re[ ]De
Aktivan član
- Poruka
- 1.743
Ne nego zato sto je u anketi plavo.jes, treci svecki jer bloser ima cudan osecaj
Arione pogledaj ovo http://www.alo.rs/vesti/27324/Nova_strategija_NATO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nego zato sto je u anketi plavo.jes, treci svecki jer bloser ima cudan osecaj

Crveno nikad ne pogadja.samo sto vas ebe ova anketa, nikako da dobijete vecinu
Crveno nikad ne pogadja.

Ne nego zato sto je u anketi plavo.
Arione pogledaj ovo http://www.alo.rs/vesti/27324/Nova_strategija_NATO
Voleo bih da sam mogao da stikliram samo 6. odgovor, ali sa tolikom prosecnom kolicinom gluposti na ovom svetu, po glavi stanovnika, u ovom trenutku.... - nemoguce je predvideti.
BTW, treci svetski rat je vec poceo.
jel, a gde to?
Kad se saberu Glasovi Vraca se isus, Vanzemaljci, Globalna kataklizma i Treci svetski rat dobijaju se 18 glasa koji veruju da ce da se desi neka katastrofa 2012 a jos plus imamo i one koje su glasali za Prelazak covecanstva na novi nivo svesti i one koje su glasali za opciju Nemoguce je predvideti gde ja spadam i iz ove ankete mogu da zakljucim da forumasi koji veruju da ce biti neka katastrofa 2012 imaju vecinu!

Sirom sveta..sto pitas, nisi primetila?
Bas cudno za tebe. :]]

kada saberemo i oduzmemo sve to, ti kao da se sluzis sa 2-3 padeza![]()

da, bas i mene je to zacudilo.. msm kad pogledam kolko ljudi ovde veruje u one gustere, prosto sam iznenadjena...
Pa "vanzemaljci" su se vec desili, ovde su vise od 50 godina, tako da to nije nesto novo sto tek treba da se desi. Jedino sto ce da se eventualno promeni je, sto cete i vi koji ne znate gde se zakopcavate da ih postanete svesni jasno i glasno![]()

cekaj, nisu li oni ODUVEK ovde, pre nas i to?![]()

Jesu bili pre nas, pa je vecina otisla...i ponovo su aktivniji poslednjih 50+ godina. I bice sve aktivniji, pa cete kao sto rekoh i vi da ih postanete svesni jasno i glasno![]()

cekaj cekaj, pobrkao si loncice, malocas si rekao da su dosli ovde pre 50 godina, a sada kazes (posle mog podsecanja) da su oni bili tu, pa je vecina otisla a ovi se posle par hiljada godina opet aktivirali?![]()

matematika uz pomoc koje si uvek tvrdio da su oni ovde bili stalno, da su nam krojili politicku i svaku drugu aktivnost na planeti jos od samog starta![]()