BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Kako su Maje znale za postojanje zvezde SIRIJUS B kada on NIJE VIDLJIV GOLIM OKOM!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam tad primetio,nasao sam jednu zatvorenu...U trenutku kada si to uradio, na početnoj strani si imao dvije aktivne teme o 21.12.
Promasio nas?,gde ode?Vidim, Nibiru nas promaši i ode u prošlost
Kazu da to ima veze sa vanzemaljcima,Maje su verovale da su sa neke druge planete ili tako nesto,njihovi Bogovi su dosli sa neke planete kazu...detalje mozes da nadjes na Google..Kako su Maje znale za postojanje zvezde SIRIJUS B kada on NIJE VIDLJIV GOLIM OKOM!?
A ja sam cuo da poravnanje ce uticati na ljude,na nasu svest..povecace se...Nema teorija... samo nekih teritorija...![]()

Kazu da to ima veze sa vanzemaljcima,Maje su verovale da su sa neke druge planete ili tako nesto,njihovi Bogovi su dosli sa neke planete kazu...detalje mozes da nadjes na Google..

Ako je sve laž, a verovatno jeste, onda smo bezbedni do kraja života...
ljudska vrsta neće iuzmreti 100%.
Pa nece,msm..da hoce bilo nekih uzbuna do sad,jer ipak je taj dan TU blizu,al osecam da nesto MORA da se desi (apokalipsa nece)
msm jako bi bilo glupo da pricali da tog dana bice nesto i pricali kako Maye imaju tacniji kalendar od naseg i sve....i odjednom NISTA
bilo bi smesno tako nesto..

Promasio nas?,gde ode?![]()

bice jedno veliko PRD
onda ce se naci neki da kazu da su pogreshno chitali maje i da je to u stvari 21.12.2014. i da se samo josh malo strpimo
Samo bih volio da, kada najavljeni datum prođe, oni koji su ga najavljivali ulože istu količinu truda da nama ostalima objasne zašto se najavljeni događaj nije desio. Makar jednom. Ali ne, oni odmah zaborave šta su pričali (pisali, prenosili tuđu pamet ili ludost) i s još više žara bace se u najavljivanje nove propasti svijeta.
Ja sam mnogo pouzdaniji predviđač. U svim dosadašnjim najavama predvidio sam da neće doći do propasti svijeta i uvijek sam bio u pravu. Sada predviđam da će svijet biti isti nakon 21.12.2012. kakav je bio i prije toga (uz neke posve nevažne razlike). Kao što neko reče, Maje su uzele premali kamen pa im nije stalo više kalendara. Da su uzeli veći kamen, danas bismo pričali o nekom drugom datumu.
Samo bih volio da, kada najavljeni datum prođe, oni koji su ga najavljivali ulože istu količinu truda da nama ostalima objasne zašto se najavljeni događaj nije desio. Makar jednom. Ali ne, oni odmah zaborave šta su pričali (pisali, prenosili tuđu pamet ili ludost) i s još više žara bace se u najavljivanje nove propasti svijeta.
Ja sam mnogo pouzdaniji predviđač. U svim dosadašnjim najavama predvidio sam da neće doći do propasti svijeta i uvijek sam bio u pravu. Sada predviđam da će svijet biti isti nakon 21.12.2012. kakav je bio i prije toga (uz neke posve nevažne razlike). Kao što neko reče, Maje su uzele premali kamen pa im nije stalo više kalendara. Da su uzeli veći kamen, danas bismo pričali o nekom drugom datumu.

Ja bi da se svi mi druzimo i ostanemo ovde,do tog Dotichnog dana,menjamo razmisljanja i stavove..pa i dalje ako budeAko, ako, ako i ako. I onda ponovo ako...
Samo sam tražio da neko objasni zašto se nešto NIJE desilo. A odamh dozivim ono što je Ozi nazvao 'ad hominem'.
Vidim da moje prisustvo neke strašno nervira. Zbog toga neću da odem, jer ja se baš dobro zabavljam.

Ako, ako, ako i ako. I onda ponovo ako...
Samo sam tražio da neko objasni zašto se nešto NIJE desilo. A odamh dozivim ono što je Ozi nazvao 'ad hominem'.
Vidim da moje prisustvo neke strašno nervira. Zbog toga neću da odem, jer ja se baš dobro zabavljam.