- Poruka
- 5.529
U svakom slucaju,poslao sam ti da budes siguranNe treba, šali se čika buudala............![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U svakom slucaju,poslao sam ti da budes siguranNe treba, šali se čika buudala............![]()

Pazi ovako..ja sve sto procitam i nadjem na Net-u o NLO smatram kao (i samo tako) kao informaciju koja ne moze da mi skodi..taj tvoj domaci lik koji resio da sektu predstavi kao Stranku (vuk u jagnjecoj kozi) nece ti pomoci..lepo je to sto kazes da se dzabe bacaju pare na alkohol,stetnu brzu hranu,i tako to nebitno,al to nije razlog da se umesto toga pare daju nekom Zvezdanu..ja ne znam koliko si naivan zaista..i ne kazem da teoriju zavere ne treba da postavljas..al treba i da vidis kad te neko zeza .. Te pare sto mu dajes,verovatno ON njima kupuje sve to sto ti neces (alkohol,brzu hranu..itd) ne mozes da tvrdis da to nije moguce..pise tamo lepo da je sam sebe prekrstio u Zvezdana Svemirica, na kontakt strani pise da stranka ne preporucuje prava imena, jer su ljudi zigosani, zavedeni u briselski centralni kompjuter, i kao u matriksu putem imena inicijala manipulisu i kontrolisu umove.
uteha ili ne , bolje da bacim pare nekom domacem liku i stranci oja nesto nudi, nego nekoj stranoj pevaljki JLO , neki veceras za obican koncert daju cak 4500din, dakle JLO ili NLO odlucite sami.![]()
, pa ti smeta zdrava liberalna konkurencija,
, ali, nedodirljiva i u laznoj areni nudi vam lazni spas za neku hiljadarku a sa tim parama posle tajno finansira onog hispanca nadala, a NLO nasuprot nudi sasvim realniji izlaz.Pazi da i tebi ne dokazujem ko sam.. Reci cu ti nesto o NLO-u i svim ljudima koji tvrde da vanzemaljci sa njima komuniciraju.. Graysi (sivi) ! To je istina,iz 90-ih i 80-ih pa i od pre...oni su na losem glasu..manipulativni i podmukli.. Manjini ljudi je poznato da su oni krivi za pokretanje sekti u svetu..i da..moguce je da ti ljudi komuniciraju sa vanzemaljcima ali sa Greysima...i oni nemaju POJMA sa kim komuniciraju,samo znaju da su NLO i to je sve... I nemoj da mi pricas gluposti koje su tebi servirali u "stranci" tako da kazem...i fejsbuk je dokaz da si ti ti.. strasno.
ti mora da si clan neke druge stranke, mozda one chedine, pa ti smeta zdrava liberalna konkurencija,
Znajte svi koji su protiv NLO stranke su i protiv NOLeta, i verovatno nesvesni navijaci federera i onog spanca...
jednostavno .. ne sme se upucivati negativna misao prema slovima NLO.. sve sto sadrzi ta tri slova je sveto i put ka spasu.
a evo je lazni mesija, JLO http://content.eventim.com/static/uploaded/at/1/0/u/v/10uv_source.jpg, vidite kako je lepa bljestava, bogata, ima one velike mindjusice, ali, nedodirljiva i u laznoj areni nudi vam lazni spas za neku hiljadarku a sa tim parama posle tajno finansira onog hispanca nadala, a NLO nasuprot nudi sasvim realniji izlaz.
I da...cek i ovo da kazem..mozda si ti pokrenuo celu tu pricu o Svemirku Zvezdanicu(ili obrnutno,Zvezdanu Svemiricu) i da si ti taj..pa ga hvalis i dizes u nebesa tu personu..jer kako neko moze da uzdize osobu koja se zove Svemirko... btw,da li mu Kum na rodjenju dao to ime? Ili on sebe prekrstio da se tako zove? U svakom slucaju...nebitno.

pise tamo lepo da je sam sebe prekrstio u Zvezdana Svemirica, na kontakt strani pise da stranka ne preporucuje prava imena, jer su ljudi zigosani, zavedeni u briselski centralni kompjuter, i kao u matriksu putem imena inicijala manipulisu i kontrolisu umove.
uteha ili ne , bolje da bacim pare nekom domacem liku i stranci oja nesto nudi, nego nekoj stranoj pevaljki JLO , neki veceras za obican koncert daju cak 4500din, dakle JLO ili NLO odlucite sami.![]()
Prestani molim te... JLO...jesi li ti svestan da si inicijale jedne pevacice iskoristio za neko duboko znacenje,i da si u celu tu pricu sa njenim inicijalima ubacio PLANETE?ne postoje grejsi to su price za decu, koje su cia i vatikan smisli .
licno verujem u neku drugu predstvavu o i svemu tome, o pravim vanzemaljskim i bozanskim entitetima
(ovo mi je poruceno u mejlu pri zakazivaju dobijanja kartice.)
ako imas licnu kartu, pasos itd.. ti si clan zle masonske kolonije nazvane Srbija, bugarska, amerika itd. postajes radna snaga, Ali ako dobijes NLO karticu, i nosis je sa sobom pored ostalih kartica... brise se taj negativni karmicki uticaj i oslobodjen kreces putem istine, to je kao crvena pilula u matriksu... vredi pokusati, al istina.. nema garancija, tanka je linija izmejdu dobra i zla.
NLO nije sasvim obicna stranka, ni obicna organizacija ni sekta.. NLO je izviruci i nadolazeci pocetak tihog povrataka na ono sto jeste.
(ocigledno ovde na forumu ima dosta neozbiljnih i mladjih ljudi koji nisu sazreli za politicko natprirodnu borbu, al na pdf politika mi nisu dozovlili iz neobjasjnivh razloga da reklamiram taj pokret i stranku, pa moram malo ovde)
U vezi JLO iluzije, holograma, njen logo me asocira na simbol saturna ili jupitera.. mozda merkur ili ???
ako neko moze da desifruje.. sliku gore? na sta ukazuje taj logo?
![]()
![]()
po mojim trenutnim saznanjima jupiterijanci su u sukobu sa saturnijancima koji uglavnom upravljaju podrucjem balkana od davnina. Srbija je u znaku jarca/saturna. Tako ako logo JLO i slovo J ukazuje na Jupiterijansku opsenu, prevaru zlih vanzemaljaca- koncert, bilbordi i reklame mogu da izazovu veoma lose posledice po Srbiju.
Sto je opet povezano sa drugim suncem, saturnijanci i jupiterijanci u sklopu vekovnog sukoba nastoje da raznesu tudje planete i pretvore ih u sunce, Lucifer projekat... uglavnom ukazuje na Jupiter kao novog laznog boga/sunce. Da li dolazak JLO naznaka kraja. Da li je NLO sledeci koji dolazi, mnogo pitanja, a malo vremena.
Dreamer:"Sta nije u redu sa BRITNEY??? - al' ozbiljno???"

ne postoje grejsi to su price za decu, koje su cia i vatikan smisli .
licno verujem u neku drugu predstvavu o i svemu tome, o pravim vanzemaljskim i bozanskim entitetima
(ovo mi je poruceno u mejlu pri zakazivaju dobijanja kartice.)
ako imas licnu kartu, pasos itd.. ti si clan zle masonske kolonije nazvane Srbija, bugarska, amerika itd. postajes radna snaga, Ali ako dobijes NLO karticu, i nosis je sa sobom pored ostalih kartica... brise se taj negativni karmicki uticaj i oslobodjen kreces putem istine, to je kao crvena pilula u matriksu... vredi pokusati, al istina.. nema garancija, tanka je linija izmejdu dobra i zla.
NLO nije sasvim obicna stranka, ni obicna organizacija ni sekta.. NLO je izviruci i nadolazeci pocetak tihog povrataka na ono sto jeste.
(ocigledno ovde na forumu ima dosta neozbiljnih i mladjih ljudi koji nisu sazreli za politicko natprirodnu borbu, al na pdf politika mi nisu dozovlili iz neobjasjnivh razloga da reklamiram taj pokret i stranku, pa moram malo ovde)
U vezi JLO iluzije, holograma, njen logo me asocira na simbol saturna ili jupitera.. mozda merkur ili ???
ako neko moze da desifruje.. sliku gore? na sta ukazuje taj logo?
![]()
![]()
po mojim trenutnim saznanjima jupiterijanci su u sukobu sa saturnijancima koji uglavnom upravljaju podrucjem balkana od davnina. Srbija je u znaku jarca/saturna. Tako ako logo JLO i slovo J ukazuje na Jupiterijansku opsenu, prevaru zlih vanzemaljaca- koncert, bilbordi i reklame mogu da izazovu veoma lose posledice po Srbiju.
Sto je opet povezano sa drugim suncem, saturnijanci i jupiterijanci u sklopu vekovnog sukoba nastoje da raznesu tudje planete i pretvore ih u sunce, Lucifer projekat... uglavnom ukazuje na Jupiter kao novog laznog boga/sunce. Da li dolazak JLO naznaka kraja. Da li je NLO sledeci koji dolazi, mnogo pitanja, a malo vremena.
who the **** is JLO?
NLO rules!
...pa kako da te covek ne voli 
Meni se čini da si ti pobrkao tabletice.

...pa kako da te covek ne voli
![]()
Ma ne izvrci mi reci,znas sta sam htela da kazem..
Ne poznajem muskarca kome je prioritet NLO
pre nego JLO![]()

Privlači te JLO..........![]()

Da li zaista ne znas zasto ne mozes da se reklamiras na pdf politika,vec moras medju misterije i paranormalno??(ocigledno ovde na forumu ima dosta neozbiljnih i mladjih ljudi koji nisu sazreli za politicko natprirodnu borbu, al na pdf politika mi nisu dozovlili iz neobjasjnivh razloga da reklamiram taj pokret i stranku, pa moram malo ovde)

ne znam o kakvom dugmetu pricas?gde vam je dugme?
astroloski i alhemijski simboli i uticaji na svet oko nas su veoma bitni za tumacenje, to svaki mason i iluminat moze da ti potvrdiPrestani molim te... JLO...jesi li ti svestan da si inicijale jedne pevacice iskoristio za neko duboko znacenje,i da si u celu tu pricu sa njenim inicijalima ubacio PLANETE?
odgovore na ta bitna pitanja mozes dobiti samo uclanjenjem u stranku.Da li zaista ne znas zasto ne mozes da se reklamiras na pdf politika,vec moras medju misterije i paranormalno??
Da li ZAISTA NE ZNAS ili se pravis?![]()
ko tebi kaze da sam muskarac ako tako stoji u profilu, to je jer ne postoji treca opcija, naravno nisam ni zensko, u stanju sam svesti izvan musko zenskih podela, kompjutera internet i ostalih manipulcija, stanje slicno decijem a blisko bozanskom, to trece stanje je pozeljno u putu spoznaje NLO spasa.Da sam na tvom mestu ja bih se ozbiljno zapitala sta sa mnom nije u redu...
to sto veceras nisi otisla na koncert te JLO , Britni i ostailh americkih zenskih pevaljki , prvi su koraci ka tvom izlecenju. NLO je opcija vrlo primamvljiva zenskom delu nacije, one vole letece objekte da gledaju pred ocima, a tamo gde su zene tu su i muskarci.. tako da NLO je jedna uspesna izmesana, takoreci hermafroditska stranka, kojom, moguce je, tajno upravljaju merkurijanci, androgena bespolna bozanska bica.(opet kao takva privlacna za transvestite i nastrane.. a njima uzeti pare i nije neki greh, znamo da gej lobi danas upravlja svetom ).Ma ne izvrci mi reci,znas sta sam htela da kazem..
Ne poznajem muskarca kome je prioritet NLO pre nego JLO![]()