totsi
Ističe se
- Poruka
- 2.952
Ovde kombinacija boja sve unistava. Pisem o izgledu. O performansama pojma nemam.
pa jesi žena ili nisi, znaš boju i to je to.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde kombinacija boja sve unistava. Pisem o izgledu. O performansama pojma nemam.
iskreno i najiskrenije meni je taj king b gadalina da ne može biti veća ono izmislio bi za njega neku novu kategoriju nebi ga prodavao pod motocikliKad si ti video pokvaren Suzuki?
A kao drugo ja sam ga kupio satrog 10 meseci sa 1000 km na satu.Nov motor i nisam imao nikakvih problema ali kao sto rekoh neudoban,nije za velike brzine,trosi (jednom prilikom sam isao za Zrenjanin i raspleo ga 230-270 km/h i tad je trosio 13L ali sam stigao za 9 minuta u Zrenjanin.),bespotrebna snaga...
Evo gde sam ga drzao.
Pogledajte prilog 1791720
Ne svidja mi se crveni, kad smo vec kod bojepa jesi žena ili nisi, znaš boju i to je to.
![]()
ma prebacio sam na hondu blackbird koja je ujedno potakla nastanak suzuki hayabuseO kom modelu pises?
Iz moje teme?
Ili pojedenoj crnoj pticici
![]()
Kako to da nema veci izbor boja?ma prebacio sam na hondu blackbird koja je ujedno potakla nastanak suzuki hayabuse
a koliko bi ti? imaš motocikala koji su izašli u dvije boje tako da...Kako to da nema veci izbor boja?
Ovo moze da prodje sto se boje tice.![]()
kawasakijev odgovor na te hipersonične jurilice je bio zx14r al je gadan ko ponoć
Najbolji su mi crni
da, ti sportski unište kosti visokim osobama.
I on je visok.najviši vozač MotoGP utrka je loris baz, 1,92
tako šta su sportski motocikli napravljeni da bi bili brzi a udobnost je na zadnjem mjestu, onda još ako si visok još dodatno su neudobni.Kako to “uniste kosti”?
on je najviši ostali su nižiI on je visok.
Po toj logici bajkeri bi trebalo da budu niski ljudi?tako šta su sportski motocikli napravljeni da bi bili brzi a udobnost je na zadnjem mjestu, onda još ako si visok još dodatno su neudobni.
Pa sad.....vodi kako je bio moj ZZR 1400 gadan.![]()
kawasakijev odgovor na te hipersonične jurilice je bio zx14r al je gadan ko ponoć