najpoznatiji ruski ASTROlog, koji nikada ne greši, tvrdi da će ovaj znak imati ludu SREĆU ovog leta: ljubav će cvetati i čeka ih obilje u svemu

Sensei

Master
Moderator
Poruka
70.470

Kraj maja donosi posebne astrološke događaje koji će uticati na sve znakove. Jedan od najznačajnijih je ulazak Jupitera u Blizance, što će doneti talas sreće i pozitivne energije. Dok će mnogi osećati blagodeti ovog tranzita, jedan horoskopski znak će se posebno istaknuti i doživeti uspeh na svim poljima.


Maj je mesec mira i sreće, a slavni ruski astrolog Pavel Globa tvrdi da će jedan horoskopski znak posebno uživati u ovom periodu. Predviđa da će im sve polaziti za rukom, a kraj maja će biti najuspešniji deo godine za njih.

Piše:Tanja Sretenović
1716240377179.png
 
Poslednja izmena:
Rak

Rakovi, poznati po svojoj emocionalnosti i intuitivnosti, tokom maja će doživeti uzvraćene emocije ljubavi. Sve što su očekivali od posebne osobe će se ostvariti, a njihov odnos će krenuti u pozitivnom smeru. Ova harmonija može biti u ljubavnom ili poslovnom odnosu.

Rakovi su takođe vrlo maštoviti, a projekti na kojima su radili u slobodno vreme će sada dobiti priliku za uspeh.

Kreativnost je dragocena vrlina, a Rakovi će to spoznati tokom poslednjih dana maja.Na suptilan način će popraviti odnose sa osobom s kojom su imali nesuglasice, jer će obe strane biti spremne na iskren razgovor i zajednički kompromis.

Poznati ruski astrolog Pavel Globa izneo je i svoje prognoze za ostale horoskopske znake u drugoj polovini maja 2024. godine, otkrivajući šta mogu očekivati u ovom periodu.
 

Back
Top