3 znaka horoskopa će uspeti i kad nikome ne ide! retrogradni merkur je najbolje vreme za promene

Sensei

Master
Moderator
Poruka
69.360
Uprkos činjenici da se retrogradni Merkur smatra znakom neuspeha i povratkom bivših ljubavi, ponekad može blagotvorno da utiče na određene znake. Prema prognozama astrologa, postoje tri znaka horoskopa koja mogu da imaju korist do 24. aprila 2024. godine. Reč je o Lavu, Strelcu i Raku!
1713247788667.png
 

RAK

1713247839093.png


Retrogradni Merkur je prilika da preispitate svoje ciljeve, kao i da razgovarate sa nadređenima i postignete unapređenje. Verovatno je da će april 2024. godine biti efikasan i uspešan za vas! Na primer, možete da dobijete brojne pogodnosti ili status o kojem ste dugo sanjali. Recimo, ako se dugo bavite sportom, sada možete da postanete trener i prilično uspešno razvijete lični projekat za podučavanje neke profesije. Pored toga, ljudi iz prošlosti mogu da stupe u kontakt sa vama kako bi vam pomogli da ostavirte svoje ciljeve. Ne ignorišite pozive za sastanak! Jedna osoba može da vam pomogne da rešite ozbiljan problem.
 

LAV

1713247887420.png

Retrogradni Merkur će se odraziti na polje koje upravlja razvojem, ličnim vrednostima i uverenjima. Možda će vam se vratiti osoba iz prošlosti koja će vam pomoći da steknete dublje razumevanje onoga što definiše vašu svrhu u životu - koja su vaša moralna načela, verovanja i šta vas pokreće. Postoji velika šansa da se vratite na obuku koju ste nekada pohađali ili da imate sastanak sa prijateljima sa kojima ste prekinuli kontakt. Ono što je posebno zanimljivo, to je da vaše ideje iz prethodnog perioda mogu da budu nagrađene tokom trajanja retrogradnog Merkura. Dobar period za putovanje na mesta na kojima ste ranije bili.
 

STRELAC

1713247925568.png

Retrogradni Merkur biće u vašem ljubavnom polju, tako da ćete se sigurno povezati sa onima koji vam pomažu da shvatite šta je sreća za vas tokom celog meseca. To može da vas dovede do toga da želite da imate dete i da razgovarate sa svojim partnerom o tome. Postoji mogućnost i da će se vaša bivša ljubav vratiti u vaš život, karmički, kako bi završila sve ono što je započeto. Inače, ceo april 2024. godine je idealno vreme da se vratite treninzima i pridružite ljudima koji vode aktivan način života. Mnogim Strelčevima koji razvijaju svoj posao, retrogradni Merkur će doneti stare klijente i priliku da svoj projekat učine boljim i poznatijim.
 

Back
Top