21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne kapiram bas ovaj sat...

Ne pojavljuju se samo broj 9, nego 5,10,6 i 11, takodje ne kapiram ona 3 sata koja odbrojava i 25 Noctes, sto s latinskog prevedeno znaci 25 nocenja... :think:

Hm...

Ceo sajt je neka puzla, otisao sam na index i dobijem neku piramidu...

si deus pro nobis, quis contra nos?

U svakom slucaju, bilo je interesantno pokusavati skapirati o cemu se radi, bar deset minuta, dalje me mrzi...

A mogao bi neko da obavesti Illuminate da je latinski mrtav jezik :P

Poslednja izmena:
Anyway, cudan sajt i mislim da je samo neka zajebancija, previse je komplikovano da bi bilo delo Illuminata... Oni ne zele da odbiju potencijalne sledbenike nekim zagonetkama i piramidama koje se vrte u nedogled :D

@Whitechapel

Ja sam Illuminat :D

Zez se, kucaj sa velikim H :D

Opet neće... nema veye evo prevoda onih 13 stavki sa google translate:

Смарагд таблета Хермес

1. Али, без лагања, а већина сигурно истина.
2. Оно што је испод је као оно што је горе, а оно што је изнад је као оно што је испод
да раде чуда једне ствари.
3. И као све ствари биле у Оне, по медитације једног: тако су све ствари произведене од овога
адаптације.
4. Њен отац је Сунце, Месец је његова мајка, ветар га носи у свом стомаку, њена сестра је земља.
5. Отац свих тхелесми целог света је овде.
6. Његова снага се интегришу, уколико се окренуо на земљу.
7. Одвојите земљу из незнања, суптилног од бруто, нежно и са пресудом.
8. Он вазнео на небо, и поново га спушта у земљу, и прима силу ствари супериорне и инфериорне.
Има славу у целом свету. Дакле, све нејасност ће летети од вас.
9. То је цела снага јака, јер превазилази све фине ствари, и све
продре солидан.
10. Тако је створен свет.
11. Стога, они ће бити дивне адаптације, од којих је ово начин.
12. Зато сам позвао Хермес Трисмегистус, има три делове Пхилоспхиае целе света.
13.Рад говора који се завршио сам рекао о сунцу.

Смарагд таблета Хермес

2. Оно што је испод је као оно што је горе, а оно што је изнад је као оно што је испод
3. И као све ствари биле у Оне, по медитације једног: тако су све ствари произведене од овога
адаптације.
4. Њен отац је Сунце, Месец је његова мајка, ветар га носи у свом стомаку, њена сестра је земља.
8. Он вазнео на небо, и поново га спушта у земљу, и прима силу ствари супериорне и инфериорне.
продре солидан.

Nemoj kada ukucas human (bilo malim, bilo velikim slovom H) da pritisnes enter, nego idi lepo na submit password.... Sada sam primetio tu sitnicu :D

Poslednja izmena:
Neko se svojski potrudio... Ali ocigledno je da nije updateovao sajt, posto vise nismo Serbia and Montenegro, i nemamo sigurno 10000000 stanovnika, sigurno ne otkada se Kosovo odvojilo :D

Znaci neko se samo igrao i na kraju smorio :D

Ceo sajt deluje previse jeftino da bi bio delo Illuminata :D

Смарагд таблета Хермес

адаптације.
продре солидан.

Smaragd (zelena) mapa Hermes ...ili
egipatska knjiga mrtvih( kao što rekoh jevanđelje iluminata)

Neki ovu knjigu još nazivaju i KNJIGA ODLAZAKA ILI KNJIGA DOLAZAKA.
Postojanje ove knjige nije utvrđeno ali se po pronađenim heroglifima zna da je u istoriji bila u primeni.
Trenutno postojanje ove knjige se drži u tajnosti i smatra se da je strogo čuvana od strane Vatikana.
Knjiga sadrži okultne obrede,pesme bogovima i predviđanja događaja u budućnosti.
Ovu knjigu ne treba mešati sa knjigom istog naziva KNJIGA MRTVIH (Nekronomikon) toje stanistička knjiga i ima drugačiju namenu.

A znaci omanuo si olimpijadu sada je paraolimpijada. Ti kao onaj amer prorok sto je rekao bice smak sveta pa se ispalili ko zmajevi.

Šta si omanuo? Govori u svoje ime. Ja ništa nisam omanuo. Samo sam preneo informacije zabavnog karaktera sa YouTube. Tvoj je problem što se plašiš svega što vidiš. Kako kakav si Amer? :rida:

To je zvanični sajt Iluminata?:roll:

Jeste... jedan od...

Drugi je ovaj:

http://www.illuminati-order.org

a oni imaju i sajtove da se reklamiraju???? jel ima i ikonica sa career..da se prijavim,mozda im treba pripravnik

pitam se,hoce li uskoro i bilborde da kace

mada,opet salu na stranu,kad su i deca po forumu pocela da pricaju o njima..znaci da im je krajnje vreme doslo....ja kad sam bio mlad,cim neki mafijas postane popularan do te mere,da mu i klinci po celom gradu znaju ime...pojavi se na bk televiziji u onim kratkim vestima ili kod onog bugarasa igora u emisiji rikoset:) bojim se,da ni ovi nece bolje proci

a oni imaju i sajtove da se reklamiraju???? jel ima i ikonica sa career..da se prijavim,mozda im treba pripravnik

pitam se,hoce li uskoro i bilborde da kace

mada,opet salu na stranu,kad su i deca po forumu pocela da pricaju o njima..znaci da im je krajnje vreme doslo....ja kad sam bio mlad,cim neki mafijas postane popularan do te mere,da mu i klinci po celom gradu znaju ime...pojavi se na bk televiziji u onim kratkim vestima ili kod onog bugarasa igora u emisiji rikoset:) bojim se,da ni ovi nece bolje proci

Klinci... Imam 18. god i nisam obican klinac :D Ja se poprilicno interesujem u ovakve stvari....

Klinci... Imam 18. god i nisam obican klinac :D Ja se poprilicno interesujem u ovakve stvari....

jesi...obican klinac nove generacije...koji se zanimaju za sve sem za ono za sta bi trebalo...a to je u tim godinama kako da se uvuces pod suknju sto vise komsinica...i nemoj da biras mnogo...moj ti je savet...bice ti zao za nekih 20-25 god :) nekada je tvoje vrsnjake toliko stoleo bojko za politiku ili ovu neku nazovi mistiku...ali danas,svi piljite u internet i kompjutere i otudjeni ste

jesi...obican klinac nove generacije...koji se zanimaju za sve sem za ono za sta bi trebalo...a to je u tim godinama kako da se uvuces pod suknju sto vise komsinica...i nemoj da biras mnogo...moj ti je savet...bice ti zao za nekih 20-25 god :) nekada je tvoje vrsnjake toliko stoleo bojko za politiku ili ovu neku nazovi mistiku...ali danas,svi piljite u internet i kompjutere i otudjeni ste

Glupost, imam sasvim normalan zivot i zavlacenje pod suknje mi nije opsesija, jer sam se vec dosta puta zavukao xD

Mene i sad boli stojko za politiku, u ovo ne verujem, samo mi je interesantno. Inace svako jutro od 8 trcim 10Km, svako vece sam napolju, danju izadjem da igram fudbal, basket, ako ne onda sam ovde...

Mada tvoje moze da se primeni za vecinu mojih vrsnjaka :D

Back