Brzi Bravari Srbije
Veoma poznat
- Poruka
- 12.987
Evo jedne teorije o tome sta se moze desiti 2012.
http://www.vaseljenska.com/svet/nova-teorija-o-pocetku-treceg-svetskog-rata/
svidja mi se koliko detalja ima ovo "predvidjanje"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo jedne teorije o tome sta se moze desiti 2012.
http://www.vaseljenska.com/svet/nova-teorija-o-pocetku-treceg-svetskog-rata/
Kao sto napisah, Zemlja nije originalno stvoreno nebesko telo, vec je nastala odvaljivanjem veceg dela nekadasnje dzinovske planete koja je bila na mestu danasnjeg asteroidnog pojasa.
Kako bi ti, inache, objasnio neuniformnost zemljine povrsine?
Gde je nestalo 70 % granitne povrsinske ploce?
Gde postoji nebesko telo koje ima takvu anomaliju?
Ovako, to je rezultat "zagrizene jabuke'.
Kao sto i komad zagrizene jabuke ima samo jedan deo njene kore, tako je i ovaj odvaljeni deo dzinovske planete imao samo jedan, mali deo, njene kore.
Taj deo je cinio prvobitni prakontinent, Pangeu.
Kasnije se on raspao na danasnje kontinente.
Ostatak cine bazaltne stene njene unutrasnjosti.
Kao posledica toga, Zemlja je zahvatila sredisnji deo te dzinovske planete svojim "rubnim" delom, tj. on se ne nalazi u njenom sredistu, vec je negde izmedju geometrijskog sredista i dna Tihog okeana, sto je uslovilo ekscentricnost Zemlje pri okretanju i njenu nagnutost.
Obzirom da je zemlja danas skoro savrsena sfera, taj oblik je mogla dobiti samo "naduvavanjem", sto bi rezultiralo da se u njoj stvore shupljine.
Mozda bas u geometrijskom centru.
Kako se ljudi spremaju za smak sveta?
Histerija zbog najavljenog kraja sveta je tolika da neki kupuju skloništa i skrivaju se po "magičnim" planinama, ali ima i onih koji ozbiljno razmišljaju o samoubistvu.
Ako zaista do toga dodje, nikakva sklonista nece biti dovoljna. Tipicna americka histerija iz neznanja.
Aham glupi Ameri.
Ali su zato prepametni Srbi kupovali konzerve kada su najavjivali pomračenje Sunca.
Svi navukli roletne moliću lepo jer su babe javile da će biti i do minus pedeset
taksiste na ulici nije bilo... haha baš glup taj narod - Ameri ko će da im zameri?
Aham glupi Ameri.
Ali su zato prepametni Srbi kupovali konzerve kada su najavjivali pomračenje Sunca.
Svi navukli roletne moliću lepo jer su babe javile da će biti i do minus pedeset
taksiste na ulici nije bilo... haha baš glup taj narod - Ameri ko će da im zameri?
Upravo tako.
Tog aprila, bio radni dan. Pre podne na ulici kao u tri ujutro. Konobar nije smeo da nam iznese kafu na terasu, kao radna pauza.
Moj gari i ja jedini gosti u svim baštama. Babe kunu i podvriskuju na neku čeljad koja viri kroz prozore.
Ej Zemljo, gde li je More?
Tad sam se uverio, definitivno da moja rodna zemlja nije više za mene.
Nek mi oprosti ako može.
То је сасвим опрадван страх јер гледати у помрачење Сунца без заштите веома је опасно ако ниси знао. За неколико секунди може доћи до оштећења мрежњаче ултраљубичастим зрацима и до стварања сметњи у видном пољу у виду црног круга а што се зове "соларна ретинопатија".
Да није тог страха а који је по свему судећи инстиктиван, огромна маса народа која једино уме да ради, служи и размножава се... али не и да размишља... одмах би гледала у тај догађај као што свако окрене главу према страни где игра нека мечка!
А то би изазвало масовне последецие по здравље народа у целини.
Sokiran sam, ne mogu da verujem, misleo sam da sport sluzi da ljudi budu slozniji i humaniji a posle ovo mislim da pocinjem da mrzim fudbal...Nadam se da pakao postoji i da ih tamo cekaju 80 000 krvolocnih ppasa da ih prozdiru, rastrzaju i da ih opet vrate celi pa ponovo 80 000 puta svakog od ti ko je odgovoran za ovo...
Treba da se momentalno odlozi evropsko prvenstvo iili premesti u neku normalniju zemlju i svi koji su umesani u ovo strogo kazne, zamislite samo 80 000 psa masakrirano ako mogu to tako lako da rade sta lh sprecava da krenu i na ljude i klosare da ubijaju.
Treba da se zabrani tamo bilo kakva sportska organizacija zauvek...
Колико милосрђа и доброте зрачи из ових твојих надања и лепих жеља.
Pa da upravu si tu da im ne zelim dobro i da zelim bar nekako da se kazne mozda je ova moja zelja previse okrutna kao sto i jeste ali veruj mi sigurno ne bih voleo da nekog tako mucim i zelim nekom takve muke vise mi je bilo zelja da se malo zamisle kakav su pakao tim psima priredili i kako bi to sve izgledalo da se njima desilo tj nama...
Zamislite samo da postoji jedna inteligentna vrsta toliko jaka da smo mi naspram njih kao psi i da oni nas tako tamane 80000 skitnica beskucnika...
Hahah "dzungla"Само кажем да исте треба склонити са улица. Псе преместити у џунглу, тамо где им је и место, а градове препустити онима којима припадају ..људима!
Ljudi da ovaj snijeg nije 2012?
А шта доказује твоја тврђења? Неки линк, видео?
Ljudi da ovaj snijeg nije 2012?