21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
U tvom dnevniku:

Ujutru 22.12.2012, otvorim oči, živ sam i ništa se nije desilo.

E baš sam bio stupid, nikad više ovako da slušam i čitam!

Ako misliš na mene, grešiš, ovaj, strašno grešiš. Posledica toga što uopšte ne poznaješ moje mišljenje o ovakvim temama.
Stariji učesnici znaju, a znaju i da sam ja autor ovog podforuma i njegov višegodišnji urednik, dok mi cela ta stvar nije do bola dosadila. Ideja je bila da pdf bude mesto za okupljanje zagovornika drugačijeg pogleda na nauku i svet uopšte, a ne mesto za pobornike teorija zavere i zagovornike raznih teorija katastrofe koje nemaju utemeljenje ni u čemu. A upravo se to desilo.

Ako misliš na mene, grešiš, ovaj, strašno grešiš. Posledica toga što uopšte ne poznaješ moje mišljenje o ovakvim temama.
Stariji učesnici znaju, a znaju i da sam ja autor ovog podforuma i njegov višegodišnji urednik, dok mi cela ta stvar nije do bola dosadila. Ideja je bila da pdf bude mesto za okupljanje zagovornika drugačijeg pogleda na nauku i svet uopšte, a ne mesto za pobornike teorija zavere i zagovornike raznih teorija katastrofe koje nemaju utemeljenje ni u čemu. A upravo se to desilo.

Moj post nije bio namenjen tebi, već onom iznad tebe.

Lepo je otvarati ovakav pdf i održavati ga koliko god moguće, uvek je nešto interesantno i pomalo zabavno, ali pod uslovom da ima činjenice a ne na osnovu rekla-kazala.

a ko je odgovoran sto je pdf postao svastara i sto se na temi o saturnu npr pise 50 postova o zelenoj salati i jagoama sa slagom?

Ni ti nisi bio dobar kada si bio urednik ovog foruma.

Sta je to "teorija zavere"?

Ako tama o kojoj ceo svet govori ne treba da bude ovde, sta onda treba da bude?

a ko je odgovoran sto je pdf postao svastara i sto se na temi o saturnu npr pise 50 postova o zelenoj salati i jagoama sa slagom?

Moderacija i vlasnici Krstarice kojima je očigledno ovaj pdf namenjen da služi kao špaiz u koji gurnu nepoželjne teme sa ostalih.

U svakom slučaju kom je lepo taj i dalje dolazi, a kom nije taj ode.

A šta misliš da treba da radi urednik (koji je, usput, neko ko nije plaćen da radi taj posao već da obavlja dobrovoljno i kada stigne), kada se u jednom danu jave desetine novih svaštara tema i dožive podršku desetina korisnika. A onih koji bi podržali neku normalnu raspravu nigdje...

Pa neke ovakve teme su bile zatvorene pa sam zato otvorio ovu temu opet...

U trenutku kada si to uradio, na početnoj strani si imao dvije aktivne teme o 21.12.

U svakom slučaju kom je lepo taj i dalje dolazi, a kom nije taj ode.

Gdje si buuu... Šta ima? Koja je sledeća velika stvar koja će da nam uzme mjeru? Vidim, Nibiru nas promaši i ode u prošlost, a ni ovog Maja datuma neće se desiti ništa.

Back