21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Iskreno,te Iluminati price,zavere,sta god su mi veoma interesantne,i neverovatno je to kako u sustini imaju i neki smisao..Samo se plasim da ne postanem kao jedan covek koji je toliko bio opcinjen tim pricama o Iluminatima,da je poceo verovati da ga oni prate na svakom koraku gde god ode,sta god uradi,kao oni znaju.I sta je bilo sa njim? Paa logicno,zavrsio u ludari :kafa: xD :D

Do 45. im daš loptu da se jurcaju, a posle i ako ukapiraju ko, šta su i šta im se desilo, gube volju da u ostatku bilo šta preduzmu .

U većini slučajeva i sami postanu deo problema umesto rešenja.

Ti si taj virus, reko onaj Marčelo

Iskreno,te Iluminati price,zavere,sta god su mi veoma interesantne,i neverovatno je to kako u sustini imaju i neki smisao..Samo se plasim da ne postanem kao jedan covek koji je toliko bio opcinjen tim pricama o Iluminatima,da je poceo verovati da ga oni prate na svakom koraku gde god ode,sta god uradi,kao oni znaju.I sta je bilo sa njim? Paa logicno,zavrsio u ludari :kafa: xD :D

Gde ima dima ima i vatre.;)Da nije intrigantno,ceo ovaj pdf ne bi postojao,znači zanima ljude.Sva ta tajna društva,samim insistiranjem na skrivanju,po meni su samo još jedna vrsta igre.Zašo se onda ne bi i mi igrali,doduše po strani,svako na svoj način?Ne vidim zlo u tome,nikome ne škodi,ubija se vreme,a pritom dobro nasmeje i oraspoloži.Sve dok je u granicama pristojnosti,poštovanja i dobrog humora.Mislim da se jasno vidi kad neko pređe tu granicu.Ne bih rekla da si blizu čoveku koga spominješ,ni prići.:ok:

Do 45. im daš loptu da se jurcaju, a posle i ako ukapiraju ko, šta su i šta im se desilo, gube volju da u ostatku bilo šta preduzmu .

U većini slučajeva i sami postanu deo problema umesto rešenja.

Ti si taj virus, reko onaj Marčelo

Ko je Marčelo?
Ko je virus?
Bilo bi lepo da napišeš,da ne bih pogrešila i odgovorila na post namenjen nekom drugom.

Da Marčelo ima pesmu u kojoj kritikuje kritizerstvo iza kog ne stoji lična inicijativa.
Nisam mislio da ga pominjem u tom kontekstu već je zgodna rečenica, pa sam je uzeo kao ilustraciju svoje prethodne dve rečenice.

Može se slobodno zanemariti.

Gde ima dima ima i vatre.;)Da nije intrigantno,ceo ovaj pdf ne bi postojao,znači zanima ljude.Sva ta tajna društva,samim insistiranjem na skrivanju,po meni su samo još jedna vrsta igre.Zašo se onda ne bi i mi igrali,doduše po strani,svako na svoj način?Ne vidim zlo u tome,nikome ne škodi,ubija se vreme,a pritom dobro nasmeje i oraspoloži.Sve dok je u granicama pristojnosti,poštovanja i dobrog humora.Mislim da se jasno vidi kad neko pređe tu granicu.Ne bih rekla da si blizu čoveku koga spominješ,ni prići.:ok:

Slazem se sa svime :D hahhaha dobro je onda hiihihi :D :zper:

To sa tajnim drustvima...da su ona tajna, ni vi ni ja ne bi ni znali da postoje...Ovako, to mu dodje kao neka vrsta decije igre: ja imam ali ti ne dam, odnosno, ja znam tajnu koju ti ne znas...ja sam u udruzenju, tajnom, a ti ne mozes da udjes (jer je tajno) pa sam ja posebniji od tebe....

Ih,da je tako lako sakriti tajnu,ne bi se znalo mnogo toga.Svojevremeno je svaka promena cene kafe,ulja i šećera bila državna tajna,pa ipak su svi znali kad će se desiti i jurcali po prodavnicama.Mašta može svašta.

Dopustite da budem skeptičan, ali sumnjam da će se nešto spektakularno dogoditi do kraja 2012. Ne vjerujem u postojanje tamo nekog Nibirua, majanski kalendar će samo dovršiti jedan ciklus i započeti novi, tako da nema nikakve naznake u skori dolazak nekakvog epohalnog događaja koji će promijeniti sliku svijeta. Dakako, možda me događaji razuvjere, mada čisto sumnjam.

Ljudi recite mi ako sam nesto propustio pre 3 dana,ja i drugari smo se ozbiljno uplasili nakon ove informacije pa smo sve pare spiskali na alkohol sad se ne secam sta se desavalo to vece 9.9.2012?

Back