21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
bubnjar nisi citao ceo blog , Ruje su opomenute jer su odbile da ispostuju deo ugovora sa vanzemaljcima.

Ех, па Руси, не дају се они тек тако, па ни ванземаљцима, а не ко ове пичкке са запада, одмах се у гуззицу увлаче :mrgreen:

А кад већ спомену тај уговор, јел има нешто у вези Косова, хоће ли нам ванземаљци помоћи, или су и они на страни Тачија?

Poslednja izmena:
.sta ste vi makarona + dzek trbosek , za vas je ustanova otvorenog tipa , poput nekog rimskog kamenoloma , cisto da tucate kamen , dok ne skontate ko je musa .musi je samo marko na prevaru na mejdan izaso. a vi kao znate zasto oni slecu i sta ispituju po srbiji ?

.sta ste vi makarona + dzek trbosek , za vas je ustanova otvorenog tipa , poput nekog rimskog kamenoloma , cisto da tucate kamen , dok ne skontate ko je musa .musi je samo marko na prevaru na mejdan izaso. a vi kao znate zasto oni slecu i sta ispituju po srbiji ?

Imas mentalnih problema. A kamenolom. kamo srece pa da nisam u obavezi da placam za teretanu...

I u nasem jeziku postoje znakovi interpukcije, takodje recenica zapocinje velikim slovom. Nauci da pises pa se vrati. Musavi....

Ne. Interpunkcija i pravilna upotreba pisma i jezika na javnom forumu su znak poštovanja sagovornika. Kao kada za večerom žvačeš i brbljaš sugovorniku otvorenih usta.Hijeroglifima, pećinskim crtežima i šarama su se sporazumevali praljudi. Mislim da smo malčice odmakli od njih.

Greške se uvek potkradaju i to je sasvim normalno i razumljivo. Ali ono što nije razumljivo je da se ne trudiš da budeš pravilno pročitan i shvaćen. Pismo je egzaktna tvorevina, kao i jezik, tako da nepoštivanje istih donosi nerazumevanje i porugu drugih.

Jebte, prava si kesica. I musica. Šta će da kažu vanzemaljci kada budu videli tvoje postove? Misliće da si pračovek, bušman i kromanjonac. Okrenuće se meni jer se sa mnom mogu sporazumeti :)

Asteroid 2012 DA14 , koji je nekoliko meseci ranije trebao da prodje pored zemlje , neobjasnjivo promenio brzinu , i usporio , cime je izbegnuta katastrofa . Celnici vlada obavesteni od strane vanzemaljske inteligencije o promeni kursa asteroida i njihovim zahtevima , koje treba da ispune vlade zemalja. Sve se drzi u tajnosti , ali je ipak procurila informacija iz zasad nepoznatih izvora. ASTEROID je trebao da 21.12 prosle godine , da proleti ili ko zna sta vec uradi , vecom brzinom , u pravcu ekvatora, tako da je vucnim antigravitacionim mejkerom usporen da bi se izbegla moguca nezgoda .

Lepa zamisao, malo previše zaverenička ali dobro.

Propustio si jedino, da pomeneš šta su to pripadnici vanzemaljske inteligencije tražili od vaskolikih vlada planete nam jedine, jer ako je sve ostalo, što si naveo procuririlo iz pouzdanih izvora, a nije taj glavni štih, onda je verovatno cela priča, jedan pačor barski, običan.

Jel' ti novcanik ostao u dzepu? Jebte...meni uvek nestane neki novac cim se spomene URS i onaj Mladja....e jbga...evo, opet: ispred monitora mi je bio novac za deciju uzinu, i cim sam pomenuo (doticne), pare su nestale!

jes ba ostao , al zato sto nije bilo nista u njemu , vec ja sto bi rekli nako posao da kod njih trazim neki posao , al drze se obecanja , nista po partijskoj liniji.znas sitne pare cuvam u kesi .

Asteroid 2012 DA14 , koji je nekoliko meseci ranije trebao da prodje pored zemlje , neobjasnjivo promenio brzinu , i usporio , cime je izbegnuta katastrofa . Celnici vlada obavesteni od strane vanzemaljske inteligencije o promeni kursa asteroida i njihovim zahtevima , koje treba da ispune vlade zemalja. Sve se drzi u tajnosti , ali je ipak procurila informacija iz zasad nepoznatih izvora. ASTEROID je trebao da 21.12 prosle godine , da proleti ili ko zna sta vec uradi , vecom brzinom , u pravcu ekvatora, tako da je vucnim antigravitacionim mejkerom usporen da bi se izbegla moguca nezgoda .

Kakvi vanzemaljci!
To je baba Raduša bacala pasulj i gasila ugljenje pa preusmjerila asteroid ka Marsu.

Back