21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa vi iz BDSM nemate jos ni sajt.. slabo ste organizovani.. preporucujem vam da se asimilirate u nase redove..
NLO stranka nudi sirok spektar usluga, a okosnicu clanstva, desno i levo krilo, cine sadisti i mazohisti.

Nemoj sad da prebacujes stvari na licni nivo i provociras neku ostriju repliku, NLO stranka i ja kao njen deo pricamo o visim globalnim, makro, vaginalno penetrativnim odnosima, a ne pojedinacnim primerima.
NLO stranka inace ima najprivlacniji logo, ko od muske populacije ne postane clan, s njim zaista nesto nije u redu..
https://lh5.googleusercontent.com/-9_DBTLraTI0/UIiQ04glnVI/AAAAAAAAAbs/mQpVYcTM0bY/s800/oln.jpg :cool:

kad vec spominjes belu sobu i odelo. vidis da je JLO trazila sve u belom, i bele ruze i belo ovo i ono.. cak je i Aca Lukas bio tu (da donese malo belog)

Sad kakve veze ovo ima sa smakom sveta. svi znamo da u toj Areni odrzavali neki beli koncerti, zurke " white sensation".. tako nekako se zvalo.. krajem decembra dolazi Smak bend koji ima pesmu "beli bik". previse je tih belih slucajnosti. tako to su neki signali kraja, prelaska ili nekog vaznesenja u belu dimeziju visih sfera.

Gospodin Svemiric autorativan u drustvu, uredio je sinoc da Lopezka dobije srpsku zastavu, i savetovao Cecu (nasu buducu clanicu) da se pravi englez,'
zato sto, oktagonalni simbolizam ukazuje na zvezdanu kapiju ka polaris zvezdi, gde se nalazi maticni brod.
A tamo se dolazi preko Kosmeta, tj kosmodrom koji elite grade u Bondstilu, za sebe ..a blizi se 21 dec, :sad2: ja zelim da se spasem medju odabranih 144000 verovatno.. verujem da ce vrh stranke srediti stvari na vreme i prikupiti toliko clanova i naci pravu lokaciju za teleportaciju kroz kosmicki otvor.
Koristite datum 21 decembar i jos ko zna koje datume jos da privucete uplasen narod u ko zna kakvu organizaciju/sektu..koja tvrdi da je jedini spas..Znao bih da ti kazem jos dosta toga...al ovo je dovoljno..
Smisli nesto bolje nemoj da mi vredjas inteligenciju

Ako nisi shvatio da se lik zahebava, onda stvarno...

Lik se ne za*ebava..procitaj prosle njegove postove..i meni je to proslo kroz glavu pa sam se zezao snjim,al Dreamer-u treba pomoc..uvukao se u ko za kakvo drustvo,ili je on taj koji je to drustvo organizovao iz finansijskih razloga jer mu trebaju pare,pa siri svoje udruzenje koje napravio da zaradi sto vise para,na onom ko se upeca...

Lik se ne za*ebava..procitaj prosle njegove postove..i meni je to proslo kroz glavu pa sam se zezao snjim,al Dreamer-u treba pomoc..uvukao se u ko za kakvo drustvo,ili je on taj koji je to drustvo organizovao iz finansijskih razloga jer mu trebaju pare,pa siri svoje udruzenje koje napravio da zaradi sto vise para,na onom ko se upeca...

Ma ne... Dreamer je zajebant, i to mnogo bolji od nekih na drugim podforumima, poput Moderne Pevacice, Jaguara, Evropende, koji ne samo da zahebavaju nego i provociraju... cak mi je bzvz sto ovo moram da pisem i tako skrnavim njegov one-man-show.

Ako hoces da vidis ljude koji su stvarno zastranili, dodji na pdf Politika.

Olako sudis chedo. ako si siguran da ne zelis clansku karu, onda preskoci pricu sa mnom, ne vrti se ceo svet oko tebe.. niti je dobro izigravati nekog wanabe pandura ili inkvizitora. Ovde smo svi da vidimo sta ce biti tog 21og.
I mozda Zvezdan Svemiric samo zeli pare, mozda je ozbiljan.. mozda je visoko rangirani Ilminat koji zna nesto, to i nije na nama da se pitamo, jer malo je vremena ostalo. Nekom pare treba da se daju, necemo ih svi cuvati dok ih prasina prekrije ili meteor unisti.., a svakako bolje NLOu nego bilo kojoj drugoj organizaciji, stranci,pevacu, sviracu ili nekoj drugoj instituciji koja prodaje maglu i veru u spas. Ako ne radis za neku stranku, ne pripadas nekoj sekti, zasto ti smetaju drugi ljudi koje zele da naplate nesto u sta imaju razloga da veruju.
Postoje mnogi koji prepoznaju NLO starnku kao novu politicku i drustvenu snagu novog doba i hoce unutra.
ja a ni ostali clanovi necemo ici i moliti ljude da se spasu . oni kojima je sudjeno da se spasu naci ce sami put do NLOa i dobiti kartu za ulaz na maticni brod.

danas je promovisan pobednicki slogan -
NLO nije ZLO, ne slusa JLO, ne podrzava PLO, niti vas veže za TLO
dalje novosti saopstenja i eventualne obznane kraja sveta i pojavu nlo-a. mozete pratiti na stranici Vesti.

Dreamer...pokreni svoju temu,na ovom pdf-u,ne pricaj mi OVDE o spasenju covecanstva od strane vanzemaljaca koje treba finansijski da se plati..
Humanost se pokazuje kad se pare ne traze..
Pa budi tamo ozbiljan i neozbiljan koliko hoces.

Olako sudis chedo. ako si siguran da ne zelis clansku karu, onda preskoci pricu sa mnom, ne vrti se ceo svet oko tebe.. niti je dobro izigravati nekog wanabe pandura ili inkvizitora. Ovde smo svi da vidimo sta ce biti tog 21og.
I mozda Zvezdan Svemiric samo zeli pare, mozda je ozbiljan.. mozda je visoko rangirani Ilminat koji zna nesto, to i nije na nama da se pitamo, jer malo je vremena ostalo. Nekom pare treba da se daju, necemo ih svi cuvati dok ih prasina prekrije ili meteor unisti.., a svakako bolje NLOu nego bilo kojoj drugoj organizaciji, stranci,pevacu, sviracu ili nekoj drugoj instituciji koja prodaje maglu i veru u spas. Ako ne radis za neku stranku, ne pripadas nekoj sekti, zasto ti smetaju drugi ljudi koje zele da naplate nesto u sta imaju razloga da veruju.
Postoje mnogi koji prepoznaju NLO starnku kao novu politicku i drustvenu snagu novog doba i hoce unutra.
ja a ni ostali clanovi necemo ici i moliti ljude da se spasu . oni kojima je sudjeno da se spasu naci ce sami put do NLOa i dobiti kartu za ulaz na maticni brod.

danas je promovisan pobednicki slogan -
NLO nije ZLO, ne slusa JLO, ne podrzava PLO, niti vas veže za TLO
dalje novosti saopstenja i eventualne obznane kraja sveta i pojavu nlo-a. mozete pratiti na stranici Vesti.

Dobri naivni covece,nije dobro izigravati laznog PROROKA i traziti pare da budes spasen..

Kažu da poslednja umire nada
Od nje je ostala šaka jada
Ti ne znaš zašto gde i kuda
Kao Alisa u zemlji čuda
Ti si stvorenje posebno
Gluposti slediš dosledno
Iako si prezreo
Emotivno si nezreo
Misliš da si pretplaćen
Na to da si neshvaćen
I da si predodređen
Da bi bio povređen.. :rtfm:

Poslednja izmena:
brzi bravaru, moram ostro da reagujem u ime starnke i demantujem te navode o analnim londonskim klonovima i njihovim vezama sa strankom.

pare su najvise potrebne za izgradnju barke spasa. Noe je nekad mogao lako da sece drva u prausmi i pravi brod, danas je to kaznjivo i materijal za gradnju mora da se plati.. mi u stranci imamo naucnike i strucnjake koji po teslinim nacrtima spremno cekaju da naprave svemirski brod. pored odabranih ljudi, uzecemo i po par svake zivotinjske vrste.
ako neko poseduje zivotinje, pse macke itd. neka zna da samo po dve idu gore. bice uskoro odrzana aukcija. ko ponudi bolje finansijke uslove i plati njegova zivotinja ce biti spasena.

'Spas' je u duhovnom MIR-u.

Svaka ideja, svaka misao, svaki pokret koji u sebi nosi strah i NE-MIR...treba da se odbaci, SADA. TO JE 'SPASENJE'.

Ne dozvolite nikome i ni jednoj misli da vas zavedu u VJEROVANJE. Vi ste, kao što sam i Ja, DUH-isti JEDAN, koji ne može da umre i koji to ZNA u Sebi. To svi u Sebi znamo. Ono što vas zastrašuje jeste misao, misao o nepoznatom. Ali to ne treba da vas brine. Sve što je nepoznato postaje poznato, sve što je sakriveno postaje otkriveno... to se desi kada to duh u nama odluči. Duh je onaj koji stvara 'čovjeka' a ne obrnuto. Duh SEBI daje život kroz dušu. Stoga, duh je iznad duše, iznad 'čovjeka'. Vaš DUH je iznad vas 'čovjeka'. Ne brinite i ne tražite svemirske kapije, ni barke, vi ste i kapija i barka koja vam je neophodna. Vas niko i ništa ne može načiniti da ne postojite. Spasenje nije 'TAMO' negdje...spasenje je SADA i OVDJE, u svakom od nas. SADA i OVDJE JEDINO I JESTE, drugog nema. MIR. To je sve što vam treba, duhovni MIR. Zato, savjetujem svima koji ga želite da ga tražite u SEBI, u Sebi ga jedino i možete naći. Kako?
Odbacite svaku misao, svaki pokret, svaku ideju koja u vama stvara NE-MIR, STRAH.

:heart:

Poslednja izmena:
brzi bravaru, moram ostro da reagujem u ime starnke i demantujem te navode o analnim londonskim klonovima i njihovim vezama sa strankom.

pare su najvise potrebne za izgradnju barke spasa. Noe je nekad mogao lako da sece drva u prausmi i pravi brod, danas je to kaznjivo i materijal za gradnju mora da se plati.. mi u stranci imamo naucnike i strucnjake koji po teslinim nacrtima spremno cekaju da naprave svemirski brod. pored odabranih ljudi, uzecemo i po par svake zivotinjske vrste.
ako neko poseduje zivotinje, pse macke itd. neka zna da samo po dve idu gore. bice uskoro odrzana aukcija. ko ponudi bolje finansijke uslove i plati njegova zivotinja ce biti spasena.

El vam trebaju bravari ?

i bravari i administracija.. nam trebaju...
trebace cvrste brave da se prave na brodu spasa, da se varta ne otvore u svemiru slucajno.. svasta moze da bude.
a administrator nam treba radi registracije stranke udruzenja i slicnih tehnickih pitanja, vrh stranke je veoma alergican na te tehnicke administrativne stvari.. i nema vremena da se bavi time jer malo je vremena ostalo.

u kontakt formi na sajtu popunite vas rezime..

na barci spasa bice od svakog po jedno zanimanje.. :ok: koliko sam infomisan jos nema bravara, ni administratora, ni marketinskih strucnjaka i mnogih zanimanja. samo se uclanite sto pre, i naci cete pravi mir.

NLO nije muzicki bend, ;) ali trebace neko da nam svira dok letimo svemirom... tako da mogu i bubnjari i ostali muzikanti da se prijave.. samo nemojte onu melodiju iz titanika da svirate.
inace ako neko poseduje teslinu "purpurnu plocu" sredicu mu besplatno clanstvo u zamenu za tu lekovitu plocicu...
imam nekih problema sa ledjima, treba mi tako jedna stvarcica da me magicno isceli.

Svaka ideja, svaka misao, svaki pokret koji u sebi nosi strah i NE-MIR...treba da se odbaci, SADA. TO JE 'SPASENJE'.

Ne dozvolite nikome i ni jednoj misli da vas zavedu u VJEROVANJE. Vi ste, kao što sam i Ja, DUH-isti JEDAN, koji ne može da umre i koji to ZNA u Sebi. To svi u Sebi znamo. Ono što vas zastrašuje jeste misao, misao o nepoznatom. Ali to ne treba da vas brine. Sve što je nepoznato postaje poznato, sve što je sakriveno postaje otkriveno... to se desi kada to duh u nama odluči. Duh je onaj koji stvara 'čovjeka' a ne obrnuto. Duh SEBI daje život kroz dušu. Stoga, duh je iznad duše, iznad 'čovjeka'. Vaš DUH je iznad vas 'čovjeka'. Ne brinite i ne tražite svemirske kapije, ni barke, vi ste i kapija i barka koja vam je neophodna. Vas niko i ništa ne može načiniti da ne postojite. Spasenje nije 'TAMO' negdje...spasenje je SADA i OVDJE, u svakom od nas. SADA i OVDJE JEDINO I JESTE, drugog nema. MIR. To je sve što vam treba, duhovni MIR. Zato, savjetujem svima koji ga želite da ga tražite u SEBI, u Sebi ga jedino i možete naći. Kako?
Odbacite svaku nisao, svaki pokret, svaku ideju koja u vama stvara NE-MIR, STRAH.

Odlicno receno,hvala na ovome :heart:

Odbacite svaku misao, svaki pokret, svaku ideju koja u vama stvara NE-MIR, STRAH.

Kid, I've flown from one side of this galaxy to the other. I've seen a lot of strange stuff, but I've never seen anything to make me believe there's one all-powerful force controlling everything. There's no mystical energy field that controls my destiny.

Back