24. Beogradski maraton - 17. april - veliki miting opozicije u Beogradu 16. aprrila

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

27E

Legenda
Poruka
52.561
dva velika, ogranizaciono i bezbednosno, dogadjaja u 36 sati, na istom prostoru.

moze li se?

ja da se pitam ja bih maraton pomerio negde u kragujevac ili vranje. sto da ne. ionako je preskupo zatvaranje 40 i nesto km ulica samo radi jedne sportske manifestacije, bolje da ne komentarisem kakava je, a ne zna se ni ko je organizuje.

dakle? sta ce biti onog tamo vikenda?

Opozicija ne postoji jos od kraja proslog veka.

Tako da je naslov neprimeren.

mozda, cak bih se nacelno slozio sa tvojim tumacenjem karakterom tomine organizacije. mada to ne vazi za vadikale

dakle toma racuna na nezadovoljstvo naroda i tezak zivot , sto je evidentno, pa ce ipak miting biti opozicioni. nece doci oni koji su srecni i zadovoljni danas, i puni kao brod

sve u svemu naslov odgovara. kao stanovnik beograda yelim da sve prodje u redu i miru. ne slazem se sa rezimskim propagandnim priredbama, smatram da je to bacanje para za malenu partijsku dobit

Не бих да политику ширим на БГ,
да ме погрешно не разумете .....

Политика је само један од сегмената живота,
неко паметан некада рече :

Ако се не бавиш почитиком,
политика ће се бавити тобом ....

Мени је рецимо врло интересантна подела садница трешања ...
Подршка пострадалима од природних (и неприродних) непогода у Јапану ...
Исто у недељу ....

Шта било и како било,
живот иде даље ....

dva velika, ogranizaciono i bezbednosno, dogadjaja u 36 sati, na istom prostoru.

moze li se?

ja da se pitam ja bih maraton pomerio negde u kragujevac ili vranje. sto da ne. ionako je preskupo zatvaranje 40 i nesto km ulica samo radi jedne sportske manifestacije, bolje da ne komentarisem kakava je, a ne zna se ni ko je organizuje.

i koliko ce ljudi da ti trci tamo??? mislim trka zadovoljstva i to???? :think:

ovo napisano je tacno!

ja bih ucestvovala na nekom mitingu ako bi ga organizovali ljudi koji nude promene.na zalost,takvih nema na vidiku :neutral:

vi mladi. vidite ono sto zelite da vidite, a ne ono kako je ustvari. zahebace vas opet, kao i uvek

mene je vise zaniomoa aspekt ova dva dogadjaja sa organizaciono bbezbednosne strane, da se nesto ne izrodi

Ebo bezbednost ... Mene svake godine užasno iznervira kad mi Makenzijevu blokiraju ... :evil:

Znate šta, ko bre hoće da trči maraton nek ide u prirodu i nek trči po poljima. Na šta liči to namerno kolabiranje grada zbog zaebancije, zbog trange-frange (kako reče Rahela Ferari :lol: ) ...?! I isto to kad šaraju i neki biciklisti. :dash: Ja sve ovo smatram nasiljem nad "normalnim" građanstvom.

A štrajkovanje je druga priča. Nerviraju me i oni ali bar su žestoko i uglavnom ojađeni pa moraju.

molim korisnike da izbegavaju politicku raspravu jer je ona predvidjena na forumu politika.
ovde se ogranicite na beograd i funkcionisanje u njemu.

hvala na razumevanju

slazem se.

samo je ponekad tesko razdvojiti desavanja u gradu i politiku. npr sredstva u pojedinim sekretarijatima su ove godine i 20% manja nego prosle, a cak je i deo novca unapred potrosen. znaci pojavice se velike nepremostive rupe u funkcionisanju komunalnih preduzeca. razlozi su brojni i analiza bi vodila direktno u politiku

moze li se?

a ti se preseli u Belu palanku tamo nema koj da te sekira
ako ti smeta sve po BEOGRADU a ti se odseli lepo brate gde god zelis samo nemoj da njaske vise po nasem gradu...

И да та забрана политичке расправе важи за СВЕ, а не да се насумично бришу постови овде, како се коме допада или не конотације нечије поруке.

ПРОБЛЕМ који има Београд са маратоном је што СВИ градови света у којима се одржава исти имају МЕТРО, па у том случају нико не блокира цео град.
Једном годишње блокирати град и увести вандредно стање зарад спортске манифестације је апсолутни кретенизам.

A el neko nekada ucestvovao u maratonu..
pocevsi od postvljaca teme pa svi ostali
meni je to bas onako..viteski..zavisis samo od sebe
i svoje snage..treninga i mogucnosti..

a nas lepi Beograd ima ga tog dana po celom svetu..
ako se racuna vozenje sa medicinskom dezurnom ekipom u kojoj su bili moji prijatelji ... onda jesam :hahaha:

a ti se preseli u Belu palanku tamo nema koj da te sekira
ako ti smeta sve po BEOGRADU a ti se odseli lepo brate gde god zelis samo nemoj da njaske vise po nasem gradu...

ne razumem cemu taj ton i stil, napisi sta sam to *****o. ako ne razumes temu jednostavno preskoci ili si kao onaj pandur sto bije demonstrante

sto se tice ucesca na maratonu jedne godine sam poveo svastikinog klinca, sesti razred, na maraton. i pobeze mi na startu. mislim da sam presao pola maratona, a stigao sam ga na cilju

Back