4. KUCA

• Začetnik teme Začetnik teme Zrnka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pluton u IV a vladar u XI. ????

Obzirom da je IV kuca,kuca jednog roditelja,predispozicija je da se jedan roditelj bavi neobicnom zanimanjem u vojci ili policiji,mozda da je sklon okultnom..
Bilo bi pregrubo reci,mogucnost eksplozije u kuci.Znam osobu,kojoj je vladar IV kuce Venera,a Pluton,je bio ispred nje.U progresijama,kad je Pluton dosao na vladara,Veneru,egzaktno,bukvalno desila se explozija u blizini kuce i kuca je prilicno bila ostecena.

Vladar IV u XI,oznacava,da bi prijatelje trebala dozivljavati kao porodicu.VladarIV je u kvadratu sa suvladarom XII kuce,bolnica i VI,zdravlja,pa moguce da jedan od roditelja,nekad moze bit bolestan.
Kraj zivota pored prijatelja ili u socijalnoj ustanovi(u simbolici XI kuce)

Moze li neko da mi pojasni kako se gleda horoskop nekog stana (i da li to uopste moze) da li trenutkom kad sam podpisala ugovor, ili kad je stan zavrsen, useljen, zapoceta izgradnja ili ...?
Naime, u svom natalnom horoskopiu imam i uran i saturn i mars u 4 kuci, s tim sto je saturn i uran u strelcu, a mars u skorpiji i procitala sam negde da to donosi eksplozije, probleme sa stujom, pozar i sad me brine da li ce sa novi stanom sve biti u redu ...?

Moze neko?

Obzirom da je IV kuca,kuca jednog roditelja,predispozicija je da se jedan roditelj bavi neobicnom zanimanjem u vojci ili policiji,mozda da je sklon okultnom..
Bilo bi pregrubo reci,mogucnost eksplozije u kuci.Znam osobu,kojoj je vladar IV kuce Venera,a Pluton,je bio ispred nje.U progresijama,kad je Pluton dosao na vladara,Veneru,egzaktno,bukvalno desila se explozija u blizini kuce i kuca je prilicno bila ostecena.

Vladar IV u XI,oznacava,da bi prijatelje trebala dozivljavati kao porodicu.VladarIV je u kvadratu sa suvladarom XII kuce,bolnica i VI,zdravlja,pa moguce da jedan od roditelja,nekad moze bit bolestan.
Kraj zivota pored prijatelja ili u socijalnoj ustanovi(u simbolici XI kuce)

što se roditelja tiče niko pa čak ni u daljoj familiji nije se bavio neobičnim zanimanjem ( trgovci uglavnom) ali nisu ni skloni okulutnom.
Ovaj Pluton mi više deluje kao nešto mračno u kući ( ako se odnosi na kuću u kojoj sam ranije živela) jer je u temelju kuće nađena sablja... a za mesto gde sada živim u toku bombardovanja bila je ekslozija u blizini, ali ja tada nisam tu živela

Iz iskustva mogu reci da nije sjajno pluton bas u 4 kuci, jer moguce da se nesto u djetinjstvu desilo pa je ostavio dubok utisak.

iz iskustva mozes reci da si u detinjstvu imala duboke utiske vezane za stvari koje simbolise polje 4

dubok utisak daje neptun a ne pluton, pluton daje cudan utisak

nadam se da ces sad nama pojasniti koji hocemo da naucimo, kako to da samo kod tebe pluton odasilje energiju neptuna?

Back