21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne nego zato sto je u anketi plavo.

Arione pogledaj ovo http://www.alo.rs/vesti/27324/Nova_strategija_NATO

Opa bato! Padaju maske.

madeleine_albright_1.jpg

Poslednja izmena:
Voleo bih da sam mogao da stikliram samo 6. odgovor, ali sa tolikom prosecnom kolicinom gluposti na ovom svetu, po glavi stanovnika, u ovom trenutku.... - nemoguce je predvideti.

Treci svetski rat je vec poceo, a oni koji se ne opamete i ne osveste u jako kratkom roku, za njih je siguran i jedini odgovor pod 4.

Poslednja izmena:
Kad saberemo glasove Vraca se isus, Vanzemaljci, Globalna kataklizma i Treci svetski rat dobijamo 18 glasova koji veruju da ce biti neka katastrofa 2012 a jos plus imamo i one koje su glasali za Prelazak covecanstva na novi nivo svesti i one koje su glasali za opciju Nemoguce je predvideti gde ja spadam i iz ove ankete mogu da zakljucim da forumasi koji veruju da ce biti neka katastrofa 2012 imaju vecinu!

Poslednja izmena:
Kad se saberu Glasovi Vraca se isus, Vanzemaljci, Globalna kataklizma i Treci svetski rat dobijaju se 18 glasa koji veruju da ce da se desi neka katastrofa 2012 a jos plus imamo i one koje su glasali za Prelazak covecanstva na novi nivo svesti i one koje su glasali za opciju Nemoguce je predvideti gde ja spadam i iz ove ankete mogu da zakljucim da forumasi koji veruju da ce biti neka katastrofa 2012 imaju vecinu!

kada saberemo i oduzmemo sve to, ti kao da se sluzis sa 2-3 padeza :mrgreen:

da, bas i mene je to zacudilo.. msm kad pogledam kolko ljudi ovde veruje u one gustere, prosto sam iznenadjena...

Pa "vanzemaljci" su se vec desili, ovde su vise od 50 godina, tako da to nije nesto novo sto tek treba da se desi. Jedino sto ce da se eventualno promeni je, sto cete i vi koji ne znate gde se zakopcavate da ih postanete svesni jasno i glasno ;)

Jesu bili pre nas, pa je vecina otisla...i ponovo su aktivniji poslednjih 50+ godina. I bice sve aktivniji, pa cete kao sto rekoh i vi da ih postanete svesni jasno i glasno :)

cekaj cekaj, pobrkao si loncice, malocas si rekao da su dosli ovde pre 50 godina, a sada kazes (posle mog podsecanja) da su oni bili tu, pa je vecina otisla a ovi se posle par hiljada godina opet aktivirali? :zcepanje:

cekaj cekaj, pobrkao si loncice, malocas si rekao da su dosli ovde pre 50 godina, a sada kazes (posle mog podsecanja) da su oni bili tu, pa je vecina otisla a ovi se posle par hiljada godina opet aktivirali? :zcepanje:

Ne duso, jedina koja ovde brka loncice i usput nista pod milim bogom ne moze da poveze, si ti.

Dakle, jos jednom..posto ti iz nekog razloga malopre nije bilo jasno....bili su ovde pre nas, pa je vecina zapalila...i u poslednjih 50 god. su se kontakti ponovo intenzivirali, i to sa svih strana, i onih koji su otisli, pa opet svrljaju oko Zemlje, i onih koji su i ostali na Zemlji.
Koja matematika ovde ti nije jasna?

Back