- Poruka
- 239.711
Eto, desi se ponekad i nešto pozitivno u Srbiji, mada nažalost retko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, da smo se barem ratosiljali...
Eto, desi se ponekad i nešto pozitivno u Srbiji, mada nažalost retko.

Stvarno?Jedva čekam dan kada će ova pomahnitala fašistička Rusija na čelu sa najvećim zločincem 21. veka biti poražena i totalno devastirana. Što će se u svetlu ovog rata sa Ukrajinom, na kraju i nesumnjivo desiti.
To će istovremeno označiti i kolaps domaće ruske agenture koja se krije iza radikalskih i slobističkih znamenja. Tek tada će ova bedna Srbija možda uspeti da nešto napravi od sebe.
Da, moja ideja je više bila obratna. Da će prvo Zorana Mihajlović morati da odustane od Ruskog Sveta, jer je na to primorava Hans van den Bruk.Jedva čekam dan kada će ova pomahnitala fašistička Rusija na čelu sa najvećim zločincem 21. veka biti poražena i totalno devastirana. Što će se u svetlu ovog rata sa Ukrajinom, na kraju i nesumnjivo desiti.
To će istovremeno označiti i kolaps domaće ruske agenture koja se krije iza radikalskih i slobističkih znamenja. Tek tada će ova bedna Srbija možda uspeti da nešto napravi od sebe.
Da, moja ideja je više bila obratna. Da će prvo Zorana Mihajlović morati da odustane od Ruskog Sveta, jer je na to primorava Hans van den Bruk.
A onda kasnije će i Rusija propasti, ali to nam se ne žuri ako smo već oslobođeni u Beogradu
To bi bila Srbija za koju vi Rusi pričate: "Ovo je strašno! U šta se pretvorio narod koji je nekada zidao spomenike Stefanu Nemanji za vreme Vučića!"Stvarno?
Kako ti zamišljaš tu novu Srbiju?
А где су оне праве ДОСовске перјанице и васколики експерти - Динкић, Ђелић (с теткиног кауча зарадио 10 милиона евра), Лабус, Чеда Змај, Свилановић, Дулић, она гувернерка, заборавих јој име, а да Кори Удовички, па шећерко Костић (онај што доби шећерану за 3 евра), Наташа Мићић, Жарко Кораћ, Срђа Поповић, МАГ приватизације Влаховић, итд,итд?Nije izmisljena. Kao clan DS odlicno se secam svega,npr Gorana Vesica, Aleksandar Spasic nestao covek jos u ono vreme,ovaj Slinisa Mali mi bio kolega u Soko Starku,ona Raseta .Vatrene demokrate danas perjanice SNSa. Secam se scene iz sale opstine Zemuna kada ih je ispljuvala jedna otpustena clanica DS , napusila ih i otisla. Kada je otisla Goran Vesic jajara kaze da je bila pristojnija pomogao bih joj ovako necu. Doduse nekako se desilo da u par godina ode vrh stare DS ,Djindjica si ubili, Nesa Bogdanovic je umro ,Perisic isto i mnogo njih da se covek zapita da li su mozda smaknuti?
Pitao sam te da konkretno i taksativno navedeš kako bi po tebi ta Srbija trebala da izgleda tako da molio bih te da odgovoriš.To bi bila Srbija za koju vi Rusi pričate: "Ovo je strašno! U šta se pretvorio narod koji je nekada zidao spomenike Stefanu Nemanji za vreme Vučića!"
Sve ovo bi radila za šta kudite druge istočnoevropske države kao što su Estonija i sl.Pitao sam te da konkretno i taksativno navedeš kako bi po tebi ta Srbija trebala da izgleda tako da molio bih te da odgovoriš.
U tu priču "svi su isti" ne veruju više ni izolovana plemena AmazonaDa su Srbi vratili kralja i uspostavili parlamentarnu monarhiju pa i da se radujem, ovako koga boli uvo jel Slobo ili Boro…ili Alex…same shit.
Dok su im stomaci puni sendviča neće odustati od nje.U tu priču "svi su isti" ne veruju više ni izolovana plemena Amazona
Objasnio.5 oktobar bio je nada za mnoge gradjane Srbije da je dosao kraj izolaciji i sankcijama. Vlasti demokratske oporbe koje su nasljedile Milosevica ucinile su sve sto je zapad od njih trazio pa i vise, ali Kosovo je ipak priznato, Crna Gora je napustila zajednicku drzavu, obecana financijska pomoc nikad nije stigla, sankcije nikad nisu stvarno uklonjene, Srbija je i dalje zivjela pod pritiskom zbog Kosova i BiH (RS) i to traje i dan danas, u biti se skoro nista nije promijenilo i nakon odlaska Milosevica.
Zakljucak je da je odnos zapada prema Srbiji manje vise uvijek isti, svejedno bio na vlasti neko poput Seselja ili Vulina, ili pak Canka ili Sormaza.
Moje misljenje je da je 5 oktobra otisao los, a dosao losiji. (Po Srbe losiji mislim)

Najsvetliji dan u nasoj novijoj istoriji, hvala herojima 5. oktobra!

Pa valjda samim tim sto ti ne jedan rat ne visi stalno nad glavom, dobro je. Sve drugo je cist dobitak.Керки, како је 5.октобар побољшао квалитет твог живота?![]()
НаписаМораћеш ипак мојој, већој памети да препустиш одлуке шта је одбрана а шта је издаја.
Meni je važno da je običan čovek dobro prošaoА где су оне праве ДОСовске перјанице и васколики експерти - Динкић, Ђелић (с теткиног кауча зарадио 10 милиона евра), Лабус, Чеда Змај, Свилановић, Дулић, она гувернерка, заборавих јој име, а да Кори Удовички, па шећерко Костић (онај што доби шећерану за 3 евра), Наташа Мићић, Жарко Кораћ, Срђа Поповић, МАГ приватизације Влаховић, итд,итд?
Babi se snilo pa joj milo.Kur moj sto ce nato fasisti izazvati kolaps u Rusiji.Jedva čekam dan kada će ova pomahnitala fašistička Rusija na čelu sa najvećim zločincem 21. veka biti poražena i totalno devastirana. Što će se u svetlu ovog rata sa Ukrajinom na kraju i nesumnjivo desiti.

5og si znaci tad si otisao u pecalbu?Слабо си схватио шта се дешавало.
Србија је капитулирала 9. јуна '99 у Куманову. 5. октобра '00 се ратосиљала бољшевика.
Коштуница, Ђинђић и Тадић су имали врло ограничен рок трајања код западних сила, 2-3 године у просеку.Све су их одбацили због Тачија и Харадинаја, и на крају су западне силе подржале Вучића и данас га подржавају.5 oktobar bio je nada za mnoge gradjane Srbije da je dosao kraj izolaciji i sankcijama. Vlasti demokratske oporbe koje su nasljedile Milosevica ucinile su sve sto je zapad od njih trazio pa i vise, ali Kosovo je ipak priznato, Crna Gora je napustila zajednicku drzavu, obecana financijska pomoc nikad nije stigla, sankcije nikad nisu stvarno uklonjene, Srbija je i dalje zivjela pod pritiskom zbog Kosova i BiH (RS) i to traje i dan danas, u biti se skoro nista nije promijenilo i nakon odlaska Milosevica.
Zakljucak je da je odnos zapada prema Srbiji manje vise uvijek isti, svejedno bio na vlasti neko poput Seselja ili Vulina, ili pak Canka ili Sormaza.
Moje misljenje je da je 5 oktobra otisao los, a dosao losiji. (Po Srbe losiji mislim)
Pa valjda samim tim sto ti ne jedan rat ne visi stalno nad glavom, dobro je. Sve drugo je cist dobitak.