4-ever black metal!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzmi mp3 ili mobilni uvece, dimmu borgir prebaci na mp3. Posle kada legnes u krevet
zatvori oci dok slusas dimmu borgir i sve ce biti u redu. Nisam dobar opisivac samo da znas...

sramota me kad vidim koja sve decurlija vucara pentagram ne znajuci ni sta je, ubedjeni da su sa njim zli i opaki... dete, ako ces da budes zla probaj pre obrnuti krst

Hmmmm.... :evil: meni niko nece odrediti za sta sam ja.... NISAM SIGURNO ZA NESTO
AH AH AH.... volim black... cak i death... thrash.... gothic... samo da me vidis uzivo... ja sam taako black, gothic. Crno.... sminka....odelo....spike narukvice.....tako devilish :lol:

MOLIM???!!!MOLIM TE...nemoj se tripovati...Mislis da si metalka ako se tako oblacis?!Jujuju,ja bi to tukla...jeste da imam 13,ali brate...mozes malo da usporis...dovoljno sam pametna da ti kazem:Ljudi koji tako govore,imaju potrebu da dokazu svetu kako su oni(u tvom slucaju)metalci,to uopste ne znaci da slusaju metal,vec suprotno,HOCE DA SLUSAJU,hoce da dokazuju kako su oni nesto sto nisu,to ti je totalno smorno...jao,jao...sminka...sa 13-14 godina...jujuju...smiri se.....:roll::roll::roll:

pa ima jedna skoro je upoznao oblaci se kao neka metalka a iza coska slusa Jashara i Shabana...bruka i sramota i pokusava da se ufura u drushtvo u kojem smo ja i ortaci i jos neke ortakinje vec godinama...mislim ja bi je najradije sutnuo u glavu nego cekam da to neko drugi uradi pa da se smejem..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back