Аристократа
Poznat
- Poruka
- 7.101
А што онда нису спречили да онај метеор у Русији ако су већ толике добричине?
јаоо ово нисам видео 
to me je podsetilo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to me je podsetilo
bubnjar nisi citao ceo blog , Ruje su opomenute jer su odbile da ispostuju deo ugovora sa vanzemaljcima.
.sta ste vi makarona + dzek trbosek , za vas je ustanova otvorenog tipa , poput nekog rimskog kamenoloma , cisto da tucate kamen , dok ne skontate ko je musa .musi je samo marko na prevaru na mejdan izaso. a vi kao znate zasto oni slecu i sta ispituju po srbiji ?
Asteroid 2012 DA14 , koji je nekoliko meseci ranije trebao da prodje pored zemlje , neobjasnjivo promenio brzinu , i usporio , cime je izbegnuta katastrofa . Celnici vlada obavesteni od strane vanzemaljske inteligencije o promeni kursa asteroida i njihovim zahtevima , koje treba da ispune vlade zemalja. Sve se drzi u tajnosti , ali je ipak procurila informacija iz zasad nepoznatih izvora. ASTEROID je trebao da 21.12 prosle godine , da proleti ili ko zna sta vec uradi , vecom brzinom , u pravcu ekvatora, tako da je vucnim antigravitacionim mejkerom usporen da bi se izbegla moguca nezgoda .
makarona interpukcije su za dokone , za one koji zele da se dokazu da su opismenjeni . i ako nastavite sa nipodastavanjem predlagaca teme , moracu da vas blokiram . ako vam nesto nije jasno pitajte me na PP .
sto se tice curenja informacija e to mi rekla jedna zena iz URS a , naravno extrasens
Jel' ti novcanik ostao u dzepu? Jebte...meni uvek nestane neki novac cim se spomene URS i onaj Mladja....e jbga...evo, opet: ispred monitora mi je bio novac za deciju uzinu, i cim sam pomenuo (doticne), pare su nestale!
jes ba ostao , al zato sto nije bilo nista u njemu , vec ja sto bi rekli nako posao da kod njih trazim neki posao , al drze se obecanja , nista po partijskoj liniji.znas sitne pare cuvam u kesi .
ja nisam nista razumeo...koji ti je to jezik?
sto se tice curenja informacija e to mi rekla jedna zena iz URS a , naravno extrasens
.. i ja sam se pomucila, Boga mi ,da procitam ..
Šta ti je URS
Udruženje ronilaca Srbije?
I šta kaže ta žena po pitanju, šta im je dato da nas spasu?
Asteroid 2012 DA14 , koji je nekoliko meseci ranije trebao da prodje pored zemlje , neobjasnjivo promenio brzinu , i usporio , cime je izbegnuta katastrofa . Celnici vlada obavesteni od strane vanzemaljske inteligencije o promeni kursa asteroida i njihovim zahtevima , koje treba da ispune vlade zemalja. Sve se drzi u tajnosti , ali je ipak procurila informacija iz zasad nepoznatih izvora. ASTEROID je trebao da 21.12 prosle godine , da proleti ili ko zna sta vec uradi , vecom brzinom , u pravcu ekvatora, tako da je vucnim antigravitacionim mejkerom usporen da bi se izbegla moguca nezgoda .