5. октобар

Мјок, ти би да ја усвојим твој закључак, који је само рационализација дефетистичких мантри прозападне клике у Србији.
Мене то срамота, јбг... :flert:
Aleksandar Vučić je u Makedoniji 1999. seo i potpisao da će se povući s Kosova.

To je momenat kada je @Обилић izgubio ingerencije nad južnom _______ pokrajinom

došli još gori posle njega.. samo uporedite ličnosti ljudi iz tih vremena i ovih sad.. nrp Milošević, kad ga vidiš vidiš neku ozbiljnost, stav, držanje.. ako se sećate onog Mirka Marjanovića jbt ko iz filma Kum.. da ne nabrajam dalje.. a danas imamo Vucica, Brnabić, Slinu, Vulina.. kao da su likovi iz neke urnebesne komedije..
Kakvo stabilno drzanje,gliba obican.Kostunica je za njega gospodin covek.

Мјок, ти би да ја усвојим твој закључак, који је само рационализација дефетистичких мантри прозападне клике у Србији.
Мене то срамота, јбг... :flert:
Vi proruska klika imate stav sličan onome koji je imao Togo u Japanu, u avgustu 1945.: Situacija se ne razvija u potpunosti u korist Japana.

Vi proruska klika imate stav sličan onome koji je imao Togo u Japanu, u avgustu 1945.: Situacija se ne razvija u potpunosti u korist Japana.

А ви натофилска клика имате искључив став, кад вам неко каже да се чињенице не слажу с вама и противе здравој логици, ваш одговор је хегеловски - 'утолико горе по чињенице'.
Само што сте ви далеко од Хегела.

А ви натофилска клика имате искључив став, кад вам неко каже да се чињенице не слажу с вама и противе здравој логици, ваш одговор је хегеловски - 'утолико горе по чињенице'.
Само што сте ви далеко од Хегела.
Vidi, ja se držim one stare: samo budale i mrtvaci ne menjaju mišljenje, tako da...

Вук све тачно казао. Једини паметан разговор о Петом октобру. Вук је објаснио како је због бојкота републичких избора 1997. године, бојкота који је сарадник војне службе безбедности Зоран Ђинђић уговорио на тајном састанку са Милошевићем, уопште дошло до тога да нам те 2000те влада коалиција СПС-ЈУЛ-СРС која нас је подвела под НАТО бомбе, уместо да су на ђубриште историје отишли три године раније. Ко хоће да зна истину, обавезно нека погледа :kafa:

Zato što je Šami bio šef izbornog štaba v.k .on je Jevrejin ali pošten čovek.nikad nije rekao da je v k pobedio u prvom krugu.i njegova poslednja konferencija za štampu pred 5 oktobar na kojoj je iznosio podatke o tome koliko je glasova osvojio koji kandidat zorno zrcali kako bi susjedi rekli da je v.k. osvojio manje od 5o % glasova.
Nista te ovo nisam razumela.
Не лупај. САД не признаје јурисдикцију Хашког суда али га контролише и намеће другима као своју додатну опцију притиска.
Само полусвет у томе може видети тековине цивилизације.
По питању твог резоновања ништа ново. Класично поданичко!
'Ajde drz' se ti one teme o Ukrajini i Rusijo tu si najbolji (u navijanju).

Civilizovan svet ne znaci ili ne samo priznavanje Haskog tribunala, nego i svih medjunarodnih sudova i organizacija. Mi nismo imali stolicu ni u UN do tada, poimas li bar to?

Nista te ovo nisam razumela.

'Ajde drz' se ti one teme o Ukrajini i Rusijo tu si najbolji (u navijanju).

Civilizovan svet ne znaci ili ne samo priznavanje Haskog tribunala, nego i svih medjunarodnih sudova i organizacija. Mi nismo imali stolicu ni u UN do tada, poimas li bar to?
Види се да немаш столицу па овде истовараш ђубре.

Види се да немаш столицу па овде истовараш ђубре.
Pre nego sto pokusas da prostaklucima i vulgarnoscu ispadnes valjda pametan i interesantan, pogledaj malo bolje kad (ni)smo bili clanica UN i zasto.

https://sr.wikipedia.org/sr-el/Односи_Србије_и_Уједињених_нација

• Savezna Republika Jugoslavija / Srbija i Crna Gora Dejan Šahović, 2001 — 2004 (od 1992. do 2000. SRJ zbog nerešene sukcesije i sankcija nije imala stalnog predstavnika)
  • Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija Darko Šilović, 1990 — 1992
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...dina-primljena-u-clanstvo-ujedinjenih-nacija/

SR Jugoslavija je pre 20 godina na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija jednoglasno primljena u UN.

Nakon što je posle više od 55 godina spuštena zastava jednog od osnivača, bivše SFRJ, na kratkoj ceremoniji na Ist Riveru podignuta je nova jugoslovenska zastava, pisao je Danas pre 20 godina.

Вук све тачно казао. Једини паметан разговор о Петом октобру. Вук је објаснио како је због бојкота републичких избора 1997. године, бојкота који је сарадник војне службе безбедности Зоран Ђинђић уговорио на тајном састанку са Милошевићем, уопште дошло до тога да нам те 2000те влада коалиција СПС-ЈУЛ-СРС која нас је подвела под НАТО бомбе, уместо да су на ђубриште историје отишли три године раније. Ко хоће да зна истину, обавезно нека погледа :kafa:
Vuk je svoje otprdeo mnogo ranije, kada je optuzio Djindjica da je hteo da ga ubije :P

Ја сам искључиво просрпске оријентације, и не делујем ни у каквим "кликама".
Сваки мој став заснован је на познавању материје о којој полемишем, на међународним прописима и договорима, и на чистој и простој правди.
Екстремно сам не-еластичан у тумачењима поменутих категорија, и то што се моји ставови понекад поклапају са деким другим ставовима- нема много везе са било каквим "кланским" договорима.
Твој став и понашање управо је доказ супротних "техника" у дискусијама, па ти препоручујем да ми се ни не обраћаш, уколико ниси способан да компетентно разматраш упоришта мојих ставова- ако ништа друго- а оно из просте људске пристојности.

То су речи самог јапанскога цара!

"The war situation has developed not necessarily to Japan's advantage" после нуклеарног бомбардовања Хирошиме и Нагасакија.

Али ни цар Јапана није био толико дрзак да објасни да су Јапанци у ствари победили.

Јадан Вук.Због сарадње Ђинђића са Слобом, СПО је сменио Ђинђића са места градоначелника Београда, и пуне 4 године вршио локалну власт уз подршку СПС одборника.

Заједно са Ђинђићем, смењен је и Горан Весић.

Poslednja izmena:
Јадан Вук.Због сарадње Ђинђића са Слобом, СПО је сменио Ђинђића са места градоначелника Београда, и пуне 4 године вршио локалну власт уз подршку СПС одборника.
Мораш то мало једноставније, не може Комшија то да "по'вата"...
Пробај са- "Уа, Вучић"!
То капира... :mrgreen:

Back