- Poruka
- 3.762
tako bas ona iz mog razreda....haha
mozda mislimo na istu
mozda mislimo na istu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ima jedna skoro je upoznao oblaci se kao neka metalka a iza coska slusa Jashara i Shabana...bruka i sramota i pokusava da se ufura u drushtvo u kojem smo ja i ortaci i jos neke ortakinje vec godinama...mislim ja bi je najradije sutnuo u glavu nego cekam da to neko drugi uradi pa da se smejem..
tako bas ona iz mog razreda....haha
mozda mislimo na istu
Ne...ne mislimo na istu...
Da evo na primer ja .... ja zelim da postanem blacker to je tako black![]()

gori su od gotičara koji masnim glasom govore Kako mi se jede gavran...
O da sad kad je ova otvorila temu znaci odma sam se napalio ... od sutra se furam na antihristicke krstove i simbole palog andjela i sto cuda znas...to je tako cool![]()
![]()
Meni je glupo ograničiti se samo na jedan pravac...
još na jedan koji samo govori o satanizmu Draga Kristina_93,znaš li ti išta o satanizmu,ili pod kojim okolnostima su nastale te grupe,ili zbog čega oni baš tako pjevaju?
najgore je ograničiti se nečim...
nisam neki fan black metala jer mi idu na ***** sa tekstovima a i stilom oblačenja,što je previše-previše je...
gori su od gotičara koji masnim glasom govore Kako mi se jede gavran...
Da li se vi to zezate, ili moje oci ne vide dobro ?!?

ne zezamo se....pridruzi nam se..oblaci se crno glumi ludilo s nama ajde to je bas cool
najbolja mi je zadnja rečenica![]()
najbolja mi je zadnja rečenica![]()
ne zezamo se....pridruzi nam se..oblaci se crno glumi ludilo s nama ajde to je bas cool
Otvorio si mi apetit, čim sam to pročitala...:-?
Čekaj idem prvo da izrežem vene, to je veoma cool, i da moram da isprljam kosu, prljavo je u modi. I da moram, ali moram da postanem nekrofilka... 8-)