21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne samo 'ad hominem', sada je i zamjena teza. Da podsjetim - ja sam pitao zašto niko nije pokušao da objasni zašto se nešto nije desilo. A ti kao odgovor tvrdiš da ja izbjegavam odgovore. Klasična zamjena teza.

Ja ti prosto tražim da navedeš KO je taj od koga tražiš odgovor.

KO je tvrdio da će se nešto desiti pa se to nešto nije desilo?

Dok to ne navedeš, jednostavno si lažov.

Poslednja izmena:
Znate li vi basnu o pastiru i vuku?

Ona ce se PONOVITI i u ovom slucaju..... :per:

Hoće.

Samo je pitanje kada?

Kod basni je problem, ta vremenska komponenta, doduše i prostorna.
Kao i kod bajki i sličnih tvorevina koje počinju sa: Jednom nekad davno.. ili: Negde preko sedam gora i sedam mora..

Zato su proicanja uvek jasna po pitanju, šta će se desiti
Nije jasno jedino kad i gde će se desiti,
jer ne može biti jasno, naravno.

Osim, kad se desi, ali to onda više nisu proricanja, nego samovažna naklapanja, tipa: Jesam li vam JA lepo rekao?

A šta misliš da treba da radi urednik (koji je, usput, neko ko nije plaćen da radi taj posao već da obavlja dobrovoljno i kada stigne), kada se u jednom danu jave desetine novih svaštara tema i dožive podršku desetina korisnika. A onih koji bi podržali neku normalnu raspravu nigdje...

Da sam ja na mestu tog urednika, u trenutku kada mi se ukaže takva gomila posla koje moram da obavim, otišao bi svom šefu i rekao mu da sam ispao budala što sam pristao da radim za hladnu vodu i promaju, jer obim posla premašuje moju socijalnu kompetenciju, da se procena da je ovo radno mesto volontersko, po mom mišljenju pokazuje pogređnom i stoga tražim da mi se ubuduče plaća xy.00 novaca

Inače, ovo mi je uvek bilo misteriozno.

Ne može biti da kompletno rukovodstvo Krstarice, koja uzgred stvarno ima šanse, da je najposećeniji sajt u Srbiji, radi za klikere.
Ako još ispadne da i vlasnici celu ovu zabavu plaćaju od svog džeparca, zamisliću se nad činjenicom da mi ustvari ne živimo u matriksu, nego u nekoj jeftinoj rudimentiranoj video igrici.

Ah sto bih ja voleo da bude smak sveta 21. xD Taman da ne citam vise ovakve gluposti (mada ni sad ne znam sta koji djavo trazim ovde) i da se ne mucim sa skolom, faxom i slicnim glupostima xD Ako bog da da prezivim zivecu u jednom od onih postapokalipticnih filmova i romana xD Toliko uzbudljivije od dosadne sadasnjice i zivota XD

Mnogo se o ovome priča, mene interesuje kakva očekivanja vi imate i koja ''teorija'' se vama čini najuverljivija?

Takođe, 20.12. počinje velika naučna konferencija (Prva televizija će sve to pokrivati live emisijom, kao i imati direktna uključenja sa piramida u Meksiku i Egiptu) http://www.duhrtnja.com/

Rtanj.jpg
Rtanj2.jpg

Lična imena dobijamo od drugih, a ova forumska biramo sami, koliko smo svjesni svoje vrijednosti.

Upravo tako.

Neki imaju baš čudna forumska imena koja odlično služe svojoj svrsi, neki pak kroz svoja projektuju frustracije i fantazije.
Naravno, jasno je da ti pojma nemaš koliko si u pravu kad si napisao to što si napisao.:lol:

Nego, seti li se ti nekog ko je tvrdio da će biti smaka sveta ili ćeš da nastaviš sa ad hominem varijantom?

Jadne bolesne i neuke budale, kako se približava 21.12.2012. godine polako pomeraju “smak sveta” na neki drugi datum. Sad je u igri 14.02.2013. godine, ali isto tako i 13.03.2013. godine, kao i 26.06.2026. godine. Ha ha ha. Idemo, samozvani gurui, i ostali kurtoni, pređite na novi datum. A kad vas neko pita za objašnjenje - onda zveknite ovaj snimak sa YouTube kao “dokaz”:

Braco i drugarice.. blizi se kraj, dosta prepirke... sledbenici i sunca i meseca i merkura pokusajte da se izdignete iznad u vise sfere samosvesti,
pametni ljudi danas traze spas, ljudi poput Zvezdana Svemirica i njegove sve popularnije NLO stranke Srbije, nude vam odgovore, a vi na ovom forumu trosite vreme na budalste price, dok neki ljudi poseduju teserakt, ovde neki fantaziraju o magicnim napravama, tajnim sluzbama.. u kojima NLO Stranka vec ima svoje ljude u vrhu.
vreme je da se uozbiljimo, ujedinimo i nadjemo pravi spas, malo je vremena ostalo, kraj je blizu..

Braco i drugarice.. blizi se kraj, dosta prepirke... sledbenici i sunca i meseca i merkura pokusajte da se izdignete iznad u vise sfere samosvesti,
pametni ljudi danas traze spas, ljudi poput Zvezdana Svemirica i njegove sve popularnije NLO stranke Srbije, nude vam odgovore, a vi na ovom forumu trosite vreme na budalste price, dok neki ljudi poseduju teserakt, ovde neki fantaziraju o magicnim napravama, tajnim sluzbama.. u kojima NLO Stranka vec ima svoje ljude u vrhu.
vreme je da se uozbiljimo, ujedinimo i nadjemo pravi spas, malo je vremena ostalo, kraj je blizu..
Gde da potrazim odgovore? ja sam ozbiljan..

Back