21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Treba izaći izvan galaksije, iz Uma (univerzuma), vratiti se u apsolut, izvan kretanja,...'odatle' (OVDJE I SADA) sve se bolje 'vidi'. Galaksija tad postaje ono što galaksija jeste...a njen prostor, shvatiš tad, je u Tebi-koji-JESI. Ti, kao i Ja po sebi i za Sebe stvaramo svoj put, svoju sudbinu. Ti i Ja...JEDNO SMO u drugačijem iskustvu Sebe.

:heart: + :heart: = :heart:

Kid, I've flown from one side of this galaxy to the other. I've seen a lot of strange stuff, but I've never seen anything to make me believe there's one all-powerful force controlling everything. There's no mystical energy field that controls my destiny.

:heart:

Istina, ne postoji mistično energetsko polje koje kontroliše sve...postoji apsolut (postojanje) iz kojega svako iskustvo, pa i sam univerzum postaje...Apsolut nećeš uspjeti vidjeti ni sa jednog kraja galaksije. Apsolut je misterija svima koji ga traže kroz energiju. Zato je i nevidljiv, neshvatljiv. Nije mističan, ipak ostaje misterija svima koji u ovom trenutku nisu u stanju da se oslobode projekcije, pa bila to i 'astralna'.

JEDNO SMO.
:heart:

naravno bice mesta za go go igracice, striptizete.. bice tu klub bordel... bice to masivan orgoman.. "svemirski brodel".. :) samo se vi prijavite..
mi smo stranka liberalnih shvatanja, podsticacemo prostituciju dolaskom na vlast...
mi smo 'makro' kosmicka stranka.. u mikro kosmosu, neka se sve devojke sa kvalifikacijom usluznih delatnosti prijave, bice posla za njih, naravno procenat od zarade ide NLOu, britni cekamo te.. http://www.pravda.rs/2012/01/01/bordel-sa-vanzemaljkama odaberi sta ces da budes- klingonka, vulkanka..
i britni i budaala i ostali neka u formularu ostave svoj nik i naglase prijavu za posao ili za musteriju.. posle vas dvoje mozete da se dopunjujte basom i kontrabasom,
nasa stranka u programu ima spajanje srodnih dusa, mozda ste vas dvoje taj par koji treba spojiti

taj gore snimak je verovatno Merkur planeta, mi u NLOu smo ozbiljna stranka i ne nasedamo na takve jutub klipove. Kad pravi nasi tvorci vanzemaljci budu dolazili nece se pojaviti na jutubu, vec ce kontaktirati nas, a vi ostali bicete blagovrameno obavesteni.

Ako, brate, nek propadne nije steta...Iiiiiha!
istina X.png

Комплет предмета прве помоћи под називом ''За крај света'' почео је да се продаје у продавницама у сиборском граду Томск.

У комплет улази идентификациона карта – беџ са листићем папира на којем има места за уношење имена, презимена и других података; сет основних лекова, пакет хељде, конзерва сардине и мала флашица вотке. Такође се у комплету може наћи блокчић, оловка, две свеће, кутија шибица, уже и сапун.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evo, Rusi se spremaju!

Комплет предмета прве помоћи под називом ''За крај света'' почео је да се продаје у продавницама у сиборском граду Томск.

У комплет улази идентификациона карта – беџ са листићем папира на којем има места за уношење имена, презимена и других података; сет основних лекова, пакет хељде, конзерва сардине и мала флашица вотке. Такође се у комплету може наћи блокчић, оловка, две свеће, кутија шибица, уже и сапун.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evo, Rusi se spremaju!
A sta ce im uze? Da se bese ako ne bude smaka sveta :sad2:
Prodaje se,znaci nista od smaka,da se deli dzabe to bi vec
definitivno znacilo da je kraj.

Gospodin Zvezdan nije komunista, on je nacional liberal. Zvezde i nebo su starije od komunizma koji su zloupotrebili te drevne simbole.
Britni... nigde nisam rekao da nam ne trebaju go-go igracice... samim tim i administartori....
:eek:
Svako uclanjenjem automatski dobija pravo i na promenu boje ociju u cudnovatu indigo plavu boju, a ko malo vise plati ,dobija ljubicastu, zlatnu i dijamantski sjajno belu boju.
U stranci imamo iskusan tim doktora koji se bave vec dugo genetskim inzenjeringom. Jedini negativan efekat ovog jednostavog zahvata je to sto ce vam mozda zenica postati malo izduzena.
https://lh3.googleusercontent.com/-6hbRBx8Ajqk/ULEI560KD4I/AAAAAAAAAj0/8mlcFVb81OI/s400/vnlo.jpg

"Mi dolazimo u miru, ми доносимо мир, mi smo од mira, uvek, за свемир."
Многи су покушали да pogode šta će se desiti u decembru 2012, udar solarne oluje, meteroa, nibirua, transformacija svesti побољшање ДНА, uspenje на виши ниво.. ali једино чудо које ће u ovom realitetu означити промену globalne свести је појава НЛО старнке на политичкој светској сцени, nudeći vam трансформацију uma i tela u večno kosmičko biće, uvodeći vas jedan novi bolji nivo shvatanja sveta, prostora i vremena, самим učlanjenjem добијате надљудске moći, i живот вам се мења ка бољем materijalnoм blagostanju i uživanju, sto pozitivno deluje na celoukupan ljudski, zivotinjski i vanzemaljski rod i ozdravljenje planete, majke zemlje.

sajnetolozi su nasi drevni veciti rivali, i krvni neprijatelji.
na zalost za sad jos ne prihvatamo cekove, kartice... jer jos nemamo adimistrativnu podrsku..
samo gotovinu, ali ne onog ustasu , vec kes na ruke.

Gospodin Zvezdan nije komunista, on je nacional liberal. Zvezde i nebo su starije od komunizma koji su zloupotrebili te drevne simbole.
Britni... nigde nisam rekao da nam ne trebaju go-go igracice... samim tim i administartori....
:eek:
Svako uclanjenjem automatski dobija pravo i na promenu boje ociju u cudnovatu indigo plavu boju, a ko malo vise plati ,dobija ljubicastu, zlatnu i dijamantski sjajno belu boju.
U stranci imamo iskusan tim doktora koji se bave vec dugo genetskim inzenjeringom. Jedini negativan efekat ovog jednostavog zahvata je to sto ce vam mozda zenica postati malo izduzena.

https://lh3.googleusercontent.com/-6hbRBx8Ajqk/ULEI560KD4I/AAAAAAAAAj0/8mlcFVb81OI/s400/vnlo.jpg

"Mi dolazimo u miru, ми доносимо мир, mi smo од mira, uvek, за свемир."
Многи су покушали да pogode šta će se desiti u decembru 2012, udar solarne oluje, meteroa, nibirua, transformacija svesti побољшање ДНА, uspenje на виши ниво.. ali једино чудо које ће u ovom realitetu означити промену globalne свести је појава НЛО старнке на политичкој светској сцени, nudeći vam трансформацију uma i tela u večno kosmičko biće, uvodeći vas jedan novi bolji nivo shvatanja sveta, prostora i vremena, самим učlanjenjem добијате надљудске moći, i живот вам се мења ка бољем materijalnoм blagostanju i uživanju, sto pozitivno deluje na celoukupan ljudski, zivotinjski i vanzemaljski rod i ozdravljenje planete, majke zemlje.

A ko nam menja boju ociju,Svemirko? Ili kako bese,Zvezdanko? Ne,Zvezdan Svemirkovic...:cool:
:think:...razmislicu o tome,a koja lova je u pitanju,kolko kosta clanarina :mrgreen:
I koliko to ,,malo vise da se doplati,,za ljubicastu boju?:think:

Promena ce biti,ali kakvih pa nadam se pozitivnik.
Prelazak sa jedne 3D dimenzije na visu 4D prostor vreme.
Procitajte ovu knjigu u njoj se dosta govori o ovom datumu i o uticaju Sunca u ovom preocesu.
p012336.jpg

O hvala Bogu da od nekoga cujem
nesto pozitivno :worth:
Promena na bolje,pa zaista do sada to niko nije spomenuo,
tome bih se vec i poradovala,da ne bezim sa Zvezdanima Svemirkovicima-Svemirovskima:roll:

moze i gospodin Svemiric on je nas svemoguci lider sa paranormalnim mocima, a moze i neko od tima strucnjaka doktora genetskog inzenjeringa u stranci.. clanarina je 2000..... cena za ljubicaste oci je 4000, srebrne 5000, zlatne 7000 , kristalne 10000, dijamantske 12000, sve boje duge 14000 , a ostale pojedinacne boje do 3000
pare se primaju unapred, nema garancija uspeha . :) radimo i vajazling.. ociju i drugih delova tela.

Imam potpitanja.

Kolko je kad neko ima samo jedno oko?

Da li dajete fiskalne račune i da li je moguće ostvariti povraćaj poreza ako napuštamo Srbiju?

Da li može da me učlanite odma a da platim posle nove godine od bakšiša kad ga budem zaradio?

Back