Brzi Bravari Srbije
Veoma poznat
- Poruka
- 12.987
sagabona....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma eno skenjali se zivi od tolikog parceta komete
![]()
A da li ti znas i imas dokaze da kontaktiramo? Ja ih nisam video a ti nisi cuo razgovor? Koja je onda razlika i zasto bi ti bio u pravu?sto si ti neki smesan covek , ako nisi nesto licno video , njih ili nlo , nemoj o tom da pricas . ako se salim , ne znaci da ne kontaktiramo.
Ma da...svi smo mi placeni da miniramo "istinu" o malim zelenim...ili bese velikim sivim...sada sam se zbunio...
ti si placen?
to se samo ja ovde mlatim za dzaba ili...?
ti si placen?
to se samo ja ovde mlatim za dzaba ili...?
sto bi oni vas kontaktirali , sta ste vi za njih , i da ih vidite ne bi ih prepoznali , ima ko je to zaduzen u ministarstvu svake zemlje. sad ste vi neke face bitne za buducnost srbije .svako radi svoje , a vi ste tu da isturate ovo na zajebanciju , da bi oni naravno nesmetano radili .
el znate zasto nema ovde zenskih komentara , zato sto one znaju da cuvaju tajne . i u vladi svake zemlje je zena zaduzena za kontakte sa vanzemaljskom inteligencijom.
moz do sutra da udaras glavu o zid. ali se pamet ne stice na taj nacin![]()
..Mi, ostali, koji smo placeni da ovde pisemo, nemamo potrebe da udaramo glavom...![]()