5. октобар

Jedva čekam dan kada će ova pomahnitala fašistička Rusija na čelu sa najvećim zločincem 21. veka biti poražena i totalno devastirana. Što će se u svetlu ovog rata sa Ukrajinom na kraju i nesumnjivo desiti.

To će istovremeno označiti i kolaps domaće ruske agenture koja se krije iza radikalskih i slobističkih znamenja. Tek tada će ova bedna Srbija možda uspeti da nešto napravi od sebe.

Jedva čekam dan kada će ova pomahnitala fašistička Rusija na čelu sa najvećim zločincem 21. veka biti poražena i totalno devastirana. Što će se u svetlu ovog rata sa Ukrajinom, na kraju i nesumnjivo desiti.

To će istovremeno označiti i kolaps domaće ruske agenture koja se krije iza radikalskih i slobističkih znamenja. Tek tada će ova bedna Srbija možda uspeti da nešto napravi od sebe.
Stvarno?
Kako ti zamišljaš tu novu Srbiju?

Jedva čekam dan kada će ova pomahnitala fašistička Rusija na čelu sa najvećim zločincem 21. veka biti poražena i totalno devastirana. Što će se u svetlu ovog rata sa Ukrajinom, na kraju i nesumnjivo desiti.

Da, moja ideja je više bila obratna. Da će prvo Zorana Mihajlović morati da odustane od Ruskog Sveta, jer je na to primorava Hans van den Bruk.

A onda kasnije će i Rusija propasti, ali to nam se ne žuri ako smo već oslobođeni u Beogradu

Nije izmisljena. Kao clan DS odlicno se secam svega,npr Gorana Vesica, Aleksandar Spasic nestao covek jos u ono vreme,ovaj Slinisa Mali mi bio kolega u Soko Starku,ona Raseta .Vatrene demokrate danas perjanice SNSa. Secam se scene iz sale opstine Zemuna kada ih je ispljuvala jedna otpustena clanica DS , napusila ih i otisla. Kada je otisla Goran Vesic jajara kaze da je bila pristojnija pomogao bih joj ovako necu. Doduse nekako se desilo da u par godina ode vrh stare DS ,Djindjica si ubili, Nesa Bogdanovic je umro ,Perisic isto i mnogo njih da se covek zapita da li su mozda smaknuti?
А где су оне праве ДОСовске перјанице и васколики експерти - Динкић, Ђелић (с теткиног кауча зарадио 10 милиона евра), Лабус, Чеда Змај, Свилановић, Дулић, она гувернерка, заборавих јој име, а да Кори Удовички, па шећерко Костић (онај што доби шећерану за 3 евра), Наташа Мићић, Жарко Кораћ, Срђа Поповић, МАГ приватизације Влаховић, итд,итд?

5 oktobar bio je nada za mnoge gradjane Srbije da je dosao kraj izolaciji i sankcijama. Vlasti demokratske oporbe koje su nasljedile Milosevica ucinile su sve sto je zapad od njih trazio pa i vise, ali Kosovo je ipak priznato, Crna Gora je napustila zajednicku drzavu, obecana financijska pomoc nikad nije stigla, sankcije nikad nisu stvarno uklonjene, Srbija je i dalje zivjela pod pritiskom zbog Kosova i BiH (RS) i to traje i dan danas, u biti se skoro nista nije promijenilo i nakon odlaska Milosevica.
Zakljucak je da je odnos zapada prema Srbiji manje vise uvijek isti, svejedno bio na vlasti neko poput Seselja ili Vulina, ili pak Canka ili Sormaza.
Moje misljenje je da je 5 oktobra otisao los, a dosao losiji. (Po Srbe losiji mislim)
Objasnio. :ok:

Мораћеш ипак мојој, већој памети да препустиш одлуке шта је одбрана а шта је издаја.
Написа Др Поносни Албианац и остаде жив.
Не замери @SURbel , у току је такмичење најприземнији снобизам месеца.

А где су оне праве ДОСовске перјанице и васколики експерти - Динкић, Ђелић (с теткиног кауча зарадио 10 милиона евра), Лабус, Чеда Змај, Свилановић, Дулић, она гувернерка, заборавих јој име, а да Кори Удовички, па шећерко Костић (онај што доби шећерану за 3 евра), Наташа Мићић, Жарко Кораћ, Срђа Поповић, МАГ приватизације Влаховић, итд,итд?
Meni je važno da je običan čovek dobro prošao

Za društvenu imovinu mi se Živo Fućka

Jedva čekam dan kada će ova pomahnitala fašistička Rusija na čelu sa najvećim zločincem 21. veka biti poražena i totalno devastirana. Što će se u svetlu ovog rata sa Ukrajinom na kraju i nesumnjivo desiti.

Babi se snilo pa joj milo.Kur moj sto ce nato fasisti izazvati kolaps u Rusiji.

5 oktobar bio je nada za mnoge gradjane Srbije da je dosao kraj izolaciji i sankcijama. Vlasti demokratske oporbe koje su nasljedile Milosevica ucinile su sve sto je zapad od njih trazio pa i vise, ali Kosovo je ipak priznato, Crna Gora je napustila zajednicku drzavu, obecana financijska pomoc nikad nije stigla, sankcije nikad nisu stvarno uklonjene, Srbija je i dalje zivjela pod pritiskom zbog Kosova i BiH (RS) i to traje i dan danas, u biti se skoro nista nije promijenilo i nakon odlaska Milosevica.
Zakljucak je da je odnos zapada prema Srbiji manje vise uvijek isti, svejedno bio na vlasti neko poput Seselja ili Vulina, ili pak Canka ili Sormaza.
Moje misljenje je da je 5 oktobra otisao los, a dosao losiji. (Po Srbe losiji mislim)
Коштуница, Ђинђић и Тадић су имали врло ограничен рок трајања код западних сила, 2-3 године у просеку.Све су их одбацили због Тачија и Харадинаја, и на крају су западне силе подржале Вучића и данас га подржавају.

Ђинђић је кратко био на власти, па није стигао да им се замери.Да је поживео, дочекало би га питање признања сецесије КиМ, он то не би признао, јер је био политички прагматик и знао би да то води у сигуран губитак избора.После тога, западним силама није ваљао Коштуница јер се успротивио Ахтисаријевом плану о КиМ, а Тадић је био најкооперативнији по питању КиМ, али му ни то није помогло.

Другим речима, ДОС су на власт довеле западне силе због Косова, и није им ни било намењено да дуго трају.

Back