gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
a ti ocigledno ne umes da postavis sliku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nemas pojma. Uzmi citaj pa onda postuj.Kao da je to - pritisni dugme i tu si, prelazak na novi nivo u igrici. Smejurija. Koliko se ulaže, toliko se i dobija. Čovečanstvo je napredovalo i napreduje i napredovaće,svest se menja, ali to je proces. Ne može se to desiti odredjenog dana u decembru tamo neke godine
Na svakoj temi o 2012. se pojavi teorija o prelasku čovečanstva na viši nivo svesti.
Apsolutno sjajno!!!
Samo da mi neko kaže kako će to da se ostvari. Ko će da predje na viši nivo svesti?
Kao da je to - pritisni dugme i tu si, prelazak na novi nivo u igrici. Smejurija. Koliko se ulaže, toliko se i dobija. Čovečanstvo je napredovalo i napreduje i napredovaće,svest se menja, ali to je proces. Ne može se to desiti odredjenog dana u decembru tamo neke godine.
A posebno je pitanje da li svaki napredak, bilo kakav, tehnološki, ili bilo koji, donosi boljitak i blagodet...
Prelazak na visi nivo svesti nece se desiti 2012,vec se desava.Dugme je odavno pritisnuto,a smejurija je to sto ne primecujes.
) kad odem kod lekara, kad udjem u gradski prevoz, kad pogledam sveštenstvo, mlade "vesele" generacije, a i profesore koji im drže nastavu... pa čak i, verovao ili ne, ovde na forumu. Eno, na ženama, devojka pita za svadbene običaje, ne bi da joj propadne brak ako slučajno neki vaaaaažan običaj zaboravi

Nova armija se sprema, armija nadcoveka koji ce promeniti citav svetski poredak. Vise nece biti ni robova ni gospodara. Gospodari zalite, robovi radujte se. Rob koji ne shvata da je rob ce isto da pati, sam je kriv.Ma, meni se čini da ovaj svet, onako skupa, polako ali sigurno ide ka kamenom dobu, i pored svog napretka. Kakav crni prelazak na viši nivo svesti
Zetva ce biti mala. Vecina ce morati da ponavlja 3. Denzitet na planeti koja je kopija Zemlje.
Samo extremi polariteta ce biti poznjeveni..

Hoće li i ona biti zagadjena?
u stvari, kakva god da je, ja se prva prijavljujem, men' se ovaj 3.denzitet baš svidžaaaaaa
E, divim vam se, majke mi, ja sam ipak bajke prerasla kad sam pošla u školu![]()
Hoces da ti ispricam jednu bajku? Evo, zivis na kuglici plavoj koja se okrece oko svoje ose a u isto vreme pravi kruzne putanje oko jedne uzavrene i vrele zvezde. Da nastavis znas sama.E, divim vam se, majke mi, ja sam ipak bajke prerasla kad sam pošla u školu
Ma, meni se čini da ovaj svet, onako skupa, polako ali sigurno ide ka kamenom dobu, i pored svog napretka. Kakav crni prelazak na viši nivo svesti![]()
Ma, meni se čini da ovaj svet, onako skupa, polako ali sigurno ide ka kamenom dobu, i pored svog napretka. Kakav crni prelazak na viši nivo svesti![]()
Zetva ce biti mala. Vecina ce morati da ponavlja 3. Denzitet na planeti koja je kopija Zemlje.
Samo extremi polariteta ce biti poznjeveni..
Nemoj da me ostave sa milicom, samo ne to...hm, znaci na tom trecem denzitetu mi neobavesteni i VI PRESVETLI necemo boraviti zajedno?

Nemoj da me ostave sa milicom, samo ne to...![]()
pa makar i kamenolom 
Nemoj da me ostave sa milicom, samo ne to...![]()

hm, znaci na tom trecem denzitetu mi neobavesteni i VI PRESVETLI necemo boraviti zajedno?