BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
E da znas da jedva cekam ...
Ubi me ova neizvesnost..
Ubi me ova neizvesnost..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne verujem baš u smak sveta, ali verujem da će se nešto VELIKO desiti.

U tvom dnevniku:
Ujutru 22.12.2012, otvorim oči, živ sam i ništa se nije desilo.
E baš sam bio stupid, nikad više ovako da slušam i čitam!
Ako misliš na mene, grešiš, ovaj, strašno grešiš. Posledica toga što uopšte ne poznaješ moje mišljenje o ovakvim temama.
Stariji učesnici znaju, a znaju i da sam ja autor ovog podforuma i njegov višegodišnji urednik, dok mi cela ta stvar nije do bola dosadila. Ideja je bila da pdf bude mesto za okupljanje zagovornika drugačijeg pogleda na nauku i svet uopšte, a ne mesto za pobornike teorija zavere i zagovornike raznih teorija katastrofe koje nemaju utemeljenje ni u čemu. A upravo se to desilo.
Ako misliš na mene, grešiš, ovaj, strašno grešiš. Posledica toga što uopšte ne poznaješ moje mišljenje o ovakvim temama.
Stariji učesnici znaju, a znaju i da sam ja autor ovog podforuma i njegov višegodišnji urednik, dok mi cela ta stvar nije do bola dosadila. Ideja je bila da pdf bude mesto za okupljanje zagovornika drugačijeg pogleda na nauku i svet uopšte, a ne mesto za pobornike teorija zavere i zagovornike raznih teorija katastrofe koje nemaju utemeljenje ni u čemu. A upravo se to desilo.
a ko je odgovoran sto je pdf postao svastara i sto se na temi o saturnu npr pise 50 postova o zelenoj salati i jagoama sa slagom?

a ko je odgovoran sto je pdf postao svastara i sto se na temi o saturnu npr pise 50 postova o zelenoj salati i jagoama sa slagom?
Pa neke ovakve teme su bile zatvorene pa sam zato otvorio ovu temu opet...Jubilarna 100.-ta tema o 21.12.
Još 49 dana, 2 sata i 38 minuta
Ja sam otvorenog razmisljanja....koja ti je teorija?to je nezamislivo veliko pa zato i ne razumes![]()
Pa neke ovakve teme su bile zatvorene pa sam zato otvorio ovu temu opet...
U svakom slučaju kom je lepo taj i dalje dolazi, a kom nije taj ode.
Tu sam Yodo, eto čekam penziju pa smurt.Gdje si buuu... Šta ima? Koja je sledeća velika stvar koja će da nam uzme mjeru? Vidim, Nibiru nas promaši i ode u prošlost, a ni ovog Maja datuma neće se desiti ništa.
... i to 14 puta, statistika kažepidnutju tog dana