kralj Artur
Primećen član
- Poruka
- 895
A mozda je EU stvorena radi lakse kontrole trgovine. Nema carina, i ostalih gluposti. Ili je to zato sto cekaju Big Bad Wolf-a koji ce da se najeebe svima keve? A da malo premenis nacin razmisljanja video bi da se Bog i Djavo nikada isu pokazali nikome, niti ima dokaza o njihovom postojanju. Religija sama po sebi nije dokaz postojanja vise sile, bica ili bilo cega drugog. Svako moze da osnuje religiju, mnogi jesu pa sta? Kakve veze ima ujedinjena svetska valuta sa bilo cim? Ako se pojavi neko mocno i pritom veoma zlocesto bice nece moci nista da ga zaustavi, nikakva volja ljudi, molitva ili bilo sta slicno. To je kao da napravis most da ptica predje preko reke, zasto to da radis? Omogucujes svemogucem da lakse kontorlise ljude i da nemora da se muci? Muci oko cega? Pa kada bi ti sutra sleteo djavo na Times Square mislis da bi rekao, ok obavestite me koja je valuta, ko je Veliki Strumf planete i sve to u elektronskom obliku? Ako se zaista tako nesto desi prvo ce pobiti par 100-tina miliona ljudi, cisto iz zabave a ne kupovati gluposti za zajednicku valut... Kako sada nije 2012 vec mozda 2500-te godine? Planiramo nesto 5v u buducnost, nece da bude...
Ne sećam se da sam pominjo EU,već UN.I naprotiv,imaš milion svedočenja ljudi da im se javio neki svetac,ili anđeo,neki tvrde čak da je bio i Bog lično mada u to baš ne verujem.Isto je i sa đavolom,ko ga priziva javiće mu se.
I meni izgleda da si ti jedan od onih koji bi poricali postojanje Boga čak kada bi im on lično uručio dokument koji potvrđuje njegovo postojanje.Nažalost,takvo je sada pola Srbije,zato nam i ide ovako.
I sad da ti ne objašnjavam u detalje,ali nije poenta sataninog plana da on siđe sa neba i da nas sve pobije,već je poenta da se čovek dobrovoljno prikloni njemu,odnosno da se dobrovoljno odrekne Boga.
A ovo za 2012,to je moje mišljenje,možda ja nisam u pravu i možda taj neko dođe stotine godina kasnije,a možda i jesam i taj se pojavi 2012.