21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ides na kontakt itd https://sites.google.com/site/nlosrbije
Sve odgovore na sva pitanja ces dobiti samim uclanjenjem u stranku.. ne mora nista da citas, ucis, znas... dobijanjem karte sve ti samo ulazi u glavu... i misteriozno bivas vodjen putem istine i spasa, a o mestu gde su NLOovi bivas obavesten kad rukovodstvo stanke to ustvrdi , stranka vam ne garantuje da ce naci luku za otplov sa planete i resiti sve ostale misterije, ali, jedina je grupa trust mozgova koja iskreno radi sve da se tajne javnosti obelodane, ako ne javnosti onda bar stranci i njenom clanstvu.
rukovodstvo mi je obecalo da ce sve uciniti i u narednm periodu i po dolasku na vlast da zahteva odgovore od drzvanih instucija, bie,cie ,rotsilda,rokfelera, meroving dinastije, britanskog dvora, crnog pape, jezuita i svih sumnjivih svetskih uzurpatora vlasti... (cije familije misle da se spasu)

ides na kontakt itd https://sites.google.com/site/nlosrbije
Sve odgovore na sva pitanja ces dobiti samim uclanjenjem u stranku.. ne mora nista da citas, ucis, znas... dobijanjem karte sve ti samo ulazi u glavu... i misteriozno bivas vodjen putem istine i spasa, a o mestu gde su NLOovi bivas obavesten kad rukovodstvo stanke to ustvrdi , stranka vam ne garantuje da ce naci luku za otplov sa planete i resiti sve ostale misterije, ali, jedina je grupa trust mozgova koja iskreno radi sve da se tajne javnosti obelodane, ako ne javnosti onda bar stranci i njenom clanstvu.
rukovodstvo mi je obecalo da ce sve uciniti i u narednm periodu i po dolasku na vlast da zahteva odgovore od drzvanih instucija, bie,cie ,rotsilda,rokfelera, meroving dinastije, britanskog dvora, crnog pape, jezuita i svih sumnjivih svetskih uzurpatora vlasti... (cije familije misle da se spasu)

Nisam siguran jel trollovanje ili zaista toliko glupa poruka....

Ja jedva cekam. Ako se nesto desi konacno cu saznati da li ima nesto posle smrti ili cu ziveti u postapokalipticnom svetu kao u filmovima ili nece se desiti nista i dosadna sadasnjost ce se nastaviti. Znaci win,win i lose xD

Nisam hteo da kazem al ..ajd reci cu...OVO sto je DREAMER rekao je taaaakoo bezveze da neznam dal da se smejem il da zalim onog ko se upeca na tako nesto..pazi..ZVEZDAN SVEMIRIC ili SVEMIRKO ZVEZDANIC..provali ime ej..zvucno u p.m. ON ti bukvalno svojim predstavljanjem u lice kaze da te pod*ebava...plus taj sajt...NLO stranka...koji je to vic..? ozbiljno? a i na sajtu sam nasao u donjem desnom uglu da pise SATIRA! (komedija/dod*ebavanje) taj zanr filma vam je poznat nadam se..toliko o tome..

Ljudi kao da osecam blage tonove ironije i sarkazma u vama... :roll:
postoje verovatno oni kojima nije sudjeno da prepoznaju put mudrosti, istine i spasa koji vam nudi tako genijalan pojedinac kao sto je gospodin Svemiric i njegovi saradnici, njihov problem. je i to sto u ovo sudnje vreme trose pare na raznu gmo hranu, cigarete pivo i ostale gluposti.. a da spasu sebe u ovo vreme kraja, politickim i aktivistickim (a ne nekim sekstaskim) dejstvom, ne mare.
Ja sad bar nisam vise nervozan, nesto sam morao da preduzmem... moja sudbina je u dobrim rukama, a do mene je samo vera u NLO. :neutral:
moguci kraj se blizi, a vi vidite sta cete.. prica se da ce kreirati to drugo sunce 21og, a i ovo jedno je vise nego dovoljno..

postoje verovatno oni kojima nije sudjeno da prepoznaju put mudrosti, istine i spasa koji vam nudi tako genijalan pojedinac kao sto je gospodin Svemiric i njegovi saradnici, njihov problem. je i to sto u ovo sudnje vreme trose pare na raznu gmo hranu, cigarete pivo i ostale gluposti.. a da spasu sebe u ovo vreme kraja, politickim i aktivistickim (a ne nekim sekstaskim) dejstvom, ne mare.
Ja sad bar nisam vise nervozan, nesto sam morao da preduzmem... moja sudbina je u dobrim rukama, a do mene je samo vera u NLO. :neutral:
moguci kraj se blizi, a vi vidite sta cete.. prica se da ce kreirati to drugo sunce 21og, a i ovo jedno je vise nego dovoljno..
Samo da ti kazem..ironija i sarkazam je u celoj toj NLO stranci u kojoj si se pridruzio..procitaj bolje (izmedju redova) sta pise na tom NLO stranka Srbije sajtu..
Sajt se Bukvalno smeje u lice svakom ko ga cita..ti si u toj stranci nasao nadu i reci utehe..al to je sve.. Na kraju kad nista ta stranka ne uradi i kad se nadje u Cor-sokaku,videces da sam bio u pravu..ti si trenutno PUN tih njihovih prica..al kao sto si i ti rekao..ONI NE GARANTUJU NISTA!!!

I da...cek i ovo da kazem..mozda si ti pokrenuo celu tu pricu o Svemirku Zvezdanicu(ili obrnutno,Zvezdanu Svemiricu) i da si ti taj..pa ga hvalis i dizes u nebesa tu personu..jer kako neko moze da uzdize osobu koja se zove Svemirko... btw,da li mu Kum na rodjenju dao to ime? Ili on sebe prekrstio da se tako zove? U svakom slucaju...nebitno.

Vidi kako su samo podmukli ti sektaši.

Navlače korisnike Krstarice da se učlane u te sekte iz kojih izlaska nema.

A ova današnja moderacija opuštena, ne reaguje.

Da su tu oni iz stare garde oni bi već zabanovali zavedenog Dreamera i obrisali kobni link.....................:think:

Vidi kako su samo podmukli ti sektaši.

Navlače korisnike Krstarice da se učlane u te sekte iz kojih izlaska nema.

A ova današnja moderacija opuštena, ne reaguje.

Da su tu oni iz stare garde oni bi već zabanovali zavedenog Dreamera i obrisali kobni link.....................:think:
Ko je sadasnji Moderator? Neka obrise tu njegovu poruku sa linkom..Dreamer-a ne mora da banuju..mozda se opameti uz necije diskusije ako ostane jos malo..

pise tamo lepo da je sam sebe prekrstio u Zvezdana Svemirica, na kontakt strani pise da stranka ne preporucuje prava imena, jer su ljudi zigosani, zavedeni u briselski centralni kompjuter, i kao u matriksu putem imena inicijala manipulisu i kontrolisu umove.
uteha ili ne , bolje da bacim pare nekom domacem liku i stranci oja nesto nudi, nego nekoj stranoj pevaljki JLO , neki veceras za obican koncert daju cak 4500din, dakle JLO ili NLO odlucite sami. :)

Ja bih tebe predložio za moderatora da mi se ne čini da si klon.
Sad, bemliga, pošto si klon onda će najverovatnije tebe da zabanuju.
Ne razumem sta znaci klon..nadam se da ces mi objasniti posto sam nov ovde..
Ja koristim svoje pravo ime MARKO i svoj pravi nadimak CHEDA..u privatnoj poruci cu ti poslati svoj facebook profil kao dokaz..

Back