2015 godine-vecina regruta u ruskoj armiji bice muslimani..

Deratizator:
Moja baba vise zna o ratu od njega ...

Decko, mali, izbeglice u SAD.........zbog takvih pedercica, koji su vecno zahvalni sto im se desio rat u njihovoj vukoyebini, na osnovu kojeg su pobegli sa pasnjaka i planina, na kojima su cuvali ovce.................sam ja zdravlje izgubio......

Yebo vas i vas rat, i vas satro patriJotizam........
Da nije rata bilo , ti i tebi slicni shabani bi i dalje cuvali koze po bosanskim gudurama.......

Deratizator:
Meni su uvek najjadniji bili oni polupismeni ... Ukoliko si mislio na mene, ja ne hvalim ni jedno ni drugo, nego govorim kako jeste ... Sto se mene tice ne postoji kutak sveta koji nije zagadjen ... i svuda je manje-vise isto njesra - GLOBALNOG ROPSTVA ...

Inace, vecina onih koji pljuju zapadne zemlje u kojima zive su polupismeni.
Ne bih bas rekao da ne hvalis ni jedno ni drugo. Ti si svoje dzepove dobro napunio devizama i sada pricas ovde kako svi treba da idemo u majcicu Rusiju.
Ajde iti prvo ti,a mi cemo da vidimo sta cemo i kako cemo. Nemoj da ti odlazk u rusiju bude samo prazna prica za lokalne parove dok ispijas pivo sa ortacima strancima.
BTW. ova slika u u tvom avataru,ne znam da li je smesna ili jadna. delujes kao neki zanesenjak. I ti i tebi slicini licite na zaneseljake kojima je tek nesto bilo jasno posto su i AKO SU preziveli Goli otok ili neki sibirski gulag i tome slicno.
Nemojte samo vi iz insotranstva da sam savetujete. Vi koji ste pokazivali nemacke,svajcarske,americke i druge pasose,kada su stizali pozivi za vojsku. Vama koji ma je EXTRA dok u srbiji moze da se LUDACI na odmoru sa 1000 evra,dolara,franaka...gde vam je sve 5x jeftinije nego tamo. Dodjete ovde i kenjate kako su cigare u Nemackoj 5 evra,a kod nas 1 evro. Ajdeeee?!?!
Pa jeste,samo ti preko imas platu 2000 evra,a ovde je plata 200 evra. Pa je "jeftino" relativan pojam.
Odlicno je vama ovde samo dok sa 1000 evra mozete da izigravate GOSPODARE SVEMIRA,nista dugo. Boli vas kita za sve ostalo.

Evo ga sad i ovaj sa time "nemojte vi iz inostranstava da nam pricate". Kad dodje neka ustasa kao onaj kyo, krenete da ga ljubite, tamo gde se ne ljubi, a sada vam smeta Srbin iz Amerike? Branite americku okupaciju iraka, ali sada ste odjednom ekstremno protiv nekoga samo zato sto zivi u SAD?! Pa to je prosto neverovatno, koliko vi mozete da zamenjujete teze, i menjate misljenje, samo da je protiv Srbije.

Salvantis:
Evo ga sad i ovaj sa time "nemojte vi iz inostranstava da nam pricate". Kad dodje neka ustasa kao onaj kyo, krenete da ga ljubite, tamo gde se ne ljubi, a sada vam smeta Srbin iz Amerike? Branite americku okupaciju iraka, ali sada ste odjednom ekstremno protiv nekoga samo zato sto zivi u SAD?! Pa to je prosto neverovatno, koliko vi mozete da zamenjujete teze, i menjate misljenje, samo da je protiv Srbije.

Alooooooooo, bre, komsija..........

Ajde jos jednom......ne smeta nikome srbin iz amerike, ni srbin iz tunguzije.......
i sam sam godine proveo preko, i deca su mi preko i rodjena..........

Smeta,kada neko ko zivi u americi , soli pamet ljudima koji zive ovde, sta treba da rade, i kako treba da zive............on nikakve posledice pogresnih odluka nece snositi tamo u Americi............dakle, da ti pojednostavim.......nije kulturno , da ti neko zove kevu i caleta telefonom iz australije, i savetuje ih gde da kupe kupus, ili kako da naprave razmestaj namestaja po stanu...........razumes???? :roll:

I, ne boj se , nece doleteti iz Amerike, da bi ratovao za Kosovo , nemoj da se sekiras...
Ti ces , ako dodje do novog rata, da budes prisilno mobilisan, a on nece........

Jel sada malo jasnije???

Pise covek iz amerike..........dole zapad, dole EU, necemo u EU.......i tebi je to ok??

inagadadavida:
Pa u ovih satro PatriJota i domobrana, nema ni oruzja , a i srce im ko paukova mooda.....
Zato smo prosli , kako smo prosli :evil:

Druze, prosli smo tako kako smo prosli zato sto ste vi Srbi jajare i kukavice vecina u ovom narodu. Da niste ne bi imali vecinu u skupstini za potpisivanje kapitulacije i okupacije.

Sve dok vi pickice budete vecina u ovom narodu mi cemo biti na putu propasti....

inagadadavida:

Ajde jos jednom......ne smeta nikome srbin iz amerike, ni srbin iz tunguzije.......

Smeta,kada neko ko zivi u americi , soli pamet ljudima koji zive ovde, sta treba da rade, i kako treba da zive............on nikakve posledice pogresnih odluka nece snositi tamo u Americi............dakle, da ti pojednostavim.......nije kulturno , da ti neko zove kevu i caleta telefonom iz australije, i savetuje ih gde da kupe kupus, ili kako da naprave razmestaj namestaja po stanu...........razumes???? :roll:

I, ne boj se , nece doleteti iz Amerike, da bi ratovao za Kosovo , nemoj da se sekiras...
Ti ces , ako dodje do novog rata, da budes prisilno mobilisan, a on nece........

Jel sada malo jasnije???

Pise covek iz amerike..........dole zapad, dole EU, necemo u EU.......i tebi je to ok??
Nisam pročitao ništa što je Deratizator napisao da bi postakao tako žustre odgovore sa tvoje strane. Znači li to da svako ko ne živi u Srbiji ne može da priča o njoj da to ne bi ispalo kako nam on preko bare soli pamet?

DeteSunca:
Nisam pročitao ništa što je Deratizator napisao da bi postakao tako žustre odgovore sa tvoje strane. Znači li to da svako ko ne živi u Srbiji ne može da priča o njoj da to ne bi ispalo kako nam on preko bare soli pamet?
pa moze da pricha..ali nesto afirmativno..a ne da govori kako srbija treba da ratuje,da propada i zivi u bedi,dok on ladi jaja po americi i sta ti ja znam gde...stvarno nije normalno da neko propoveda da tudja deca trebaju ziveti po podrumima i na kori hleba,dok njegova tamo daleko imaju srecno detinjstvo...

inagadadavida:

Jel sada malo jasnije???
Ne.
Poenta je da su odjednom oni koji najvise brane SAD, protiv nekoga ovde zato sto zivi u SAD ??? Covek je pisao o Rusiji, a ima pravo da da svoje misljenje o bilo cemu, bas kao bilo ko drugi. Jel mora da podrzava EU samo zato sto zivi na zapadu? Jel mu to sto zivi u SAD automatska kvalifikacija da nema pravo da daje svoje misljenje ovde? Nisam primetio da nekome smeta ona budala iz hrvatske kyo, koji drzi predavanja ovde za koga treba da glasamo.

Drugo ja stvarno ne znam ko bi branio Srbiju, a ko ne u slucaju ne daj boze nekog novog rata (a ne znas ni ti jer nisi vidovit). Da li bi svi oni koji ovde tvrde da bi, zaista i otisli u rat? Mozda, mozda ne. Kolega kaze da bi dosao iz amerike, zasto da mu ne verujem? Ako laze, laze sebe a ne mene. A ovi drugi koji ovde apsolutno kazu, "zabole me q, sigurno ne bih branio zemlju", i njima verujem da ne bi (sem ako ih ne bi nasilu mobilisali). Sta jel treba da pretpostavim upravo suprotno?!

The Sobornaya is one of four mosques in the Russian capital to serve a Muslim population of about 2.5 million -- the largest of any European city. Muslim leaders say attempts to build more have been blocked by local officials, who fear angering Moscow's ethnic Russian majority.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
U Moskvi zive oko 2.5 miliona muslimana i imaju 4 dzamije..
Muslimani traze vise dzamija..
Koje je najbolje rjesenje za ovaj ruski problem?
Stvaranje profesionalne vojske ili podjela Svijeta po religijskim i civilizacijskim linijama-kako predlazu pojedini krugovi svjetskih mocnika..
Putin je pre nekoliko mjeseci izjavio da je On protiv takvog plana..

DeteSunca:

Ni najmanje, sve dok nije licemerno........a licemerno je pljuvati po ljudima koji se zalazu da Srbija postane deo EU, dakle "zapada"...........a ziveti pritom na tom istom "zapadu"....... :roll:
Ako je vamo to , skroz u redu........mashala........

Salvantis:
Ne.
Poenta je da su odjednom oni koji najvise brane SAD, protiv nekoga ovde zato sto zivi u SAD ??? Covek je pisao o Rusiji, a ima pravo da da svoje misljenje o bilo cemu, bas kao bilo ko drugi. Jel mora da podrzava EU samo zato sto zivi na zapadu? Jel mu to sto zivi u SAD automatska kvalifikacija da nema pravo da daje svoje misljenje ovde? Nisam primetio da nekome smeta ona budala iz hrvatske kyo, koji drzi predavanja ovde za koga treba da glasamo.

Drugo ja stvarno ne znam ko bi branio Srbiju, a ko ne u slucaju ne daj boze nekog novog rata (a ne znas ni ti jer nisi vidovit). Da li bi svi oni koji ovde tvrde da bi, zaista i otisli u rat? Mozda, mozda ne. Kolega kaze da bi dosao iz amerike, zasto da mu ne verujem? Ako laze, laze sebe a ne mene. A ovi drugi koji ovde apsolutno kazu, "zabole me q, sigurno ne bih branio zemlju", i njima verujem da ne bi (sem ako ih ne bi nasilu mobilisali). Sta jel treba da pretpostavim upravo suprotno?!

Necu vise da se smaram ovim, ali , razmisli malo sta pises, yebote....... :roll:

Znaci, ja zivim i radim u Londonu, zaradjujem 1000 funti nedeljno, imam auto , kucu , i sve sto je na tom zapadu , normalno da imam ako radim.........i tebi , u Beogradu pisem......"nemoj da se zayebes da udjes u EU, s*anje zivo, oce da nam uzmu Kosovo,"

i slicne gluposti...........a ti pri tom nemas ni stan , ni auto , ni posao, i treba jos i o Kosovu da jedino i mislis :evil:

I ujutro , posle ovog chatovanja, ja odem na sljaku u City, svojim novim BMWom, a ti zickas od keve za cigare, i mislis......."dobro kaze onaj lik , juce iz Londona, ko yebe zapad........Srbija se saginjati nece"

inagadadavida:
Necu vise da se smaram ovim, ali , razmisli malo sta pises, yebote....... :roll:
Znaci, ja zivim i radim u Londonu, zaradjujem 1000 funti nedeljno, imam auto , kucu , i sve sto je na tom zapadu , normalno da imam ako radim.........i tebi , u Beogradu pisem......"nemoj da se zayebes da udjes u EU, s*anje zivo, oce da nam uzmu Kosovo,"
i slicne gluposti...........a ti pri tom nemas ni stan , ni auto , ni posao, i treba jos i o Kosovu da jedino i mislis :evil:
I ujutro , posle ovog chatovanja, ja odem na sljaku u City, svojim novim BMWom, a ti zickas od keve za cigare, i mislis......."dobro kaze onaj lik , juce iz Londona, ko yebe zapad........Srbija se saginjati nece"
Ma da svi na zapadu voze BMWove i rade u londonskom sitiju i zaradjuju 50.000 funti godisnje ( :shock: ) , dok su ovde svi gola sirotinja, koja nema ni za cigare :confused:
Naravno :roll:

Uostalom jedino se slazem da je dosta smaranja sa ovim. Sama tema je mnogo zanimljivija od ove price.

Back