4 znaka horoskopa sa najviše PARA u maju 2024! kraj kredita i dugova, zaradiće velike sume novca

Sensei

Master
Moderator
Poruka
70.436
Novčani horoskop za maj 2024. godine doneće velike promene. Jupiter, planeta sreće i obilja, paziće na znakove Zodijaka koji slede u nastavku. Pružiće im šansu da se reše dugova, oslobode kredita i zarade značajnu sumu novca. Maj 2024. godine biće mesec prosperiteta i finansijske stabilnosti.

izvor MONDO
1714463928044.png


Evo koga čekaju najveći prihodi prema horoskopu:
 
Poslednja izmena:

RAK

1714464014232.png


Maj 2024. je mesec koji ćete obeležiti velikim finansijskim dobicima. Zvezde kažu da ćete imati velike mogućnosti za finansijski napredak i da ćete doživeti novi nivo finansijske stabilnosti. Ranije uložene investicije će početi da vam donose profit. Sada je vreme da se fokusirate na izgradnju stabilnog toka prihoda kako biste postigli svoje dugoročne finansijske ciljeve. Ipak, zvezde vam savetuju da budete oprezni sa prekomernim trošenjem jer to može da izazove probleme.
 

BLIZANCI

1714464069537.png

Ovaj mesec je idealan za istraživanje novih načina da zaradite više novca. Obilje novca osetićete krajem maja, ali zato je važno da ne odustajete od svojih ciljeva. Profit će početi da se pojavljuje onog trenutka kada počnete da pravite veće investicije. Razmislite o traženju saveta od iskusnijih. Možda ćete morati da se konsultujete sa nekim da biste započeli biznis plan. Vi ste vazdušni znak koji može da dobije sve što želi, ali samo ako dovoljno radi na tome.
 

VAGA

1714464105659.png

Volite da žive bezbrižnim životom, pa samim tim i nije iznenađenje što ste na ovoj listi. Ovog meseca očekujete povoljne rezultate u pogledu izvršenih finansijskih ulaganja. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam otvoriti nova vrata. Mogućnosti za ulaganja su obećavajuće i pomažu vam da zaradite više. Plata sa fiksnim prihodom može da bude dobra opcija za postizanje finansijske stabilnosti. Krajem meseca prethodne investicije će početi da stvaraju nove profite.
 

ŠKORPIJA

1714464139990.png

Zvezde kažu da ste među horoskopskim znacima koji doživljavaju finansijski napredak u maju 2024. Budite u potrazi za novim mogućnostima kako biste povećali svoje prihode. Finansijska stabilnost vam je važna u ovom trenutku. Neki stariji projekti mogu da počnu da daju plodove. Partnerstvo ili saradnja sa nekim iskusnijim pomoći će vam da ostvarite svoje finansijske ciljeve. Budite veoma pažljivi prema ljudima kojima verujete i pokušajte da ne pozajmljujete novac drugima.
 
moram da vidim gde se ko kreće. Neka retrogradna bi mi dobro došla
Мени последњих 10 година стално неки ретроградни андрак, ич не примећујем разлику кад почиње, кад пролази...
 
Мени последњих 10 година стално неки ретроградни андрак, ич не примећујем разлику кад почиње, кад пролази...
Ко га хебе, умем и уназад да ходам напред! :rotf:
 

Back
Top