re[ ]De
Aktivan član
- Poruka
- 1.743
Tvoji komentari ne samo da su bespredmetni vec i totalno logicki neispravni.Malo je smesno, i za mene sasvim sigurno bespredmetno na ovakav nacin pricati o tamo nekim "prorocanstvima".samo cu se osvrnuti na ovo:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoji komentari ne samo da su bespredmetni vec i totalno logicki neispravni.Malo je smesno, i za mene sasvim sigurno bespredmetno na ovakav nacin pricati o tamo nekim "prorocanstvima".samo cu se osvrnuti na ovo:
sex, droga i R'n'R ovo ono
i nista...Ne samo maje, nego i baba vanga( 3 svetski rat), timewave zero, boot, Tesla je rekao da je moguce putovati kroz vreme samo do 2011-te, Nostradamus....Danas ljudi misle da ce kraj sveta (ili kraj jedne ere, duhovna promena ljudi, itd) da se desi 2012. zato sto je to navodno zapisano u 4 majanske knjige (samo su one Spance)...a to je delic onoga sto su Maje imale...tako da mozemo mi to da tumacimo kako ocemo, ali ne mozemo da znam sta je pesnik hteo reci...
Zasto bas 1000. god?Ljudi sa severa Evrope su smatrali da ce kraj sveta da se desi 1000. godine...i posto su bili ubedjeni u to resili su da se lepo izive sex, droga i R'n'R ovo ono i nista...
Tacno tako, mozda malo propadanje linije. Pad i postanak civilizacija, ratovi.... e to je globalno velik dogadjaj pogotovo u vremenu kada uopste nije bilo nekih velikih dogadjaja. Eksplodirala kula bliznacinja pa sta?! Skoro svaki dan nesto negde eksplodira kao sto je i nama tako jedno tri meseca ( to vec moze da bude malo veci pad linije)
Web Bot
Web Bot je kompjuterski program za koji se tvrdi da je u stanju da predvidi buduce dogadjaje pracenjem kljucnih reci na internetu. Nastao je 1997. kao alat za predvidjanje trendova na trzistu akcija. Kreatori programa koji sebe nazivaju Vremenski Monasi, drze ovu tehnologiju i algoritme u tajnosti i predvidjanja plasiraju preko sajta halfpasthuman.com.
Vremenski Monasi tvrde da je Web Bot uspesno predvideo sledece dogadjaje: Napad 11. septembra ( u junu predvideo katastrofalan dogadjaj za narednih 60-90 dana),Napade antraksom iz 2001.,Nesrecu spejssatla Kolumbija 2003.,Zemljotres u Indijskom okeanu 2004.,Uragan Katrina i njegovo razaranje.
Ali je zato pogresno predvideo : veliki zemljotres u Vankuveru u decembru 2008., globalni dogadjaj na obalama sredinom 2009., kolaps dolara pocetkom 2009.
Medjutim dalje predvidja:
-Veliki teroristicki napad 8.Jula 2010.
-Veliku svetsku prekretnicu 11.Novembra 2010. (moguce Treci Svetsi rat)
-Lansiranje prvih raketa (nuklearnih?) u Trecem Svetskom ratu 14.Decembra 2010.
-Globalnu kataklizmu 2012. koja ce rezultirati obrtanjem magnetnih polova ili nuklearni rat vecih razmera
Ova dva nezavisna sistema izazivaju iznenadjenje jer oba predvidjaju zlokobne dogadjaje za kraj ove godine. Kada tome dodamo i misticna predvidjanja Baba Vange, o globalnom ratu pred kraj 2010., cela stvar se dodatno komplikuje.
Mislite o tome.
izvinjavam se sto sam trazila grafikon sa POGRESNIM procenama.

nije li rusenje kula bliznakinja dovelo do globalnog rata protiv terorizma? nije li posle toga urnisan avganistan pa irak? sa pretenzijama da se desi rat sa iranom i sverenom korejom? ma jock, ja to sanjala...![]()
sada tek vidim zasto nema 2009 ni na jednom grafikonuizvinjavam se sto sam trazila grafikon sa POGRESNIM procenama.
ps ne diraj mi vankuFer imam familije najmilije tamo
o cemu dalje treba da mislimo? o pogresnim procenama iz 2009 ili treba da zivimo u panicnom strahu od treceg sveckog sve do novembra kada ce se po milioniti put ova predskazanja pokazati kao netacna?![]()
Pa u to cak ni amerikanci ne veruju vise. 11. septembar je bio za unutrasnju upotrebu. A cela operacija sa Bliskim Istokom je pocela mnogo ranije sa Dzordzom Busom Starijim u prvom zalivskom ratu, tj cak i ranije kada su amerikanci napujdali Sadama da napadne Iran. Posle 11.septembra u Americi su uvedeni veoma represivni bezbednosni zakoni koji omogucavaju federalnoj vladi da bukvalno uhapsi bilo koga bilo kada pod optuzbom za "terorizam".
Vidi se koliko razumes. Nema je u grafikonima zbog toga sto su Web Bot i Timewave dve razlicite stvari.
ne spamuj temu nego odgovori : NIJE LI 11. SEPTEMBAR BIO INICIJALNA KAPISLA ZA CAK DVA RATA? bez obzira ko je srusio bliznakinje, bez obzira na sve, nije li tada na globalnom nivou nastao strah od terorizma i terorista, nisu li posle toga pojacane kontrole na svim svetskim aerodromima, nije li posle tog datuma sve bilo drugacije u odnosu na irak i avganistan?
Ne, nije. Izgleda da ti treba crtati. Procitaj tekst koji si citirala.
pa nacrtaj ebote. ili daj taj grafikon sa 2009 kao legitimni dokaz da tvoje sokocalo ipak nesto moze predvideti. daj grafikon za 2001. nebitno.

Mozes i sama da istrazis. Predznanje ti je 0, a zahtevas da ti se potanko objasni.![]()

Zasto bas 1000. god?
lupamZato se i nije nista dogodilo.ne znam...mozda je do broja 1000, jer niko ne bi rekao da ce kraj sveta 967. nego ajd' da zaokruzimo lupam
Ne postavlja ovde niko teme da bi neko ubedio u nesto. Dovoljno je da primite informaciju da nesto kao sto je timewave zero postoji a ako vas zanima dalje lepo vam je Arion dao link, ostalo mozete sami.kad trazim opet grafikon vredjate u stilu "predznanje nula, istrazi sama ak imas mozga" i td. nemoj meni te fore. ili daj dokaz da je covek iole nesto pogodio, ako jeste istrazivacu sama dalje, podrazumeva se da me interesuje. ako je ovo mlacenje prazne slame, a do sada je samo dokazano da jeste, na pamet mi ne pada da gubim vreme sa "istragom" po koekakvim sajtovima.
Zato se i nije nista dogodilo.
Ne postavlja ovde niko teme da bi neko ubedio u nesto. Dovoljno je da primite informaciju da nesto kao sto je timewave zero postoji a ako vas zanima dalje lepo vam je Arion dao link, ostalo mozete sami.

rekoh, bajata vest
http://glassrbije.org/info/index.ph...0000-dolara-&catid=42:zanimljivosti&Itemid=57
inace vec nasiroko ispolemisano na onoj zakljucanoj temi o smaku sveta![]()