gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490

Stigla zima zvanicno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.................
...............
Stigla zima zvanicno
Nesto ipak docekasmo![]()
Koliko je tebi dobro batice...
Inace, oni koji se toliko tripuju i zagovaraju da je "smak sveta" samo izmisljotina su zapravo jednako prsli i veruju koliko i oni drugi u smak sveta.
Hm, i dalje se okreceKako ništa? Vidiš da i danas prskaju?
A ko ceka ... doceka ... samo se retko kad zna sta
![]()
kako se nije ništa dogodilo, pa zar ne vidiš da si prso?Prošlo je 12:11. Dočekao sam gledajući u vrijeme na teletekstu (odbrojavajući) i slušajući Šabana Šaulića. 222 strane na *********-u! Nema raspravnika na kojoj nema teme! Od 2003. naveliko se govorilo o prohujalom trenutku, a ama baš ništa se nije dogodilo. Nisam ni svjestan koliko se ništa nije dogodilo. Ako sad nije bio kraj svijeta, ne će nikada. Za ovaj dan je najpredviđaniji. Učvršćen je moj ateizam. Smatram istinom samo ono što priznaje/dokazuje službena znanost. Ako je tinjalo i malo praznovjerja/religioznosti/pseudoznanosti u meni, sada je to nestalo. Sad sam skroz miran, ispunjen što sam bio u pravu da ne treba vjerovati ni u što što ne priznaje službena znanost. Siguran sam da za mog života ne će biti kraja svijeta. Više nikada ne ću iščekivati nikakve nadnevke. Živio ateizam! Živjela znanost! Živio razum!
kako se nije ništa dogodilo, pa zar ne vidiš da si prso?![]()
Ili ko ceka gubi vreme....
Tu si definitivno u pravu ... i neznam sta cu ovde a napolju divan dan .
odo malo da uzivam![]()
a vidim ... bas se mucis .... na netu![]()
.................
...............
Stigla zima zvanicno
I OVOG PUTA NISTA.
POTPUN PROMASAJ KAO I SVAKOG.
Bila zanimljiva emisija na prvoj.
Inace pogledam u omp nista ,pogledam u nebo nista.
Samo kad pomislim na smesne amerikance i slicne koji sad verovatno cuce u sklonistima![]()
Ne verujem u ovakvo predvidjanje smaka sveta ... Kakav god da si prorok, ne mozes znati tacan datum i vreme tzv. smaka sveta.
Ja licno smatram da smak sveta jeste u stvari istrebljenje raznih zivotinjskih vrsta, ostecenje ozonskog omotaca i ostale nepogode koje mi ljudi sami prouzrokujemo.