21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Prc! Citao pre neki dan u novinama da neki "doktor" , "naucnik" , j3bem li ga sta je?! Prema njegovim recima,"prostudirao" je knjige i konacno utvrdio da "nema nista od smaka sveta 2012" , jeebiga,propade mi i ta zadnja sansa za kvalitetan rostilj. :(

neču čitat cijelu temu, ali informacije kojima ja raspolažem (uz mnoštvo dakako researcha s moje strane) od jedne vidovnjakinje je da če ljudi koji su duhovno osviješteni ostati a oni koji nisu prekidaju si ciklus ponovnog radžanja, jer za njih nema baš više vremena i dakle, ostaju samo oni osviješteni. s jedne strane je to super, ono, mislim, cijeli svjetski poredak da se promijeni u djeliću sekunde, al nekak mi je to, nemam pojma, nepredočivo. što se mene tiče, oko dve dvanajste uzimam u obzir samo ona ekstremna tumačenja, jer promjene na molekularnoj duhovnoj razini...ne znam šta bi točno donjele... treba nam KATASTROFA. i da, šta se tiče tih neosviještenih ljudi, super, idu u nepovrat.a i ti osviješteni ljudi onda, koliko su osviješteni ak samo gledaju da sebe spase.

al nastranu sve polemike, oduvijek sam htjela doživjet smak svijeta.

a i ima nekih nagadžanja da če se internet srušit, i to još potvrđeno od strane znanstvenika, ne znam jel iko napomenuo, nešto kao solarna kiša, tako da ode i forum, hehe.

Poslednja izmena:
pa onda možebit da su sve sranja, možda je 2012 najveće
svejedno treba prije tog dat1uma poduzet neke mjere ako slučajno bude, da si spašen (da, ja jesam duhovno biče:mrgreen:)

neču čitat cijelu temu, ali informacije kojima ja raspolažem (uz mnoštvo dakako researcha s moje strane) od jedne vidovnjakinje je da če ljudi koji su duhovno osviješteni ostati a oni koji nisu prekidaju si ciklus ponovnog radžanja, jer za njih nema baš više vremena i dakle, ostaju samo oni osviješteni. s jedne strane je to super, ono, mislim, cijeli svjetski poredak da se promijeni u djeliću sekunde, al nekak mi je to, nemam pojma, nepredočivo. što se mene tiče, oko dve dvanajste uzimam u obzir samo ona ekstremna tumačenja, jer promjene na molekularnoj duhovnoj razini...ne znam šta bi točno donjele... treba nam KATASTROFA. i da, šta se tiče tih neosviještenih ljudi, super, idu u nepovrat.a i ti osviješteni ljudi onda, koliko su osviješteni ak samo gledaju da sebe spase.

al nastranu sve polemike, oduvijek sam htjela doživjet smak svijeta.

a i ima nekih nagadžanja da če se internet srušit, i to još potvrđeno od strane znanstvenika, ne znam jel iko napomenuo, nešto kao solarna kiša, tako da ode i forum, hehe.

To je solarna oluja, i unistava struju i sta ti sve ne na Zemlji. :D E sad, u slucaju da bde te solarne oluje, skupicemo se negde na rostilju mi sa foruma, i forum ce ostati, koliko-toliko. :P

Poslusao sam milicu i jednog jutra me je tako bolela glava, bilo mi je lose i muka, cuo svasta o meni predhodne noci i obrukao se pred roditeljima jer sam tog dana poceo da zivim ko da mi je svaki poslednji!Poceo sam i sledeceg odma odustao...Ne slusaj te milicu inace nema da docekate poslednji dan kad treba!!!Umrecete ako slusate milicu pred sam kraj zivota!Ja zamalo da se zeznem!!!

Poslusao sam milicu i jednog jutra me je tako bolela glava, bilo mi je lose i muka, cuo svasta o meni predhodne noci i obrukao se pred roditeljima jer sam tog dana poceo da zivim ko da mi je svaki poslednji!Poceo sam i sledeceg odma odustao...Ne slusaj te milicu inace nema da docekate poslednji dan kad treba!!!Umrecete ako slusate milicu pred sam kraj zivota!Ja zamalo da se zeznem!!!

Postoji više varijanti shvatanja te izjave (sa kojom se slažem)... prva je da besomučno pijete, trčite po ulici goli i radite sve te besomučne radnje koje su vam pale na pamet, a koje inače baš i nemaju smisla :mrgreen:. A druga je da ništa ne ostavite nezavršeno, da očistite svoju savest, da malo usmerite svest na sadašnjost, a ne na večitu igru misli šta je bilo u prošlosti, ili šta će biti u budućnosti... koncentrisanost na "sada".

Dakle, na nama je kako ćemo to shvatiti :D.
Inače, ne verujem da će 2012. biti neke bukvalne katastrofe, već negde to ovde i napisah, pre će biti u pitanju promene u svesti ljudi.

Ali je zato pogresno predvideo : veliki zemljotres u Vankuveru u decembru 2008., globalni dogadjaj na obalama sredinom 2009., kolaps dolara pocetkom 2009.

Medjutim dalje predvidja:

-Veliki teroristicki napad 8.Jula 2010.
-Veliku svetsku prekretnicu 11.Novembra 2010. (moguce Treci Svetsi rat)
-Lansiranje prvih raketa (nuklearnih?) u Trecem Svetskom ratu 14.Decembra 2010.
-Globalnu kataklizmu 2012. koja ce rezultirati obrtanjem magnetnih polova ili nuklearni rat vecih razmera

Mislite o tome.

greska do greske... ostalo je da cekamo nuklearne rakete u decembru :)
mislite o tome :)

Back