21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pise tamo lepo da je sam sebe prekrstio u Zvezdana Svemirica, na kontakt strani pise da stranka ne preporucuje prava imena, jer su ljudi zigosani, zavedeni u briselski centralni kompjuter, i kao u matriksu putem imena inicijala manipulisu i kontrolisu umove.
uteha ili ne , bolje da bacim pare nekom domacem liku i stranci oja nesto nudi, nego nekoj stranoj pevaljki JLO , neki veceras za obican koncert daju cak 4500din, dakle JLO ili NLO odlucite sami. :)
Pazi ovako..ja sve sto procitam i nadjem na Net-u o NLO smatram kao (i samo tako) kao informaciju koja ne moze da mi skodi..taj tvoj domaci lik koji resio da sektu predstavi kao Stranku (vuk u jagnjecoj kozi) nece ti pomoci..lepo je to sto kazes da se dzabe bacaju pare na alkohol,stetnu brzu hranu,i tako to nebitno,al to nije razlog da se umesto toga pare daju nekom Zvezdanu..ja ne znam koliko si naivan zaista..i ne kazem da teoriju zavere ne treba da postavljas..al treba i da vidis kad te neko zeza .. Te pare sto mu dajes,verovatno ON njima kupuje sve to sto ti neces (alkohol,brzu hranu..itd) ne mozes da tvrdis da to nije moguce..

i fejsbuk je dokaz da si ti ti.. strasno.
ti mora da si clan neke druge stranke, mozda one chedine :think:, pa ti smeta zdrava liberalna konkurencija,

Znajte svi koji su protiv NLO stranke su i protiv NOLeta, i verovatno nesvesni navijaci federera i onog spanca...
jednostavno .. ne sme se upucivati negativna misao prema slovima NLO.. sve sto sadrzi ta tri slova je sveto i put ka spasu.

a evo je lazni mesija, JLO http://content.eventim.com/static/uploaded/at/1/0/u/v/10uv_source.jpg, vidite kako je lepa bljestava, bogata, ima one velike mindjusice :per:, ali, nedodirljiva i u laznoj areni nudi vam lazni spas za neku hiljadarku a sa tim parama posle tajno finansira onog hispanca nadala, a NLO nasuprot nudi sasvim realniji izlaz.

i fejsbuk je dokaz da si ti ti.. strasno.
ti mora da si clan neke druge stranke, mozda one chedine :think:, pa ti smeta zdrava liberalna konkurencija,

Znajte svi koji su protiv NLO stranke su i protiv NOLeta, i verovatno nesvesni navijaci federera i onog spanca...
jednostavno .. ne sme se upucivati negativna misao prema slovima NLO.. sve sto sadrzi ta tri slova je sveto i put ka spasu.

a evo je lazni mesija, JLO http://content.eventim.com/static/uploaded/at/1/0/u/v/10uv_source.jpg, vidite kako je lepa bljestava, bogata, ima one velike mindjusice :per:, ali, nedodirljiva i u laznoj areni nudi vam lazni spas za neku hiljadarku a sa tim parama posle tajno finansira onog hispanca nadala, a NLO nasuprot nudi sasvim realniji izlaz.
Pazi da i tebi ne dokazujem ko sam.. Reci cu ti nesto o NLO-u i svim ljudima koji tvrde da vanzemaljci sa njima komuniciraju.. Graysi (sivi) ! To je istina,iz 90-ih i 80-ih pa i od pre...oni su na losem glasu..manipulativni i podmukli.. Manjini ljudi je poznato da su oni krivi za pokretanje sekti u svetu..i da..moguce je da ti ljudi komuniciraju sa vanzemaljcima ali sa Greysima...i oni nemaju POJMA sa kim komuniciraju,samo znaju da su NLO i to je sve... I nemoj da mi pricas gluposti koje su tebi servirali u "stranci" tako da kazem...

ne postoje grejsi to su price za decu, koje su cia i vatikan smisli .
licno verujem u neku drugu predstvavu o i svemu tome, o pravim vanzemaljskim i bozanskim entitetima
(ovo mi je poruceno u mejlu pri zakazivaju dobijanja kartice.)
ako imas licnu kartu, pasos itd.. ti si clan zle masonske kolonije nazvane Srbija, bugarska, amerika itd. postajes radna snaga, Ali ako dobijes NLO karticu, i nosis je sa sobom pored ostalih kartica... brise se taj negativni karmicki uticaj i oslobodjen kreces putem istine, to je kao crvena pilula u matriksu... vredi pokusati, al istina.. nema garancija, tanka je linija izmejdu dobra i zla.

NLO nije sasvim obicna stranka, ni obicna organizacija ni sekta.. NLO je izviruci i nadolazeci pocetak tihog povrataka na ono sto jeste.

(ocigledno ovde na forumu ima dosta neozbiljnih i mladjih ljudi koji nisu sazreli za politicko natprirodnu borbu, al na pdf politika mi nisu dozovlili iz neobjasjnivh razloga da reklamiram taj pokret i stranku, pa moram malo ovde ;))

U vezi JLO iluzije, holograma, njen logo me asocira na simbol saturna ili jupitera.. mozda merkur ili ???
ako neko moze da desifruje.. sliku gore? na sta ukazuje taj logo?

astrologicalsymbols.jpg

images

po mojim trenutnim saznanjima jupiterijanci su u sukobu sa saturnijancima koji uglavnom upravljaju podrucjem balkana od davnina. Srbija je u znaku jarca/saturna. Tako ako logo JLO i slovo J ukazuje na Jupiterijansku opsenu, prevaru zlih vanzemaljaca- koncert, bilbordi i reklame mogu da izazovu veoma lose posledice po Srbiju.
Sto je opet povezano sa drugim suncem, saturnijanci i jupiterijanci u sklopu vekovnog sukoba nastoje da raznesu tudje planete i pretvore ih u sunce, Lucifer projekat... uglavnom ukazuje na Jupiter kao novog laznog boga/sunce. Da li dolazak JLO naznaka kraja. Da li je NLO sledeci koji dolazi, mnogo pitanja, a malo vremena.

I da...cek i ovo da kazem..mozda si ti pokrenuo celu tu pricu o Svemirku Zvezdanicu(ili obrnutno,Zvezdanu Svemiricu) i da si ti taj..pa ga hvalis i dizes u nebesa tu personu..jer kako neko moze da uzdize osobu koja se zove Svemirko... btw,da li mu Kum na rodjenju dao to ime? Ili on sebe prekrstio da se tako zove? U svakom slucaju...nebitno.

:zcepanje:

Jedan ogroman kamen koji su isklesale Maje oko 669. godine naše ere, a otkriven početkom 20. veka na jugoistoku Meksika, u osnovi je mita navodnog proročanstva o kraju sveta u decembru 2012. godine.

U stvarnosti, međutim, ovaj spomenik govori o životu i borbama jednog vlastelina i pominje datum 23. decembar 2012. kao datum novog ciklusa kalendara Maja.

Civlizacija Maja imala je cikličan koncept vremena, u kome se ne pojavljuje pojam kraja sveta – rekao je za agenciju Frans pres meksički arheolog Hose Romero, govoreći o stećku koji je inspirisao film katastrofe Nemca Rolanda Emeriha „2012″ i serijal „Proročanstvo Maja“ američkog pisca naučne fantastike Stiva Altena.

Sastavljen od šest delova od kojih se neki nalaze u Meksiku, a neki u SAD, kamen je poznat kao Monument 6 El Tortugera, sa arheološkog nalazišta Mukuspana, u državi Tabasko, na jugu Meksika, o kome prva istorijska beleška potiče iz 1915.

Spomenik, koji je u obliku slova T, danas je polomljen i nedostaju mu delovi.

- Poslednji natpis odnosi se na 23. decembar, ali centralna tema Monumenta 6 nije datum, niti proročanstvo, niti kraj sveta. To je istorija Balam Ahaua, koji je bio „sveti vlastelin“ iz El Tortugera – rekao je Romero.

Meksički istoričar Erik Velaskes je rekao da je 23. decembar na koji se poziva u tom natpisu, a ne 21. decembar kao što se komercijalno govori, odnos između rituala obnove univerzuma i kraja ciklusa početog 13. avgusta 3114. godine pre naše ere.

- Samo se pominje da će tada biti navršena 13. B’aktuna (jedinice vremena koje označavaju po 144.000 dana, oko 400 godina), ali ni u kom slučaju to nije kraj dugog računanja Majanskog kalendara koji je beskonačan. Novi ciklus počinje, to je sve – dodao je Velaskes.

Dvojica naučnika se slažu u tome da je ideja „kraja sveta“ obeležena prirodnim katastrofama judejsko-hrišćanski koncept. Maje su imale predskazanja, ali kratkoročna i uopšteno povezana za događaje svakodnevknog života, kao što su kiše, suše, berbe i ribarenje, ukazali su oni.

Erik Velaskes relativizovao je značaj katastrofičnih vizija koje se interpretiraju na osnovu samo jednog od oko 5.000 raznih spomenika koji su ostali iz majanske kulture. Pored toga, rekao je, pominju se i periodi koji idu do 7000. godina naše ere.

Ipak, predstojeću promenu majanske ere već obeležavaju ezoterizam, komercijalizacija i turizam. Razne ceremonije predviđaju se u Srednjoj Americi i Meksiku povodom tog dana, 21. decembra, za kada su Maje, kako se intepreretira, predstkazale kraj sveta.

Verovanje se vezuje za kraj ciklusa od 5.200 godina, 21. decembra, i predskazanje koje najavljuje kraj sveta. U SAD je već velika proizvodnja raznih komercijalnih predmeta pod naslovom „2012″, dok se u drugim delovima sveta grade skloništa zbog predstojeće kataklizme.

U oblasti gde su bile Maje u Meksiku, Belizeu, Gvatemali, Hondurasu i Salvadoru očekuju porast turizma i pripremaju se razni programi oko tog datuma, dok domorodačke organizacije kritikuju njegovu komercijalizaciju.

U Gvatamali se nadaju da će „majanski kraj sveta“ povećati broj posetilaca za osam odsto. U toj zemlji 13 arheoloških nalazišta odabrano je za organizovanje raznih aktivnosti počev od 20. decembra.

U Meksiku na arheološkom nalazištu El Tortugero, u južnoj državi Tabasko, gde je otkriven izgraviran stećak koji je inspirisao apokaliptička proročanstva, biće organizovane konferencije i ceremonije.

Takođe će biti organizovane ceremonije i turistički dolasci na drugim nalazištima, u Kankunu, duž reke Maja.

Ceremonije su takođe predviđene u glavnom majanskom nalazištu u Hondurasu, Kopan, za 21. decembar u prisustvu predsednika Porfirija Loba. A razni dogadjaji predviđeni su oko tog datuma i u Salvadoru.

Uporedo sa entuzijazmom koji stvara taj događaj u turističkom sektoru, domorodačka udruženja kritikuju njegovu komercijalizaciju.

- Svet je obeležen holivudskom interpretacijom tog simboličnog datuma
a da ne poznaje stvarno tu temu – rekao je jedan stručnjak za
domorodačka pitanja.

On je rekao da je u majanskoj kulturi nikad nije bile proročanstava, i zato ne treba da postoje interpretacije o proročanstvima koja ne postoje.

Majanski kalendar sastoji se od 18 meseci i 20 dana, plus vajeb, sveti mesec od pet dana. B’aktun je najduža jedinica vremena u tom sistemu i jednaka je 400 godina. Velika era sadrži 13 B’aktuna, odnosno 5.200 godina.

Civlizacija Maja bila je na vrhuncu između 250. i 900 godine nove ere.

pise tamo lepo da je sam sebe prekrstio u Zvezdana Svemirica, na kontakt strani pise da stranka ne preporucuje prava imena, jer su ljudi zigosani, zavedeni u briselski centralni kompjuter, i kao u matriksu putem imena inicijala manipulisu i kontrolisu umove.
uteha ili ne , bolje da bacim pare nekom domacem liku i stranci oja nesto nudi, nego nekoj stranoj pevaljki JLO , neki veceras za obican koncert daju cak 4500din, dakle JLO ili NLO odlucite sami. :)

Da sam na tvom mestu ja bih se ozbiljno zapitala sta sa mnom nije u redu...

licno verujem u neku drugu predstvavu o i svemu tome, o pravim vanzemaljskim i bozanskim entitetima
ako imas licnu kartu, pasos itd.. ti si clan zle masonske kolonije nazvane Srbija, bugarska, amerika itd. postajes radna snaga, Ali ako dobijes NLO karticu, i nosis je sa sobom pored ostalih kartica... brise se taj negativni karmicki uticaj i oslobodjen kreces putem istine, to je kao crvena pilula u matriksu... vredi pokusati, al istina.. nema garancija, tanka je linija izmejdu dobra i zla.

NLO nije sasvim obicna stranka, ni obicna organizacija ni sekta.. NLO je izviruci i nadolazeci pocetak tihog povrataka na ono sto jeste.

(ocigledno ovde na forumu ima dosta neozbiljnih i mladjih ljudi koji nisu sazreli za politicko natprirodnu borbu, al na pdf politika mi nisu dozovlili iz neobjasjnivh razloga da reklamiram taj pokret i stranku, pa moram malo ovde ;))

U vezi JLO iluzije, holograma, njen logo me asocira na simbol saturna ili jupitera.. mozda merkur ili ???

astrologicalsymbols.jpg

images

po mojim trenutnim saznanjima jupiterijanci su u sukobu sa saturnijancima koji uglavnom upravljaju podrucjem balkana od davnina. Srbija je u znaku jarca/saturna. Tako ako logo JLO i slovo J ukazuje na Jupiterijansku opsenu, prevaru zlih vanzemaljaca- koncert, bilbordi i reklame mogu da izazovu veoma lose posledice po Srbiju.
Sto je opet povezano sa drugim suncem, saturnijanci i jupiterijanci u sklopu vekovnog sukoba nastoje da raznesu tudje planete i pretvore ih u sunce, Lucifer projekat... uglavnom ukazuje na Jupiter kao novog laznog boga/sunce. Da li dolazak JLO naznaka kraja. Da li je NLO sledeci koji dolazi, mnogo pitanja, a malo vremena.
Prestani molim te... JLO...jesi li ti svestan da si inicijale jedne pevacice iskoristio za neko duboko znacenje,i da si u celu tu pricu sa njenim inicijalima ubacio PLANETE?

astrologicalsymbols.jpg

images

Meni se čini da si ti pobrkao tabletice.

Da li zaista ne znas zasto ne mozes da se reklamiras na pdf politika,vec moras medju misterije i paranormalno??
Da li ZAISTA NE ZNAS ili se pravis? :dash:

ok "ljudi" usporite malo... ovako nece ostali videti link ka sajtu "NLO stranke Srbije" sa pre dve strane.. ;)
i odgovoracu vam kad stignem, moram malo da posetim neke druge civilizacije tj sajtove na netu, nisam bot..
mada mozda samo sad vam odgovram.. ipak mi imamo marketing organizovaniji od jehovinih svedoka sto se tice vrbovanja potreban sam mnogim drugim.

gde vam je dugme?
ne znam o kakvom dugmetu pricas?
neka ironija ..oladite malo sa tim, jeste, jeste vi ste svi ste svi mnogo pametni, i dusebrizni.
evo ja cu ako mi platite 100 000 din izaci iz 'lazne' stranke, ako vam je toliko stalo do mene...

Prestani molim te... JLO...jesi li ti svestan da si inicijale jedne pevacice iskoristio za neko duboko znacenje,i da si u celu tu pricu sa njenim inicijalima ubacio PLANETE?
astroloski i alhemijski simboli i uticaji na svet oko nas su veoma bitni za tumacenje, to svaki mason i iluminat moze da ti potvrdi

Da li zaista ne znas zasto ne mozes da se reklamiras na pdf politika,vec moras medju misterije i paranormalno??
Da li ZAISTA NE ZNAS ili se pravis? :dash:
odgovore na ta bitna pitanja mozes dobiti samo uclanjenjem u stranku.

Da sam na tvom mestu ja bih se ozbiljno zapitala sta sa mnom nije u redu...
ko tebi kaze da sam muskarac ako tako stoji u profilu, to je jer ne postoji treca opcija, naravno nisam ni zensko, u stanju sam svesti izvan musko zenskih podela, kompjutera internet i ostalih manipulcija, stanje slicno decijem a blisko bozanskom, to trece stanje je pozeljno u putu spoznaje NLO spasa.
Napisao sam da je JLO 'nedodirljiva' za obican svet, i akcenat stavio na utrosak para , pre cu ici u striptiz klub sto se tice mojih sklonosti... nesto moze i da se dodirne, za razliku od medijskih i internet zavodnica.

Ma ne izvrci mi reci,znas sta sam htela da kazem..
Ne poznajem muskarca kome je prioritet NLO pre nego JLO :eek:
to sto veceras nisi otisla na koncert te JLO , Britni i ostailh americkih zenskih pevaljki , prvi su koraci ka tvom izlecenju. NLO je opcija vrlo primamvljiva zenskom delu nacije, one vole letece objekte da gledaju pred ocima, a tamo gde su zene tu su i muskarci.. tako da NLO je jedna uspesna izmesana, takoreci hermafroditska stranka, kojom, moguce je, tajno upravljaju merkurijanci, androgena bespolna bozanska bica.(opet kao takva privlacna za transvestite i nastrane.. a njima uzeti pare i nije neki greh, znamo da gej lobi danas upravlja svetom ).

Vi mozete ostati i dalje u ovoj zemaljskoj realnosti podele na musko i zensko.. i posle se nervirati, patiti kad vam bude lose u zivotu, kad vas sistem *ebe (ako ste muskarac),,.. a mozete izabrati opciju izdizanja iznad tih podela, koji opet moguce ima svoje nedostatke, ali svaka promena donosi nesto novo. niko vam ne brani da se vratite u ovu dimenizju, avatarsku igricu kad pozelite, ali tu necete steci znanja, moc i pogled na stvari poput bogova.
Ja nisam u NLO usao zbog privlacnosti i bajki o nlo-ovima, vec sam u stranci prepoznao opciju sa ozbijnim programom i ciljevima, pokret za ozbiljne prosvetljene ljude koji zele da zavladaju svetom i zadobiju tj povrate natpriodne moci svog pravog bica, avatar upravljaca, znaci clanstvo nije preporucljivo za devojcice i decake ispod 20 godina, mozete se svakako uclaniti mozda time i spasiti, ali upravne polozaje tesko da ce te doseci dok ne dorastete nivou da istinski zelite da zavrsite mucnu igru, nivou na kom su samo nesto stariji ljudi , (ovim ne aludiram da kao neka sekta ce se vrsiti masovna samoubistva, kao oni heavens gejti, ili kao nek sekta prinositi zrtve krvlju, masakrirati i silovati decu.. to sve rade u tajnosti danasnji nizi sistemi vlasti, pa misle da je i NLO slican njima. Ali NLO je sve ono sto druge stranke i pokreti nisu, i zato mnoge elite vide opasnost po njihov poredak pojavom nas. Naravno NLO je tek u zacetku zemaljske egzistencije, nije jos registrovana kao stranka, a pitanje je i da li ce biti i dali ce se reorganizovati kao neki drugi pokret, ali zauzece vlast sigurno, a uskoro, kad dodju leteci tanjiri ili tamo kroz deset godina kad budemo vladali, zalice mnogi sto u propustili priliku da se uclane dok ima vremena, da bi zauzeli sto bolji polozaj. Znaci treba samo postati clan, mali korak za coveka a veliki za covecanstvo i kao sto vidite postajete prosvetljeni kao ja,

Back