2PAC VS 50 CENT

• Začetnik teme Začetnik teme Grunt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@gucci
pa i nije bash osnivach
malo je glupo porediti njih dvojicu,jer vecina onih koji se razumeju u rep ne vole 50-ja jer je izkomercijalizovao rep,a i oni shto ne znaju kazhu ,,2-pac je osnivach repa(iako je rep postojao i mnogo pre njega,nisam siguran ali mislim da su prvi reperi Sugarhill Gang ,tupac je osnivach gangsta repa...)a i fifty se mnogo kurchi...naravno da je bolji tupac...."
ali ja mislim da to pitanje nije bilo u tom smislu,vec ko bolje repuje?
e sad na to stvarno ne mogu da odgovorim jer i fifty i tupac imaju stvari koje mi se svidjaju i ne svidjaju...recimo ne volim preterano one bash spore tupac-ove pesme ili kad fifty pochne da sere kao neshto ,,I've got the Magicstick"

Grunt:
Ko od ova dva repera je bolji po vasem misljenju i zasto???
2PAC
ili
50 CENT

Napisao sam gore iznad nekom trick-tricku (valjda) kojei je on debil i da ode do svoje mamice i da se ona kaje do čitavog života što ga je rodila. E tako i ti uradi. Ti se još moli d aozdraviš, za tebe možda i ima nade (ko zna :lol: :lol: :lol: ).
Tupaca nikada ne možeš porediti sa 50-em. Zašto? Zato što su oni iz dva različita sveta. 2Pac kada je počeo da se bavi muzikom, 50 je možda krenuo u osnovnu. Dva različita vremena. Više od deceniej razlike između njih. Drugačiji txtovi, drugačije stvari na prvi sluh, sve. 2pac je daleko iznad prosjeka. Ja iskreno volim slušati i 50-ja, ali mi je 2pac najbolji. Dečko ti si se negde izgubio usput. Idi kod nekog da ti pokaže šta je hip-hop, a dotada zaboravi na pisanje ovako glupih tema ili još glupljih odgovora.

Za metalce sve na ovom forumu: Koji ****** se javljate na teme o hip-hopu ako to nevolite get the fu.ck outta here. Nevolim ni ja metal pa nepišem po tim temama. Ionako vi za mene niste nikakvi metzalci, nego MENTALCI!!!

Luxus:
I ti po ovome porediš ko je bolji. Pa ti nemaš pojma koji si ti debil. Idi mami i reci da se kaje do kraja života što je rodila takvog retarda.
pa brate ne znam ja ko je ovde debil,kad taj NEKO ne mozhe da provali,da se ja zezam,mislim ako makar to ne mozhesh da provalish,shta mislish zashto u tom postu stoji pet smajija,mozhda da ti ismevaju intiligenciju,a? :neutral: :neutral:

Back