21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa nece,msm..da hoce bilo nekih uzbuna do sad,jer ipak je taj dan TU blizu,al osecam da nesto MORA da se desi (apokalipsa nece)
msm jako bi bilo glupo da pricali da tog dana bice nesto i pricali kako Maye imaju tacniji kalendar od naseg i sve....i odjednom NISTA :confused:
bilo bi smesno tako nesto..

Ovakva proročanstva nisu prvi put a ni poslednji put, kao svaka generacija mora da to prođe pa ništa,tako će i ovaj put. Sve te nesreće nikada se ne dešavaju ODJEDNOM, već sistematski pripremano, jedan za drugim, i nikada ne dolazi sama, već uvek u društvu, kao na primer uragani dva puta pogodi NYC. Pa opet ima preživeli. Ajd živeli! :pivce:

A bogami ima ovde ljudi zlurado čekaju ovakvu nesreću kao jedva čekaju da vide kako to izgleda pa da im bude zanimljivo.Bolesno!:roll:

Promasio nas?,gde ode? :confused:

Nemam pojma. Valjda postoji neka ropotarnica gdje se skupljaju sva promašena predviđanja, nedogođene katastrofe i smakovi svijeta koji se, gle čuda, ipak nisu dogodili.
Moraćeš da pitaš one koji svako malo viču 'evo vuka, evo vuka...'. Samo da ne bude po toj narodnoj - kada vuk stvarno dođe niko im neće vjerovati.

Siguran sam da tebe Yodo to sa vukom najviše sekira.

Pa šta si mislio kad ste otvarali ovaj pdf ?

Da će da se vodi priča o kiselim krastavcima?

Ako bude smak bude, a ako ne bude još bolje........:pivce:

Samo bih volio da, kada najavljeni datum prođe, oni koji su ga najavljivali ulože istu količinu truda da nama ostalima objasne zašto se najavljeni događaj nije desio. Makar jednom. Ali ne, oni odmah zaborave šta su pričali (pisali, prenosili tuđu pamet ili ludost) i s još više žara bace se u najavljivanje nove propasti svijeta.

Ja sam mnogo pouzdaniji predviđač. U svim dosadašnjim najavama predvidio sam da neće doći do propasti svijeta i uvijek sam bio u pravu. Sada predviđam da će svijet biti isti nakon 21.12.2012. kakav je bio i prije toga (uz neke posve nevažne razlike). Kao što neko reče, Maje su uzele premali kamen pa im nije stalo više kalendara. Da su uzeli veći kamen, danas bismo pričali o nekom drugom datumu.

bice jedno veliko PRD
onda ce se naci neki da kazu da su pogreshno chitali maje i da je to u stvari 21.12.2014. i da se samo josh malo strpimo

Tako je pričao jedan čova iz aMERIKE koji je imao svoju sektu, prevario mnoge ljude, uspeo je da svakoga natera da prodaju sve što imaali i da se ubiju sebe , beše to bilo u oktobar lane; i kad oktobar prošao sasvim normalno, njega su uhapsili, članovi ga tužili kako će sad da povrati svu imovinu i kapital.Ma ovo je baš sRANJE.

Hiljade takva proročanstva plaše ljude koji nisu psihički i duhovno jaki, ali se ne da porediti sa biblijskim proročanstvima koja je druga tema, ona su obistinila do tančine i njih treba obratiti pažnju.

Poslednja izmena:
Samo bih volio da, kada najavljeni datum prođe, oni koji su ga najavljivali ulože istu količinu truda da nama ostalima objasne zašto se najavljeni događaj nije desio. Makar jednom. Ali ne, oni odmah zaborave šta su pričali (pisali, prenosili tuđu pamet ili ludost) i s još više žara bace se u najavljivanje nove propasti svijeta.

Ja sam mnogo pouzdaniji predviđač. U svim dosadašnjim najavama predvidio sam da neće doći do propasti svijeta i uvijek sam bio u pravu. Sada predviđam da će svijet biti isti nakon 21.12.2012. kakav je bio i prije toga (uz neke posve nevažne razlike). Kao što neko reče, Maje su uzele premali kamen pa im nije stalo više kalendara. Da su uzeli veći kamen, danas bismo pričali o nekom drugom datumu.

Pet Bambija za tebe Masteru, al tvoja predviđanja nisu tema .
Kad budeš imao nešto zanimljivo, otvori temu, pa ćemo rado da te analiziramo.

Za razliku od tebe i tebi slične bratije koja uživa sekirajući se nad sudbom kletom što su ljudi glupavi i povodljivi, ima nas ovde koji svemu ovome pristupamo onako ležerno i sa dozom humora .

Zato nemoj da se brineš što neki ljudi veruju u Deda Mraza, a neki u Nibiru.

Ako su u pravu oni koji tvrde suprotno, svima će da budne dobro.

Jiebeno će da budne ako su u pravu ovi što im se podsmeivaš.

E znaš šta?

Neće biti velike nesreće ogromnih razmera, veruj mi, može da bude nešto vrlo malo, kuc kuc da to neće bude veće od uragana Sendi, pa da bruji po medijima nekoliko dana pa u zaborav, a ti ćeš tako prestati da dolaziš ovde jer nemaš šta da komentarišeš.

Onaj koji čeka ovaj datum ustvari se zlurado raduje dolazećoj nesreći da gleda kao u neki horor filmu.

Previše zamišljaš.Spusti se malo na zemlju.

Eee Nibiru,Nibiru..tolika planeta/kometa i nema nista sad... GDE JE TAJ STO PUSTIO TU BUVU O NJOJ UOPSTE? i sta je dobio taj sto je pustio tu pricu,dal zaradio pare?e to je smesno :eek:
Ma ko hoce da umre,nego postoje te price razne na Netu da neznas u sta da verujes...a da ih zaobidjes pa bude posle stvarno nesto,ispadas da si bio tvrdoglav ko konj jer nisi slusao..ovako naslusas se svega pa CEKAS...polako.. ;)

Ako, ako, ako i ako. I onda ponovo ako...
Samo sam tražio da neko objasni zašto se nešto NIJE desilo. A odamh dozivim ono što je Ozi nazvao 'ad hominem'.
Vidim da moje prisustvo neke strašno nervira. Zbog toga neću da odem, jer ja se baš dobro zabavljam.

Samo sam tražio da neko objasni zašto se nešto NIJE desilo. A odamh dozivim ono što je Ozi nazvao 'ad hominem'.
Vidim da moje prisustvo neke strašno nervira. Zbog toga neću da odem, jer ja se baš dobro zabavljam.
Ja bi da se svi mi druzimo i ostanemo ovde,do tog Dotichnog dana,menjamo razmisljanja i stavove..pa i dalje ako bude :)

Naravno da je sve ako.

Ne očekuješ valjda da smo mi sa foruma neki experti i autoriteti koji će da iznesu pred javnost strašnu istinu?

Naravno da treba da ostaneš.
Baš si zabavan.

Bilo je sranje dok si bio moderator pa brisao teme i postove, kažnjavao i banovao.

Ovako mož da klokoćeš kolko oćeš.

Sad, molim te da preciziraš šta se to NIJE desilo, a neko od nas kojima se obraćaš je tvrdio da će da se desi ?

P.S. Uvek su mi bili čudni muslimani koji se motaju oko slanine i čvaraka.

Poslednja izmena:

Back