21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ко бре мисли?
Смејемо се...
Без гласа.
А тај глас који чујеш између ушију нису Грејси...
То се зове: иди код доктора...
Или да нађеш "купачицу".

Ајде вас двојица на ПП лагано...
Уствари, немојте - да се имамо чему смијати...
И немојте да заборавите да споменете АНАЛНЕ СОНДЕ - то изгледа волите...

znaci planete koje su dalje od sunca se po tvom krecu vecom brzinom od onih koje su blize njemu , analogno na zemlju :rotf:

Da bre, telo koje u svemiru prolazi pored drugog tela koje ima neuporedivo vecu masu od njega ako uspori nema teorije da bude privuceno gravitacionom silom, i ne bi promenilo pravac, dok bi pri ubrzanju odma' palo direktno na njega pod uglom od 90 stepeni najverovatnije, verujem da je cak i centripetalna sila obican mit. Tek sad vidim da sam ja pogresio,a lupam tako nekad gluposti neke pa mi se ljudi smeju, izvini.

A vi's , pametni su ti vanzemaljci, umesto da ga usporim po vanzemaljskom protokolu , ja bih ga kreten ubrzao, syebo bi se zestoko.

Poslednja izmena:
Koliki kapacitet sivih celija mroas da posedujes pa da poverujes u ovakve gluposti? Vanzemaljci pricaju sa vladama raznih drzava, covece znam da je nekima dosadno al bas ovoliko....Kao ona serija ancient aliens sto ide na History ( valjda ) gde imas onog "experta" koji sav usplahiren pokusava da ubedi siri auditorijum kako su sve gradili vanzemaljci al eto jedini dokaz da su ti bili su gradjevine, jeste kako da ne...

Poslednja izmena:

Najbolji post do sada, znaci tacno si pokazao svu besmislenost ove teme osim da nas zesmeje i sokira kakvih ljudi sve ima. Da me neko pita- verujes li u vanzemaljce, reci cu da. Ali ne vanzemaljce iz ''Ljudi u crnom'' ili da zovu Obamu i Putina da ih upozore!!! Ako je kosmos beskrajan kao sto neki tvrde, pa valjda ima negde jos jedna Zemlja kao ova nasa i gde zive ljudi poput nas ili slicni sa nekom svojom istorijom itd.

Najbolji post do sada, znaci tacno si pokazao svu besmislenost ove teme osim da nas zesmeje i sokira kakvih ljudi sve ima. Da me neko pita- verujes li u vanzemaljce, reci cu da. Ali ne vanzemaljce iz ''Ljudi u crnom'' ili da zovu Obamu i Putina da ih upozore!!! Ako je kosmos beskrajan kao sto neki tvrde, pa valjda ima negde jos jedna Zemlja kao ova nasa i gde zive ljudi poput nas ili slicni sa nekom svojom istorijom itd.

sto si ti neki smesan covek , ako nisi nesto licno video , njih ili nlo , nemoj o tom da pricas . ako se salim , ne znaci da ne kontaktiramo.

Не, но је цинцилатором за гефуфну направио далекозор...
А онда је мрмот завио чоколаду у фолију.
Услиједило је фанатично навијање чирлидерсица позамашних си...КХМ...груди.
Затим је meine katze aufspringen преко тараба...
А онда је дејство вутре престало...
Дакле, савјет за омладину - сљедећи пут умјесто "мароканца" пробајте "растаман" верзију.

Back