radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
NatoНатофил је на линији НАТОа. Укратко.
je na liniji globalista.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NatoНатофил је на линији НАТОа. Укратко.
je na liniji globalista.Мјок, ти би да ја усвојим твој закључак, који је само рационализација дефетистичких мантри прозападне клике у Србији.Draw your conclusions.

Aleksandar Vučić je u Makedoniji 1999. seo i potpisao da će se povući s Kosova.Мјок, ти би да ја усвојим твој закључак, који је само рационализација дефетистичких мантри прозападне клике у Србији.
Мене то срамота, јбг...![]()
Kakvo stabilno drzanje,gliba obican.Kostunica je za njega gospodin covek.došli još gori posle njega.. samo uporedite ličnosti ljudi iz tih vremena i ovih sad.. nrp Milošević, kad ga vidiš vidiš neku ozbiljnost, stav, držanje.. ako se sećate onog Mirka Marjanovića jbt ko iz filma Kum.. da ne nabrajam dalje.. a danas imamo Vucica, Brnabić, Slinu, Vulina.. kao da su likovi iz neke urnebesne komedije..
Vi proruska klika imate stav sličan onome koji je imao Togo u Japanu, u avgustu 1945.: Situacija se ne razvija u potpunosti u korist Japana.Мјок, ти би да ја усвојим твој закључак, који је само рационализација дефетистичких мантри прозападне клике у Србији.
Мене то срамота, јбг...![]()
Vi proruska klika imate stav sličan onome koji je imao Togo u Japanu, u avgustu 1945.: Situacija se ne razvija u potpunosti u korist Japana.
Vidi, ja se držim one stare: samo budale i mrtvaci ne menjaju mišljenje, tako da...А ви натофилска клика имате искључив став, кад вам неко каже да се чињенице не слажу с вама и противе здравој логици, ваш одговор је хегеловски - 'утолико горе по чињенице'.
Само што сте ви далеко од Хегела.
Vidi, ja se držim one stare: samo budale i mrtvaci ne menjaju mišljenje, tako da...
Pa, šta da kažem(©Darko Pančev). Niti sam budala niti mrtvac....има наде за тебе.
Још само став да промениш.Pa, šta da kažem(©Darko Pančev). Niti sam budala niti mrtvac.

Promenio više puta tokom života.Још само став да промениш.![]()
Како си стигао до става да треба бити натофил?Promenio više puta tokom života.
Вук све тачно казао. Једини паметан разговор о Петом октобру. Вук је објаснио како је због бојкота републичких избора 1997. године, бојкота који је сарадник војне службе безбедности Зоран Ђинђић уговорио на тајном састанку са Милошевићем, уопште дошло до тога да нам те 2000те влада коалиција СПС-ЈУЛ-СРС која нас је подвела под НАТО бомбе, уместо да су на ђубриште историје отишли три године раније. Ко хоће да зна истину, обавезно нека погледа

Nista te ovo nisam razumela.Zato što je Šami bio šef izbornog štaba v.k .on je Jevrejin ali pošten čovek.nikad nije rekao da je v k pobedio u prvom krugu.i njegova poslednja konferencija za štampu pred 5 oktobar na kojoj je iznosio podatke o tome koliko je glasova osvojio koji kandidat zorno zrcali kako bi susjedi rekli da je v.k. osvojio manje od 5o % glasova.
'Ajde drz' se ti one teme o Ukrajini i Rusijo tu si najbolji (u navijanju).Не лупај. САД не признаје јурисдикцију Хашког суда али га контролише и намеће другима као своју додатну опцију притиска.
Само полусвет у томе може видети тековине цивилизације.
По питању твог резоновања ништа ново. Класично поданичко!
Види се да немаш столицу па овде истовараш ђубре.Nista te ovo nisam razumela.
'Ajde drz' se ti one teme o Ukrajini i Rusijo tu si najbolji (u navijanju).
Civilizovan svet ne znaci ili ne samo priznavanje Haskog tribunala, nego i svih medjunarodnih sudova i organizacija. Mi nismo imali stolicu ni u UN do tada, poimas li bar to?
Pre nego sto pokusas da prostaklucima i vulgarnoscu ispadnes valjda pametan i interesantan, pogledaj malo bolje kad (ni)smo bili clanica UN i zasto.Види се да немаш столицу па овде истовараш ђубре.
Vuk je svoje otprdeo mnogo ranije, kada je optuzio Djindjica da je hteo da ga ubijeВук све тачно казао. Једини паметан разговор о Петом октобру. Вук је објаснио како је због бојкота републичких избора 1997. године, бојкота који је сарадник војне службе безбедности Зоран Ђинђић уговорио на тајном састанку са Милошевићем, уопште дошло до тога да нам те 2000те влада коалиција СПС-ЈУЛ-СРС која нас је подвела под НАТО бомбе, уместо да су на ђубриште историје отишли три године раније. Ко хоће да зна истину, обавезно нека погледа![]()

Ја сам искључиво просрпске оријентације, и не делујем ни у каквим "кликама".proruska klika
Vi proruska klika imate stav sličan onome koji je imao Togo u Japanu, u avgustu 1945.: Situacija se ne razvija u potpunosti u korist Japana.
Јадан Вук.Због сарадње Ђинђића са Слобом, СПО је сменио Ђинђића са места градоначелника Београда, и пуне 4 године вршио локалну власт уз подршку СПС одборника.Вук све тачно казао. Једини паметан разговор о Петом октобру. Вук је објаснио како је због бојкота републичких избора 1997. године, бојкота који је сарадник војне службе безбедности Зоран Ђинђић уговорио на тајном састанку са Милошевићем, уопште дошло до тога да нам те 2000те влада коалиција СПС-ЈУЛ-СРС која нас је подвела под НАТО бомбе, уместо да су на ђубриште историје отишли три године раније. Ко хоће да зна истину, обавезно нека погледа![]()
Мораш то мало једноставније, не може Комшија то да "по'вата"...Јадан Вук.Због сарадње Ђинђића са Слобом, СПО је сменио Ђинђића са места градоначелника Београда, и пуне 4 године вршио локалну власт уз подршку СПС одборника.