što ga ucenjuju iz EU da do 1. decembra izda ruku koja ga hrani
naš čestiti i napaćeni narod
Шта комшија не може да похвата? Да вам је Ђинђић продужио владавину и омогућио вашем вољеном Милошевићу да Србију подведе под НАТО бомбе тако што је са Милошевићем на тајном састанку, који је btw сам Ђинђић јавно признао да се догодио, договорио бојкот републичких и председничких избора почетком јесени '97ме, чиме је Ђинђић зауставио победнички поход коалиције "Заједно" која је победила на локалним изборима претходне године, а масовним тромесечним протестима се изборила да ваш вољени Милошевић призна тај епски пораз (изгубио је тада све градове и вароши у Србији)? Мсм разумљиво је сасвим што историјска чињеница да вам је Ђинђић својим позивом на бесмислени бојкот републичких и председничких избора '97ме продужио владавину за целе три године, не одговара ни вама јуловцима као ни "досманлијама", па се истина са једне стране замагљује "досманлијском" романтизованом верзијом догађања око самог Петог октобра, а са друге стране вашим јуловским жвакама о "обојеној револуцији"Мораш то мало једноставније, не може Комшија то да "по'вата"...
Пробај са- "Уа, Вучић"!
То капира...![]()

Bojim se da stvari nisu tako jednostavne, jer su odnosi između političkih stranaka devedesetih bili daleko kompleksniji. Pa je tako i Demokratska stranka Zorana Đinđića praktično bila ušla u vladu sa socijalistima kada je istaknuti član DS-a, direktor C Marketa Slobodan Radulović, ušao u prvu vladu Mirka Marjanovića u kojoj je bio potpredsednik. Slobodan Radulović je u tu vladu ušao sa odobrenjem i u dogovoru sa Zoranom Đinđićem. Time je značajno olakšana pozicija SPS-a u post-devetomartovskom periodu.Вук био 4 године у коалицији са СПС-ом у Београду, а 1999 године Вук ушао и у савезну владу.
Ah, još jedan srpski patriota.Ја сам искључиво просрпске оријентације, и не делујем ни у каквим "кликама".
Сваки мој став заснован је на познавању материје о којој полемишем, на међународним прописима и договорима, и на чистој и простој правди.
Екстремно сам не-еластичан у тумачењима поменутих категорија, и то што се моји ставови понекад поклапају са деким другим ставовима- нема много везе са било каквим "кланским" договорима.
Твој став и понашање управо је доказ супротних "техника" у дискусијама, па ти препоручујем да ми се ни не обраћаш, уколико ниси способан да компетентно разматраш упоришта мојих ставова- ако ништа друго- а оно из просте људске пристојности.
I stand corrected. Možda smo čitali istu knjigu, "To hell and back: the last train from Hiroshima"?То су речи самог јапанскога цара!
"The war situation has developed not necessarily to Japan's advantage" после нуклеарног бомбардовања Хирошиме и Нагасакија.
Али ни цар Јапана није био толико дрзак да објасни да су Јапанци у ствари победили.
I stand corrected. Možda smo čitali istu knjigu, "To hell and back: the last train from Hiroshima"?
Poklonili su autobuse, klimatizovane. Pre toga su uradili analizu klimatskih uslova u Beogradu tokom cele godine i dali uputstvo kad i kako da se klime koriste, kako da se čiste, kako da se održavaju. Ali avaj, nisu dugo trajale, jer: što ja baćko moj da palim klimu kad mogu duzmem dizela i sipam u svoj auto, a prijavim da sam palijo klimu, potrošilo se, i: što ja da čitam upucvo, šta oni Kinezi pametniji od mene, moj šurak od pašenoga kae sve tje to isto, klima ko klima.Нисам. Али имам доста симпатија за наше пријатеље Јапанце, упркос њиховим мрачним моментима.
Повремено чујем да је јапански амбасадор заповедио да се оперу трамваји/амбуланте/болнице и сл које је Јапан даривао и буду ми још симпатичнији.
Па славите 5 октобар, ко вам брани?Da smo normalna zemlja taj peti oktobar bi slavili.
Ma kakav bio.
Savest valjdaПа славите 5 октобар, ко вам брани?
Само кукају.Хтели су да Србија буде марионета западних сила, борили су се за то, и успели су да то остваре.Онда су 2012 године клуб страних амбасадора, Тадићев шеф БИА плус гомила ДОС-ових кадрова, одлучили да Вучић влада Србијом наредних 30 година.Сада нема плакања, тражили су то, добили су шта су тражили.Savest valjda
Велика је срамота да једина метропола у Србији не може да купи нове аутобусе већ мора да проси по свету за половне и дотрајале аутобусе.Јапанци су 2012 и 2013 године поклонили и резервне делове за те аутобусе јер Београд после "успешне" ДОС-ове владавине није имао пара ни за делове.Poklonili su autobuse, klimatizovane. Pre toga su uradili analizu klimatskih uslova u Beogradu tokom cele godine i dali uputstvo kad i kako da se klime koriste, kako da se čiste, kako da se održavaju. Ali avaj, nisu dugo trajale, jer: što ja baćko moj da palim klimu kad mogu duzmem dizela i sipam u svoj auto, a prijavim da sam palijo klimu, potrošilo se, i: što ja da čitam upucvo, šta oni Kinezi pametniji od mene, moj šurak od pašenoga kae sve tje to isto, klima ko klima.
Inače, da, njihova kultura je potpuno fascinantna, bez obzira na Unit 731 i slične eskapade.
Evo još čekamo mečke buseve što obećo precednik.Велика је срамота да једина метропола у Србији не може да купи нове аутобусе већ мора да проси по свету за половне и дотрајале аутобусе.Јапанци су 2012 и 2013 године поклонили и резервне делове за те аутобусе јер Београд после "успешне" ДОС-ове владавине није имао пара ни за делове.
Некада су се аутобуси производили у Србији, и свака локална самоуправа је куповала нове аутобусе и то није било никакво чудо невиђено.
Ena ga sad dva metra ispod zemlje. Posle, koliko, dve godine visoke državne funkcije.
Toliko o tim... promenama, standardima, napretku i toj Evropskoj uniji.
5. oktobar 2000. se završio 13. marta 2003. godine. Svima je to bilo jasno ko je iole shvatao šta se događa. Slično kao što je i Jugoslavija, na bolje ili gore, umrla kad i Tito samo je trebalo malo vremena da se smrt i realizuje.