Pozdrav,vidim da nas ima dosta sa slicnim pitanjima tako da se nadam da cemo brzo saznati sve sto nam treba.Zamolio bih sve ljude dobre volje a koji su upuceni u detaljan postupak oko predavanja aplikacije za spouse vizuvizu da pomognu. Moja "Kanadjanka " je u Srbiji od 2000te god.ali naravno ima njihov pasos. Nakon vencanja i internacionalnog vencanog lista treba da skinem sa CICa formulare za sponzora i formulare za mene,popunim ih i uz njih sta sve saljem za Kanadu?
Pozdrav,
Uz sve sto vam treba sa zvanicnog sajta potrebno je da ih ubedite da je vas brak "istinit"-sto znaci morate im poslati zajednicke fotografije(sto vise to bolje),fotografije sa vasim porodicama(i na svakoj napisite imena ljudi koji su na njima i datume-mi smo tako),fotografije sa zajednickih putovanja,sa prijateljima.
Zatim,ako imate zajednicki racun u banci(ili ovlastite jedno drugo na vase racune i to im posaljite-prevedeno naravno na engleski),posaljite dokaz da zivite na zajednickoj adresi. Sve sto ce ukazivati na to da ste zaista u pravom braku....
Nama su nasih par prijatelja i sa moje i sa njegove strane,kao i roditelji,pisali pisma o nama-koliko nas poznaju kao par,kada su nas upoznali i sl.....nista mi vise ne pada na pamet....ali potrudite se da svaki detalj upotpunite pricom ili pismom na dodatnom papiru...nemojte da vam bude tesko

Da,zaboravih ovo,ako vam budu pisali pisma prijatelji,obavezno neka se potpisu punim imenom i prezimenom,adresa i kontakt tel.na koji ce biti dostupni ako nekom dune da ih pozove...jer i na osnovu toga se vidi da vam je veza tj brak iskren.
Eto,ako se setim jos necega pisacu,ali sve ovo sto sam napisala ja sam nasla na ovom forumu,dosta,dosta ranije tako da citajte sto vise