backey
Početnik
- Poruka
- 19
Našao sam još jedan sličan.....ovaj nema šanse da je fake!

Šta vi kažete? REAL or FAKE

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bozji znak.
Ne mislim da je fake.....sta vise,nznm sta da mislim,ovo me je totalno shokiralo.
![]()
alo ljudi pa Ju Truba je puna takvih cuda
nemos verovati sta sve ima
i hteli mi to ili ne ,99% je fake
Slucajne meteoroloske manifestacije, malo doradjene u fotoshopu.
Ja bi poverovao da to vidim svojim ocima, i to pod uslovom da mi to veliko oko na nebu namigne, ili da neki pokretni znak.
E,pa,stvarno mozes misliti sta hoces i ne bitno mi je sta ko od vas misli...ja sam licno to vidjela i nemoguce je da su slucajne meteoroloske manifestacije...da si vidjeo drugacije bi mislio.....ne kazem da je to neki znak ne komentarisem nista ali da su bile oci,bile su j bt....i nisam bila sama ,ulica je bila puna ljudi...stotinjak ocevidaca i svi su bili sokirani kad su vidjeli...nastala je takva tisina da ne mozes zamisliti...to je bilo strasno....
Ako je tebi nebitno ko od nas sta misli, zasto onda ucestvujes u javnoj diskusiji?
Samim time, i nas ne interesuju tvoje fantazmagoricne halucinacije...meni je sasvim nebitno, a i neinteresantno na cemu si ...
Dakle, nauci se diskutovati, tj, nauci uvazavti drugo, suprotno misljenje i tek onda se nadaj da ce te neko ozbiljno shvatiti...
Ljudi jel ste videli nekad ovaj video? Jel fake ili ne?....muzika je malo :S