- Poruka
- 5.519
Koristite datum 21 decembar i jos ko zna koje datume jos da privucete uplasen narod u ko zna kakvu organizaciju/sektu..koja tvrdi da je jedini spas..Znao bih da ti kazem jos dosta toga...al ovo je dovoljno..pa vi iz BDSM nemate jos ni sajt.. slabo ste organizovani.. preporucujem vam da se asimilirate u nase redove..
NLO stranka nudi sirok spektar usluga, a okosnicu clanstva, desno i levo krilo, cine sadisti i mazohisti.
Nemoj sad da prebacujes stvari na licni nivo i provociras neku ostriju repliku, NLO stranka i ja kao njen deo pricamo o visim globalnim, makro, vaginalno penetrativnim odnosima, a ne pojedinacnim primerima.
NLO stranka inace ima najprivlacniji logo, ko od muske populacije ne postane clan, s njim zaista nesto nije u redu..
https://lh5.googleusercontent.com/-9_DBTLraTI0/UIiQ04glnVI/AAAAAAAAAbs/mQpVYcTM0bY/s800/oln.jpg
kad vec spominjes belu sobu i odelo. vidis da je JLO trazila sve u belom, i bele ruze i belo ovo i ono.. cak je i Aca Lukas bio tu (da donese malo belog)
Sad kakve veze ovo ima sa smakom sveta. svi znamo da u toj Areni odrzavali neki beli koncerti, zurke " white sensation".. tako nekako se zvalo.. krajem decembra dolazi Smak bend koji ima pesmu "beli bik". previse je tih belih slucajnosti. tako to su neki signali kraja, prelaska ili nekog vaznesenja u belu dimeziju visih sfera.
Gospodin Svemiric autorativan u drustvu, uredio je sinoc da Lopezka dobije srpsku zastavu, i savetovao Cecu (nasu buducu clanicu) da se pravi englez,'
zato sto, oktagonalni simbolizam ukazuje na zvezdanu kapiju ka polaris zvezdi, gde se nalazi maticni brod.
A tamo se dolazi preko Kosmeta, tj kosmodrom koji elite grade u Bondstilu, za sebe ..a blizi se 21 dec,ja zelim da se spasem medju odabranih 144000 verovatno.. verujem da ce vrh stranke srediti stvari na vreme i prikupiti toliko clanova i naci pravu lokaciju za teleportaciju kroz kosmicki otvor.
Smisli nesto bolje nemoj da mi vredjas inteligenciju