slavisajovicic
Obećava
- Poruka
- 56
kako to da podesim, posto radim sa 3d mark 06 a ne vantage??Kako si postavio preset? Na Extreme?
U svakom slučaju postavi na enty.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako to da podesim, posto radim sa 3d mark 06 a ne vantage??Kako si postavio preset? Na Extreme?
U svakom slučaju postavi na enty.
sad cu probati sa tom rezolucijom 1024x768, posto je meni podefault na 1280x1024PKT
Re: 3D Mark - sve verzije: iskustva i rezultati
Ma ideš na option i vidjećeš gdje se to radi. Takođe označi sve kvadratiće sa strane gdje ti piše disable ovo disable ono, znači sve disable i rezoluciju na 1024x768. AA i AF isključi.
da li to normalno 7295 bodova 3d marks?-amd phenom ii x4 945 3.0ghz(nisam je htio klokovati i nemam potrebe)
-mb:asus m4a77td pro
-gpu:gt 240 1gb ddr3 palit, malo sam je kloknuo:core clock sa 550mhz na/600mhz, memory clock sa 535mhz/na 600mhz, i shared clock sa 1350mhz na 1450mhz
-ram:1x2gb ddr3 1333mhz kingston (1 plocica)
-hdd:hitachi 320gb sata ii 7200rpm 16mb
Graficka je realno jako slaba... to je verovatno taj rezultat na defaultu, nema lazi nema prevare... A skini 3dmark vantage pa probaj... mada je on jos zahtevniji
![]()
Nije losa, skoro pa je duplo jaca od 240... a ram ti ne pravi problem za 3dmark veruj mimeni je samo problematicna grafa i nedovoljno rama 2gb ddr3 1333
trebalo bi da sutra kupim jos 2gb!
a novu grafu cu kupiti oko nove godine, razmisljam na ati radeon hd 5770 asus!
ona je odlicna, steta sto nema bar 256bitni interfejs da bude vrhunska, ali sve u svemu je odlicna!
Nije losa, skoro pa je duplo jaca od 240... a ram ti ne pravi problem za 3dmark veruj mi... Sutra bi trebao da izadje 3dmark 2011... pa cim ga "razbiju" javljam rezultat
![]()
ŠTAAAA?!?!?!?!!???!??!?!?!?!!!!!??!?!
Bruko Srpska srozavaš nam ugled. Širiš pirateriju. To je ilegalno, znaš li kakve su kazne za to! (ako nađeš šta pošalji link na pp)
Slavisa, moja preporuka ti je sapphire ili powercolor 5770. Ili čak i gigabyte. Asus je nešto skuplji od ovih. Performanse su identične, kao i garancija. Opet, kad kupukješ kartice pogledaj ima li ikakva igra bundle.
3dmark 2011 basic... 4000 score... i nije tako loseneklokovano...