21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A mozda je EU stvorena radi lakse kontrole trgovine. Nema carina, i ostalih gluposti. Ili je to zato sto cekaju Big Bad Wolf-a koji ce da se najeebe svima keve? A da malo premenis nacin razmisljanja video bi da se Bog i Djavo nikada isu pokazali nikome, niti ima dokaza o njihovom postojanju. Religija sama po sebi nije dokaz postojanja vise sile, bica ili bilo cega drugog. Svako moze da osnuje religiju, mnogi jesu pa sta? Kakve veze ima ujedinjena svetska valuta sa bilo cim? Ako se pojavi neko mocno i pritom veoma zlocesto bice nece moci nista da ga zaustavi, nikakva volja ljudi, molitva ili bilo sta slicno. To je kao da napravis most da ptica predje preko reke, zasto to da radis? Omogucujes svemogucem da lakse kontorlise ljude i da nemora da se muci? Muci oko cega? Pa kada bi ti sutra sleteo djavo na Times Square mislis da bi rekao, ok obavestite me koja je valuta, ko je Veliki Strumf planete i sve to u elektronskom obliku? Ako se zaista tako nesto desi prvo ce pobiti par 100-tina miliona ljudi, cisto iz zabave a ne kupovati gluposti za zajednicku valut... Kako sada nije 2012 vec mozda 2500-te godine? Planiramo nesto 5v u buducnost, nece da bude...

Ne sećam se da sam pominjo EU,već UN.I naprotiv,imaš milion svedočenja ljudi da im se javio neki svetac,ili anđeo,neki tvrde čak da je bio i Bog lično mada u to baš ne verujem.Isto je i sa đavolom,ko ga priziva javiće mu se.
I meni izgleda da si ti jedan od onih koji bi poricali postojanje Boga čak kada bi im on lično uručio dokument koji potvrđuje njegovo postojanje.Nažalost,takvo je sada pola Srbije,zato nam i ide ovako.
I sad da ti ne objašnjavam u detalje,ali nije poenta sataninog plana da on siđe sa neba i da nas sve pobije,već je poenta da se čovek dobrovoljno prikloni njemu,odnosno da se dobrovoljno odrekne Boga.
A ovo za 2012,to je moje mišljenje,možda ja nisam u pravu i možda taj neko dođe stotine godina kasnije,a možda i jesam i taj se pojavi 2012.

Pa to sto je neko navodno video nije dokaz postojanja, ili jeste? Po toj logici onda svako ko je video andjela, djavola, demona... govori istinu? Ako ti verujes u sve sto ti kazu na tv-u, Trecem oku, Zoni Sumraka... to je tvoj problem. Kakve dokaze da mi predstavis, das i pokazes? Da postoje dokazi o postojanju Boga odavno bi bili prezentovani javnosti, verovanje u nesto nije dokaz postojanja, ili mozda jeste? Sacekaj, Djavo hoce mirnim putem da pridobije podrsku covecanstva?

Bog postoji to je bar logicno on je pocetak svega izvor energije itd...

Ja npr verujem u boga ali ne verujemu religije, npr: Hriscanstvo, Islam, Budizam tj sumnjam u te price te teorije koje je verovatno obican smtnik izmislio jer je to po meni neko nagadjanje da ne kazem izmisljanje sto kaze Hetfield girl kontrola za mase...
Ne znam zasto ljudi nekad ne razmisle da verovanje u boga ne mora da bude samo kroz religiju gledano jer je religiju izmislio verovatno covek...

Bog postoji a logicno je da postoji i neko tako mocan ko je ispod njega i protiv njega neka sila kako ga nazivamo djavo, neka suprotnost...
Sad po religijama on kao moze da uzme oblik coveka i pravi stetu bogu i coveku to je samo teorija i nagadjanje nikad za nista nemamo dovoljan dokaz jer je to stvar vere i nikad ne znamo od koga je pocela ta prica i kako je ne neko dosao do toga da je to tako...

Religiju je izmislio covek u ocajanju da bi mogao da ima neku skroz netacnu sliku i istinu o bogu i naravno covek je jos plus tu dodao u tim religijama neku svoju korist kako da drzi i kontrolise masu, kako da iskoristi religiju da zaradi itd...

Smak sveta ce doci odjednom kao sto je dosla ona katastrofa japancima iznenada...
Ne verujem prorocima, astrologiji, religiji ali vidim da se naucnici bas brinu za nasu planetu u zadnje vreme tako da nismo bas daleko od unistenja, verovatno nema 2012 da bude nista ali moguce za 50 godina 100 da ce nesto da se desi, ako ne prirodna katastrofa jedan dobar rat bi nas sve odveo u unistenje a evo jedan dobar klip o tome gde sve ide na to da ce pre covek sam sebe da unisti a ne priroda to nam je u prirodi kao i svim civilizacijama videcete u klipu i sto, ne treba nam nikakav antihrist i djavo...

Poslednja izmena:
@dark guitarist Svidja mi se kako razmisljas :)
Nikad nisam mogla da poverujem u Bibliju i te price,Islam bla bla.
Vise mi to lici kao neko zastrasivanje. Budi dobar,dobices nagradu ili ako budes los bices kaznjen. I onda se ispostavi sta.da su ljudi dobri jer se plase kazne. Bezveze.
A ako Bog i postoji onda je on nesto sustinski drugacije od onog kakvim ga predstavljaju religije. Vanprostoran i vanvremenski(samim tim on nema ni pocetak nego jednostavno postoji). To je nesto sto mi sa ove tacke gledista tesko mozemo razumeti jer smo ograniceni culima,prostorom i uopste ovom materijalnom pojavom.

Pa to sto je neko navodno video nije dokaz postojanja, ili jeste? Po toj logici onda svako ko je video andjela, djavola, demona... govori istinu? Ako ti verujes u sve sto ti kazu na tv-u, Trecem oku, Zoni Sumraka... to je tvoj problem. Kakve dokaze da mi predstavis, das i pokazes? Da postoje dokazi o postojanju Boga odavno bi bili prezentovani javnosti, verovanje u nesto nije dokaz postojanja, ili mozda jeste? Sacekaj, Djavo hoce mirnim putem da pridobije podrsku covecanstva?

Evo malo pa pročitaj o tim "navodnim" čudima http://www.google.rs/url?sa=t&sourc...y9n2AQ&usg=AFQjCNF_6XvXTBLn3D7PUyv_RQhABtU3pA

Onaj ko za sve traži dokaze neće ništa otkriti,a onom ko veruje sve će biti otkriveno.
"Imaš oči da ne vidiš",reče jedan teolog.Ti si sam dokaz postojanja Boga.Ili možda i dalje želiš da veruješ da si postao od majmuna(ne vređam te ovim,već aludiram na teoriju evolucije).Sve ovo što vidimo je dokaz postojanja Boga.
A časopise tipa treće oko ne čitam.A koliko ja vidim,ti veruješ u ono što ti kažu na tv-u.Kada ne bi za sve tražio dokaze video bi šta se zapravo radi.Ima toliko očiglednih znakova a niko ih ne primeti da je to strašno.
I na kraju jedna slika za tebe i većinu ove planete,koja će večno tražiti dokaze za sve.
ok-d.jpg

Sve je u redu ;)

@dark guitarist Svidja mi se kako razmisljas :)
Nikad nisam mogla da poverujem u Bibliju i te price,Islam bla bla.
Vise mi to lici kao neko zastrasivanje. Budi dobar,dobices nagradu ili ako budes los bices kaznjen. I onda se ispostavi sta.da su ljudi dobri jer se plase kazne. Bezveze.
A ako Bog i postoji onda je on nesto sustinski drugacije od onog kakvim ga predstavljaju religije. Vanprostoran i vanvremenski(samim tim on nema ni pocetak nego jednostavno postoji). To je nesto sto mi sa ove tacke gledista tesko mozemo razumeti jer smo ograniceni culima,prostorom i uopste ovom materijalnom pojavom.

Mnogi ljudi ne znaju skoro ni osnove o religijama pa donose prilicno proizvoljne zakljucke.

Religije se zamisljene kao uputstva ljudima kako da "najbrze" i "najbezbolnije" stignu do Boga. Zloupotrebe su dvojake - namerno krivljenje ucenja, kao sto to imamo u Bibliji koju je donelo vece (skup ljudi) sa pretezno politickim ciljem, ili krivljenje ucenja usled nerazumevanja (kada neko pogresno tumaci ono sto data religija uci, recimo ovo vazi za budizam i vede).

Posto je Bog potpuno transcendentan i kao takav nama nepojmljiv u svom svom obliku (Oziman je dosta teoretisao o tome) coveku koji nije duhovno uzdignut je prakticno nemoguce da ista o njemu zakljuci. Stoga ljudi koji su se duhovno uzdigli i dobili neke uvide pokusavaju da to objasne onima (nama) koji to nismo doziveli. Donekle (ako ne i bukvalno) to je kao da slepom opisujes boje ili gluvom muziku.

Poneko od ljudi dobije uvid u svet duhovnog spontano i onda moze da prenese neka od svojih iskustava, ali u principu nama obicnim ljudima potrebna su uputstva i vodjstva vec ostvarenih duhovnih ljudi da bi i mi postali duhovni.
Tu naravno postoje pravila, kao sto postoje pravila u obicnom zivotu. Osoba koja je zaista produhovljena ne postuje pravila zbog kazne vec zbog razumevanja istih, ljubavi i postovanja prema Bogu i drugim ljudima. Takva osoba se ne plasi smrti i spremna je da prihvati odgovornost za svoja dela.
Prema tome ta dozivljavanja kazne i staha od Boga su posledica materijalistickog pogleda na nematerijalno tj duhovno.

Vec sam pisao negde ali evo opet. Ako pogledate zivot monaha (bilo koje religije - svi imaju prakticno istovetan obrazac zivota) iz nase perspektive on je jako tezak, iskljucivo jer nam deluje nekomforan i stur (prakticno stalni post, zivot u celiji ili pecini, bezbojne molitve i sl). Ali ako pogledate te ljude oni zrace blagoscu, mudroscu, srecom. Tu nema straha.

Dobar covek se ne plasi kazne ni na ovom ni na onom svetu. Dobri nisu dobri jer se plase zakona - oni koji se iskljucivo ponasaju prema zakonima a ne prema svom srcu nisu dobri vec poslusni i/ili plasljivi. Dobar covek ce prekrsiti zakon ako je to u interesu dobra, to je vidjeno bezbroj puta. I cesto ce ispastati zbog toga.

Dakle, moramo malo vise da razmisljamo o tako dubokim stvarima kao sto su Bog, dobro i lose, religijska ucenja i sl. Ne smemo optuziti citavu religiju jer je neki svestenik los ili neznalica ili neduhovan. Svaka svetska religija u sustini propagira ljubav i nijedan pravi vernik za mene ili bilo koga drugoga nikada nece biti pretnja. Ali treba se bojati onih koji nemaju ljubav i Boga u srcu a galame u ime religije i Boga.

Dakle Bog jeste nepojmljiv za nas, i stoga nam treba vodjstvo da bi ga spoznali, a to su religije. Zato se treba fokusirati na sustinu religija a ne na detalje koji nemaju veze sa sustinom.

Nadam se da ce ovo malo pomoci nekome ko je zbunjen po pitanju Boga, religija i kako se postaviti prema tome.

I za kraj - da, za lose delovanje sledi kazna. Ali onaj ko je osvescen ce svoje dugove vratiti (izdrzati te kazne) i krenuti napred. Pa sam ovaj zivot (ovde) je kazna!

Poslednja izmena:
Mnogi ljudi ne znaju skoro ni osnove o religijama pa donose prilicno proizvoljne zakljucke.

Religije se zamisljene kao uputstva ljudima kako da "najbrze" i "najbezbolnije" stignu do Boga. Zloupotrebe su dvojake - namerno krivljenje ucenja, kao sto to imamo u Bibliji koju je donelo vece (skup ljudi) sa pretezno politickim ciljem, ili krivljenje ucenja usled nerazumevanja (kada neko pogresno tumaci ono sto data religija uci, recimo ovo vazi za budizam i vede).

Posto je Bog potpuno transcendentan i kao takav nama nepojmljiv u svom svom obliku (Oziman je dosta teoretisao o tome) coveku koji nije duhovno uzdignut je prakticno nemoguce da ista o njemu zakljuci. Stoga ljudi koji su se duhovno uzdigli i dobili neke uvide pokusavaju da to objasne onima (nama) koji to nismo doziveli. Donekle (ako ne i bukvalno) to je kao da slepom opisujes boje ili gluvom muziku.

Poneko od ljudi dobije uvid u svet duhovnog spontano i onda moze da prenese neka od svojih iskustava, ali u principu nama obicnim ljudima potrebna su uputstva i vodjstva vec ostvarenih duhovnih ljudi da bi i mi postali duhovni.
Tu naravno postoje pravila, kao sto postoje pravila u obicnom zivotu. Osoba koja je zaista produhovljena ne postuje pravila zbog kazne vec zbog razumevanja istih, ljubavi i postovanja prema Bogu i drugim ljudima. Takva osoba se ne plasi smrti i spremna je da prihvati odgovornost za svoja dela.
Prema tome ta dozivljavanja kazne i staha od Boga su posledica materijalistickog pogleda na nematerijalno tj duhovno.

Vec sam pisao negde ali evo opet. Ako pogledate zivot monaha (bilo koje religije - svi imaju prakticno istovetan obrazac zivota) iz nase perspektive on je jako tezak, iskljucivo jer nam deluje nekomforan i stur (prakticno stalni post, zivot u celiji ili pecini, bezbojne molitve i sl). Ali ako pogledate te ljude oni zrace blagoscu, mudroscu, srecom. Tu nema straha.

Dobar covek se ne plasi kazne ni na ovom ni na onom svetu. Dobri nisu dobri jer se plase zakona - oni koji se iskljucivo ponasaju prema zakonima a ne prema svom srcu nisu dobri vec poslusni i/ili plasljivi. Dobar covek ce prekrsiti zakon ako je to u interesu dobra, to je vidjeno bezbroj puta. I cesto ce ispastati zbog toga.

Dakle, moramo malo vise da razmisljamo o tako dubokim stvarima kao sto su Bog, dobro i lose, religijska ucenja i sl. Ne smemo optuziti citavu religiju jer je neki svestenik los ili neznalica ili neduhovan. Svaka svetska religija u sustini propagira ljubav i nijedan pravi vernik za mene ili bilo koga drugoga nikada nece biti pretnja. Ali treba se bojati onih koji nemaju ljubav i Boga u srcu a galame u ime religije i Boga.

Dakle Bog jeste nepojmljiv za nas, i stoga nam treba vodjstvo da bi ga spoznali, a to su religije. Zato se treba fokusirati na sustinu religija a ne na detalje koji nemaju veze sa sustinom.

Nadam se da ce ovo malo pomoci nekome ko je zbunjen po pitanju Boga, religija i kako se postaviti prema tome.

I za kraj - da, za lose delovanje sledi kazna. Ali onaj ko je osvescen ce svoje dugove vratiti (izdrzati te kazne) i krenuti napred. Pa sam ovaj zivot (ovde) je kazna!

Razumem te potpuno i ja tako mislim ali nisam bas sve napisao gore sto sam mislio jer to nije tema pa sam nesto malo opisao na brzinu...
Naravno da podrzavam sustinu religije, njenu poruku to je ok i ja sam hriscanin zato sto sam tako rodjen i to je neko moje osnovno verovanje jer tako mi ljudi vidimo boga ali opet se oslanjam samo na tu poruku hriscanstva, sustinu.
Bibliju izbegavam jer vidim da ima neke nelogicnosti i ostavlja mi sumnju tako da nikad necu moci da kazem da sam religiozan pa iz tog razloga sam gore izabrao da napisem da ne verujem u religiju...
Sve te neke price i objasnjenja u meni ostavljaju nelogicnost i sumnju tako da moja vera u boga kroz religiju nije bas jaka uvek je tu neka sumnja...Bas bih voleo da je sve tako kao sto je napisano u pricama ali eto...

Malo smo skrenuli sa teme...

Poslednja izmena:
Evo malo pa pročitaj o tim "navodnim" čudima http://www.google.rs/url?sa=t&sourc...y9n2AQ&usg=AFQjCNF_6XvXTBLn3D7PUyv_RQhABtU3pA

Onaj ko za sve traži dokaze neće ništa otkriti,a onom ko veruje sve će biti otkriveno.
"Imaš oči da ne vidiš",reče jedan teolog.Ti si sam dokaz postojanja Boga.Ili možda i dalje želiš da veruješ da si postao od majmuna(ne vređam te ovim,već aludiram na teoriju evolucije).Sve ovo što vidimo je dokaz postojanja Boga.
A časopise tipa treće oko ne čitam.A koliko ja vidim,ti veruješ u ono što ti kažu na tv-u.Kada ne bi za sve tražio dokaze video bi šta se zapravo radi.Ima toliko očiglednih znakova a niko ih ne primeti da je to strašno.
I na kraju jedna slika za tebe i većinu ove planete,koja će večno tražiti dokaze za sve.
ok-d.jpg

Sve je u redu ;)

Sacekaj link ka sajtu manastira i svedocenja osoba koje niko nezna je dokaz. Pa svako ko zna da napravvi sajt i ima bujnu mastu moze da smisli 100 prica o necemu sto samo njemu odgovara.

Znaci traganje za istinom te nigde nece odvesti? Kako to? Ti mozes da verujes u sta zelis, pa i u to da je dokoni cika stvorio Adama a onda od njegovog rebra zenu. Pa da su od te dve osobe nastali svi ljudi. Ako u to verujes onda je to tvoja stvar...
takodje sta ja treba da vidim na slici?

Sacekaj link ka sajtu manastira i svedocenja osoba koje niko nezna je dokaz. Pa svako ko zna da napravvi sajt i ima bujnu mastu moze da smisli 100 prica o necemu sto samo njemu odgovara.

Znaci traganje za istinom te nigde nece odvesti? Kako to? Ti mozes da verujes u sta zelis, pa i u to da je dokoni cika stvorio Adama a onda od njegovog rebra zenu. Pa da su od te dve osobe nastali svi ljudi. Ako u to verujes onda je to tvoja stvar...
takodje sta ja treba da vidim na slici?

Pretpostavljam da misliš da je Bibliju pisala grupa ludaka,pročitaj ovo http://www.conopljanews.net/tajna_biblije.html dokaz da Bibliju nije stvorio ljudski um.
A to što ti ne želiš da poveruješ u sva ta čuda je tvoj problem.
Slika predstavlja današnji svet.Sve je u redu,zar ne?

Pretpostavljam da misliš da je Bibliju pisala grupa ludaka,pročitaj ovo http://www.conopljanews.net/tajna_biblije.html dokaz da Bibliju nije stvorio ljudski um.
A to što ti ne želiš da poveruješ u sva ta čuda je tvoj problem.
Slika predstavlja današnji svet.Sve je u redu,zar ne?

LoL. PA gde sam ja rekao da su pisali ludaci? Uostalom i da jesu bili ludi nemora da znaci da su bili glupi. Tanka je granica izmedju genija i ludaka. A sta ja treba da procitam tamo i da mi to bude dokaz? Knjiga Torah ima toliko matematickih "proracuna" da je to neverovatno. kakve sada to veze ima sa bilo cim? Jel to dokaz Boga, kako da ne!!! Koja normalna osobba moze da poveruje u pricu o Tvorcu? Tj. da je Bog stvorio muskarca i onda da mu ne bude dosadno zenu od njegovog rebra....?
Onaj masonski simbol je poznat jako dugo, nije tvorevina modernog doba. Reklama, i njih je uvek bilo. Subliminarne poruke? Kakve veze ima to sada sa Bogom?
Uostalom pogledaj malo koliko su ljudi pobili u ime Boga, spalili na lomacama, obesili... Lepa slika religije....

Jednom nas je profesor sociologije na casu pitao ko se izjasnjava kao hriscanin. Nekoliko njih je diglo ruku, a on ih je onda pitao da li to znaci da veruju da je Bog stvorio Adama a od njegovog rebra Evu. Da li to znaci da veruju da je Isus hodao po vodi i vodu pretvorio u vino. Niko vise nista nije rekao.
Religija nije nikakav nacin priblizavanja Bogu vec skup glupih prica izmisljenih da bi se ljudi kontrolisali i da bi prestali da razmisljaju.
http://1.***************/_ElQ6uj_xmu0/S9Q6RMcy8XI/AAAAAAAABfQ/rvnqqhmN4_g/s1600/Pope_Ratzinger_handsign-satanic.jpg

Kako su Maje mogle znati PRE VISE OD HILJADU GODINA da ce 2012. godine doci do cudne pojave koja se desava svakih 25.000 godina kada se sve planete suncevog sistema i Sunce nadju u istoj ravni sa centrom galaksije?

Navodno, prema predskazanjima Maja, tada ce poceti nekakav "novi ciklus na Zemlji"....

Da zanemarimo ta uznemiravajuca predskazanja, da ostanemo samo na tome da su oni znali nesto sto je nauka tek danas uspela da izracuna i potvrdi? (U ono vreme kada se jos u Evropi nije znalo ni da je Zemlja okrugla!)

Da li su to ti polu divljaci sami izracunali ILI IM JE NEKO REKAO?
:think:

Pa upotrebljavali su svoj mozak za razliku od danashnjih ljudi.
U ovom dobu se ljudima sve plasira na tanjiru pa su svi zaboravili da trebaju da razmisle pre nego shto poveruju u neku glupost koja im se plasira.
Zabavi se malo astrofizikom, i prestani da verujesh u gluposti koje ti plasiraju novine...ako te vec istinski interesuje...u sta cisto sumnjam...:lol:
2012 Sunce ce se naci u istoj liniji sa sredistem galaksije. I to ce trajati nekih...10 minuta.
Nisam sigurna, ali mislim da se ista ta pojava desila 98 godine. I jel smo zivi , zivi smo. :lol:

Kako su Maje mogle znati PRE VISE OD HILJADU GODINA da ce 2012. godine doci do cudne pojave koja se desava svakih 25.000 godina kada se sve planete suncevog sistema i Sunce nadju u istoj ravni sa centrom galaksije?

Navodno, prema predskazanjima Maja, tada ce poceti nekakav "novi ciklus na Zemlji"....

Da zanemarimo ta uznemiravajuca predskazanja, da ostanemo samo na tome da su oni znali nesto sto je nauka tek danas uspela da izracuna i potvrdi? (U ono vreme kada se jos u Evropi nije znalo ni da je Zemlja okrugla!)

Javljeno im je od neke vanzemaljske civilizacije.

Kako su znale Maje?
Kako su u vedsko doba mogli da proračunaju stvari kojima se danas jedva prilazi i supersoničnim-extra-kompjuterima?

Pitanje je... ali nepravedno odbacujemo drevne civilizacije kao "zastarele i prevaziđene".
Pitanje je i da li su odvojene "vanzemaljske civilizacije koje su im prišapnule" i oni sami :).

Deco Zemlje, setimo se ko smo i zasto smo ovde.
Doslo je vreme da se Narodi knjige i Narodi svitanja ujedine u jedan narod - Narod Duge.
Vreme je umetnost. Pocnimo da zivimo u skladu sa prirodom, Zemljom, Mesecom, Suncem, citavim Univerzumom i ne dozvolimo da drugi gospodare nasim vremenom.
Mreza planetarne umetnosti stvorena je da objedini mnoga duhovna ucenja i da kroz znanje o Zakonu vremena pomogne covecanstvu u moralnoj i duhovnoj evoluciji, vracanju sebi i spoznaji istine.
Drevne Maje poznavale su zakonitosti vremena. Kroz svoje zapise ostavile su nam to znanje na osnovu koga je nastao Pokret za mir i promenu kalendara.
Pokret se zalaze za promenu Kalendara, za ukidanje Gregorijanskog Kalendara od 12 meseci i uvodjenje Sinhronara 13 luna. Ziveci po kalendaru od 12 nepravilnih meseci, udaljili smo se od svega u prirodi. Njegove haoticne neuskladjenosti dovele su do toga da nam materijalizam i trka za novcem budu u prvom planu. Nastala je bolesna civilizacija koja sve brze ide ka svom unistenju, nemajuci pravi lek. Uvodjenjem Sinhronara 13 luna i vracanjem ciklusima prirode i univerzuma obnovila bi se harmonija toka i dozivljavanja vremena iz cega bi proistekla promena svesti a Zemlja bi dobila priliku za oporavak. Ovom promenom pruza nam se mogucnost da shvatimo i predjemo iz trece dimenzije u cetvrtu dimenziju, kojom se ujedinjuju prostor i vreme.
Oni koji poznaju sinhronar pretvaraju se u Carobnjake Zemlje.
Pre izvesnog vremena sastao se veliki galakticki savet i uputio mitski poziv mnogobrojnim svetlosnim bicima: deci sunca, krilatim andjelima, vesnicima sunca, ratnicima duge i drugim sjajnim bicima mnogih zvezdanih sistema.
Za vreme sastanka usla je Ljubav Galaktickog Kruzenja, Veliki Duh, i ispunila sve miloscu, svojom Bozanskom svetloscu i svojim recima: " Pozvani ste da zacarate jedan svet na kome ce se desiti velike promene. Oni koji odgovore na ovaj poziv, otici ce na mesto gde se odvija planetarna evolucija i gde su iluzija i strah mocni ucitelji. Pozivam sve one sa darovima i talentima da budu moji emisari tamo, da uzdignu i preobrate frekvenciju planete Zemlje, jednostavno, prozimanjem i ukorenjivanjem Ljubavi. U ovom utelotvorenom mitu vi cete biti stvaraoci nove stvarnosti, stvaraoci zlatne oktave."
Galakticka Ljubav je nastavila:" Na tom putu, svako od vas ce se potruditi da bude intuitivni navigator osposobljen da probudi svoju svest i podstakne srce stremljenjem ka cistoj ljubavi i bezuslovnom sluzenju. Samim tim sto ste vesnici sunca i luconose, vi cete prenositi svetlost i zato vas pozivam da obasipate narode Zemlje svetloscu, da pomognete GAJI i njenoj deci u preobrazaju. To je deo plana u kome cete biti prekriveni zaboravom. Medjutim, dokle god budete pamtili osecaj decje nevinosti i poverenja bicete harmonicni pomagaci preobrazaja Zemlje. Ponekad ce biti potrebno da se nadjete u nekim oblastima sa teskim vibracijama. Za neke ce ta iluzija odvajanja od ljubavi biti vrlo teska.
Ali prepoznavajuci svoju pravu prirodu, vasa ljubav ce probraziti dubine dvojnosti, a vasa svetlost ce obasjati mnoge.
Vase ucesce u ovom izazovu je potpuno dobrovoljno, medjutim ta promena na Zemlji je cudesna i izuzetna. Ako prihvatite tu misiju imacete priliku da rastvorite i saznate sve sto ste postigli tokom mnogih inkarnacija, dobijajuci izuzetnu mogucnost kvantnog skoka svoje svesti. Za vas je vazno da odaberete ples sa Zemljom GAJOM i njenom decom dok oni ne okoncaju svoju Svetlosnu ceremoniju."
Tako je govorio Tvorac, Svetlost Galaktickog Okretanja. I tako su svetlosna bica bezbrojnih udruzenja i saveta vernih zvezdama odlucila da se otelotvore na planeti Zemlji da pomognu u tom krunskom dogadjaju budjenja iz planetarnog sna. Postojao je, takodje i proces zastite razradjenog plana budjenja bica iz privida otudjenja i pokrova zaborava tako uobicajenog na Zemlji.
Svetlosna bica koja su putovala da pomognu GAJI dogovorila su se da pomazu jedni drugima u cuvanju secanja. Tako su zvezdane semenke ostavile kodove u razlicitim oblicima: kao zvuke, boje, svetla, slike, reci, simbole- vibracione rezonance koje ce im pomoci da se sete svog dogovora sa Svetlom.
Dogovoreno je da se ti kodovi pojavljuju svugde: u vizionarskoj umetnosti i muzici, u prodornim pogledima, u razgovorima i osecanjima i da stvaraju duboku ceznju za budjenjem i dostizanjem otelotvorenja ljubavi.
...okupani vodama uspomena, pripremljeni kao ratnici duge da bi ispunili obecanje novog i starog mita, jamceci prisustvo Ljubavi na Zemlji. Taj izvor ljubavi ce se odmarati u narucju bogova saljuci talase ozdravljenja i ljubavi preko GAJE. Tvoje budjenje u tom trenutku, tvoji darovi ce probuditi i pokrenuti druge. Koristi smeh, pesmu , ples, dim, uzivanje, poverenje i ljubav, jer ce oni stvoriti veliki talas promene, koji ce pomeriti granice starog mita dvojnosti i otudjenosti, ostvarujuci cudo mira i jedinstva na Zemlji.
Iskoristi svoje darove za dobrobit GAJE. Na nekoj Supernovoj svesti, GAJA i njena deca ce se obuci u svetlost, stvarajuci blistavo svetlosno telo Ljubavi i radjajuci se ponovo medju zvezdama. Mitski poziv je poslat. Veliki izazov je poceo. Probudite se ratnici duge, vesnici sunca, svetlosna bica galaktickih sirina. Drevni nebeski putnici stvoreni ponovo u ovom trenu istrajte u lepoti i snazi ljubavi GAJE. Zaboravite nepoverenje. Vi ste Bozanska deca sunca. IDITE sa svojim srcima i delite svoje velike darove. Prepustite se magiji Zemlje.
Setite se...

Polu-divljaci ne prave civilizaciju.
To sto neko misli o njima, ne znaci da je istina.
A znanje potice od prethodne civilizacije, koju je unistio Potop, a dokusurili ratovi.

Небо које видимо изнад Земље поделили смо на 12 делова, и сваком делу доделили одговарајући зодијачки знак.
Наравно, Земља се, крећући се око Сунца, креће из једног у други зодијачки знак.

Међутим, постоји и кретање које је теже уочљиво, окретање Сунца око центра наше галаксије, и постоји време за које Сунце обиђе цео круг око центра галаксије. Тај период је тзв. сунчева година и износи 26000 земаљских година. Тако је исто свод галаксије подељен на тзв. велики зодијак, а време у коме живимо је прелаз између ере рибе у еру водолије.

Данас мало људи уопште оно што су знале старе Маје, за кретање Сунца око центра галаксије...

Па не нађу се.

Neko im je rekao
Ustvari skoro celo znanje primili su od naroda koji je pre njih žiiveo na Jukatanu ili negde u okolini. Mi smo stravično mali deo tog znanja primili navodno od maja pa ga im zato pripisujemo, a istinski baštinici tako nečega su veoma tipično ostali nepoznati. Znati, hteti, učiniti i ćutati primetno je na svakom koraku.
Osim toga oni uopšte nisu bili poludivljaci. U srednjem veku mi, evropljani smo bili gori od njih.

Неке ствари које су стари народи знали су се могле лако докучити само правилним приступом.
Ми смо данас толико заглупљени да просечан човек не може ни прићи неким њиховим размишљањима.

На пример, још је Ератостен у старом веку не само закључио да је Земља округла већ је буквално уз помоћ штапа и канапа одредио обим Земље.
Наиме, у граду Сиени је постојао дубок бунар у коме се Сунце огледало када је у највишој тачки, дакле сунчеви зраци су ту падали вертикално на Земљу у подне у одређеном периоду. Истовремено, у Александрији у истом периоду, када је Сунце у највишој тачки, његови зраци су на Земљу падали под извесним углом. Растојање између ова два града је 800km. Мерећи уз помоћ пободеног штапа угао под којим сунчеви зраци падају у Александрији, и преко углова са паралелним крацима, дошао је до податка да је обим Земље 40000km.

http://sr.wikipedia.org/sr/Ератостен

Већини људи ово данас не бисте успели да објасните ни теоријски, а камоли да би се неко сетио да то проба сам...

Back