- Poruka
- 18.989
Dok se taj rat između Crvene armije i Pravog sektora bude dužio i odužavao, SNS strada.Сармат на глогов колац, чича мича и готова прича.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok se taj rat između Crvene armije i Pravog sektora bude dužio i odužavao, SNS strada.Сармат на глогов колац, чича мича и готова прича.![]()
Po modelu Belgije5 oktobar dan kada je Srbija okupirana i pretvorena u vazalnu koloniju
Da, u pojedinim situacijama možete se vaditi na "treći put." Jao znaš ja sam bio za DSS, a ne DS i SNS.
Međutim evo koja činjenica vas poklapa.
U nekoliko situacija 2004, 2008, 2012. biralo se BINARNO između kandidata DS i SNS.
I tu onda nema izvlačenja, jasno je ko ste.
Dok se taj rat između Crvene armije i Pravog sektora bude dužio i odužavao, SNS strada.
Koštunica je simbolizovao promenu sistema koji je važio do 4.10.2000. i u kom je učestvovao i vučić kao ministar dezinformisanja.Činjenice su neumoljive: Narod je hteo Koštunicu umesto Slobe.
To što je nemački špijun kasnije podlo izvršio puč obilo mu se o glavu.
5 oktobar dan kada je Srbija okupirana i pretvorena u vazalnu koloniju
Ne znam, glasanje u UN pokazuje da još samo Eritreja i Rusija veruju u umirući multipolarni poredak.Што је склоно паду, нека падне. Сад се ствари кристалишу, па тако је и тај твој 'прави' уствари - криви сектор. Он први пада у Праведној борби против либтардске хегемоније.
Можда није извршена јер није ни била у плану, већ само шаргарепица за рају.Ne kajem se, to je vrhunac svih protesta 90ih. Nazalost, nije posle izvrsena lustracija, prilika je nepovratno propustena...
To je bila sargarepica za DOS, koji je ocekivao da nas prime u EU, ali avaj primise Bugare i Rumune koji su spram nas bili beda...Можда није извршена јер није ни била у плану, већ само шаргарепица за рају.
Ne znam, glasanje u UN pokazuje da još samo Eritreja i Rusija veruju u umirući multipolarni poredak.
U narednim danima tvoja stranka odlučuje kom se carstvu priklanja
Kako da ova vlast mari za taj dogadjaj,kada je i sam vodja bio deo te vlasti.Данас је 5. октобар. Данас је двадесет и друга годишњица пада Слободана Милошевића и његовог режима.
Званична Србија изгледа не мари за овај дан. Свеједно честитамо свима који славе пад можда најлошијег српског режима; а конкуренција у тој трци је врло јака!
Такође од срца захваљујемо нашим америчким пријатељима на логистичкој подршци. Без њих, Србија би вероватно и данас била нека "СРЈ" са мумифицираним Слободаном на трону.
Оно што је зачето 9. марта родило се 5. октобра. Србија је и даље прилично лоша држава, али 5. октобар је био бар један корак да постане боља.
![]()
Ја немам странку, то што вас нико није учио да будете одани својој земљи-држави, то је ваш проблем.
А када је издајете јер вас неко плаћа, то је онда Општи проблем.
Тако су и дан-данас ДОСовски резултати Општи проблем.
To je bila sargarepica za DOS, koji je ocekivao da nas prime u EU, ali avaj primise Bugare i Rumune koji su spram nas bili beda...
a nama dali tuki da izbijemo oci...
Мораћеш ипак мојој, већој памети да препустиш одлуке шта је одбрана а шта је издаја.

Pazi, vi ste prvo 10 godina nasumično ponavljali "6 milijardi na granici."Највећа шаргарепица за ДОС били су 'џакови пара на граници', све остало је био Штап.
Ne znam o tome, ali znam da se pricalo o parama na Kipru, i onda corak...Највећа шаргарепица за ДОС били су 'џакови пара на граници', све остало је био Штап.
Pa nije baš tako, velika greška miloševića je sto nije sagradio zid na Drini i sprečio dolazak jedne od najvećih nesreca koje su strefile SrbijuНиједног тренутка се не жалим што је Милошевић протеран са власти. Жалим што је тежак шљам дошао и после њега. Али за њим не жалим. Његови потписи и данас стоје на највећим српским издајама. Човек који је имао ресурсе да читав сукоб реши већ средином 1992. године када је кренуо тенковима на Загреб, попустио је пред притиском и онда су му увек налазили тачку пуцања.
Овај човек је мирно гледао како усташе нападају, масакрирају и протерују Србе из РСК и није прстом мрднуо да заштити народ. Препустио је РСК усташама, а онда им је 1998. године вратио и Вуковар (јер ВУковар је заједно са још неколико места и после Олује био под контролом Срба). Милошевић је једини који је увео санкције браћи у Републици Српској и то у сред рата. То је учинио како би натерао Караџића на уступке муслиманској и усташкој страни, у тренутку када је овај држао 70 одсто територије. У то време Милошевић је уживао да га на западу зову "фактор стабилности на Балкану". У Дејтону је онда потписао документ у име Срба где се наши повлаче са великих територија.
На Косову је препустио годинама да се шиптари наоружавају. Граница као да није постојала коликко је оружја допремано. Али још поразније од свега је што је мирно гледано како се шиптари укопавају. Не говорим о обичним бункерима, већ о десетинама километара повезаних ровова, бункера, подземних склоништа, опремљених болница. Све се то радило тешком механизацојом на нашој територији, коју смо ми тада контролисали. Онда када су кренули сукоби, уместо да заврши посао за пар дана, послао је полицију да се пушкара са шиптарским бандитима, да упада у заседе. Терористи су у том тренутку контролисали око 70 одсто територије, а успели су да заузму и један град, Ораховац, где су држали нашу полицију у окружењу. И тек када се генерал Делић умешао са војском, када је ослобдио град и када је војска почела да делује, онда је преокренута ситуација.
Па је онда пустио ОЕБС-ове "посматраче" и верификациону мисију са ЦИА шпијуном Вилијамом Вокером. Па када је он спасао шиптаре, ови су се поново разлетели, исценирали Рачак и после је све већ било решено.
А онда је после 78 дана суровог бомбардовања нашу непоражену војску повукао са Косова и Метохије и предао ту територију САД и НАТО, а ови дали то шиптарима. ДАкле његов потпис је на том споразуму где се наша војска повлачи. Сви смо знали да оне одредбе где је предвиђен повратак дела војске и полиције, да од тога нема ништа, јер је запад изиграо и све друго што је потписао, али наш велики вођа то није знао.
Ни ту није крај. Слоба је потписао документ који је дао моћ хашком трибуналу да процесуира ратне злочине на територији бивше СФРЈ. Дакле он је својим потписом дао легитимитет том суду, не слутећи да ће једног дана сам бити жртва тог потписа.
Уз све то, не да није форсирао неку праведну социјалну државу, већ је под његовим окриљем израсла прва класа тајкуна и криминалаца који су се у сред кризе срамотно обогатили. Почев од Мишковића и Митровића преко многих других, они и данас глуме велике предузетнике и капиталисте. Да не говорим о организованом криминалу који је био део државе. У свом том хаосу, његов син фура мото трке, држи дискотеку, прети и бије, мафија.
Ја знам да је код Срба увек најгора она власт која је тренутно на власти, али када се узму неки други параметри, Слоба је најтрагичнија историјска личност после Краља Александра, јер су његови потези оставили далекосежне последице које ће осетити све генерације.
Тај 5. октобар се не би догодио да је признао пораз у првом кругу на изборима 23. септембра. А изгубио је јер су против њега били и патриоте и ови грађанисти (којих је било увек много мање). На жалост данас се његова смена приписује ЦИА, БИА и неким тајним службама а реално народ га је сменио. Једини тренутак када су се најразличитији српски политичари окупили око једне ствари.
Сав хорор који је после дошао разбојницима из ДОС-а не даје оправдање за Слобу. Да је био иоле бољи, ДОС никада не би дошао у шансу да га угрози. Тако да нека је пао, само ми је жао што му ми нисмо судили за велеиздају и криминал, него смо га испоручили Хагу да му суди за непостојеће злочине. Иронично, једино где је до краја истрајао и где се држао достојанствено као државник, био је Хаг. За то му свака част.
Vlast posle 2000. je bila odlična.Sirota Srbija ,uvek je imala izbor izmedju ludaka i lopova. Ako su Milosevic i Seselj bili ludaci koji su zaratili sa celim svetom ovi drugi su lopovi par excellence,pokrase sve zivo i rasprodase .
Zato i logoreican predsednik sa dijagnozom deluje koliko toliko razuman. Mada ce da sklizne u ludilo ,takva mu priroda. Pazite sadasnju desnu opoziciju ,hoce u sastav Rusije,O boze ,daj nam malo pameti a ne samo lepu zemlju.
Pazi, vi ste prvo 10 godina nasumično ponavljali "6 milijardi na granici."
A onda odjednom 2011. ste doživeli dupli čimpaut:
1) objavili ste članak pod naslovom "Od 2000. ušlo je 80 milijardi. Gde su te pare?"
To pokazuje da su džakovi ipak postojali
2) Nikolić je rekao "Ako me budete glasali doneću 100 milijardi."

On ponovo dolazi na vlast uskoroНЕКИХ пара је било за НЕКЕ револуционаре, ево, поздравља те један пензионисани саборац:
Чини ми се да вам се помало и смеје у брк с ове егзотичне дестинације...![]()
Ne znam o tome, ali znam da se pricalo o parama na Kipru, i onda corak...

Jedan od najvećih profitera devedesetih bili su Nikolić i VučićА, оне 'Слобине паре на Кипру'... Убише и Борку Вучић... А Динкић отрчо на Кипар, и после тога се ућутао.
Јал зато што их није нашо, јал зато што их узо, остаће вечна мистерија.