2011. šta nas čeka?

Upravo tako!

"Kida se gde je najtanje".

I kako sad da "docekas" Novu godinu. (pa i Bozic) kad ti "otmu" pare iz ruku na silu?

Ko ce to da izdrzi do proleca?

Pazi ti sada ovo, vidim Miškovićeve reklame gde daje odloženo plaćanje čak na 4 meseca
i sve bi bilo dobro da on to finansira iz vlastitih rezervi namesto što mu dobavljači čekaju
više od 4 meseca da im plati. Eto zašto propadamo

Pazi ti sada ovo, vidim Miškovićeve reklame gde daje odloženo plaćanje čak na 4 meseca
i sve bi bilo dobro da on to finansira iz vlastitih rezervi namesto što mu dobavljači čekaju
više od 4 meseca da im plati. Eto zašto propadamo

Pa da.Neko se debelo bogati na monopolu, a "obican smrtnik" sve siromasniji i siromasniji.

Znaš kada će ovaj jadnik/ca da pokrije minus sa prihodima od 17000 dinara, na kukovo leto

Nikad. I zato ga izrabljuju visokim kamatama.

Ma kakvi nemiri, nema ništa od toga. Dobro reče Dr.Jovan Rašković, pokoj mu duši,da smo
pomalo lud narod, a ja bi rekla ne pomalo nego jesmo zreli za Lazu sa ovakvim stepenom
tolerancije prema postupcima države

Zaista smo "zreli".

Ja vec 2 puta srecem ljude na sred ulice koji se glasno sami sa sobom svadjaju u zadnjih par meseci. To ranije nikad nije bilo.

Pa da.Neko se debelo bogati na monopolu, a "obican smrtnik" sve siromasniji i siromasniji.

Nikad. I zato ga izrabljuju visokim kamatama.

Ali zamisli ti to koja je to varka i šarena laža, odeš sada, ispišeš ček, a za 4 meseca možeš ladno ostati na ulici bez
ikakvih prihoda i banka lepo došđe i za tih par hiljada koje duguješ sedne ti na kuću ili na stvari u njoj i ode sve lepo
dođavola jer sav rizik snosiš ti, banke u nikakvom riziku nisu pa jel to normalno?!

Ali zamisli ti to koja je to varka i šarena laža, odeš sada, ispišeš ček, a za 4 meseca možeš ladno ostati na ulici bez
ikakvih prihoda i banka lepo došđe i za tih par hiljada koje duguješ sedne ti na kuću ili na stvari u njoj i ode sve lepo
dođavola.

Pa dobro, valjda se zbog cekova ne popisuje imovina, ali jesu nesigurna vremena (ja i ne kupujem na cekove).

Kako se ne popisuje, pa banka mora da se naplati od nekuda, oni ne znaju za rizik!

Ma hajde to, ali jednom mi se deilo da ono sto sam kupovala preko kartice (a tomora da ideodmah) neko nije odbijao, i stiglo mi pred Novu godinu sve zbirno za oko 4000 din.(sto sam kupovala u jednoj prodavnici, pa se banka setila tek tad da odbije, kako im volja).

Zalila sam se svuda i u NBS i bilo gde, svi su rekli "Jeste ne treba tako, ali nije ni izricito zakonom kaznjivo!!!!" :eek:

I tek tako,samo odjednom ostanes bez para.

Poslednja izmena:
Ma hajde to, ali jednom mi se deilo da ono sto sam kupovala preko kartice (a tomora da ideodmah) neko nije odbijao, i stiglo mi pred Novu godinu sve zbirno za oko 4000 din.(sto sam kupovala u jednoj prodavnici, pa se banka setila tek tad da odbije, kako im volja).

Zalila sam se svuda i u NBS i bilo gde, svi su rekli "Jeste ne treba tako, ali ninje ni izricito zakonom kaznjivo!!!!" :eek:

Pa da, banke drmaju Srbijom i ne treba vladu i ministre gađati jajima nego banke!
Zelenaši.

Ma znas sta, ni nasi nisu bolji cim dozvoljavaju takvo nesavesno poslovanje.

Nego Dinkic uzeo pare da unisti domace banke svojevremeno, i to je to.Sad gledaj "savremeni kapitalizam i placanje" karticama, a toliko su ih preporucivali!

Pa i ja bi volela da nekome za kamatu dajem 7% a uzimam 15, 20 i više procenata, šta je to nego zelenašenje, dozvoljena
pljačka vlastitog naroda. pa pogledaj kakve zgrade prave i poseduju banke pa to su palate bre kao u sred Pariza ili Londona gde su kamate
par bednih procenata za razliku od nas koje urnišu kamatama vadeći se na rizike koji nemaju.

Back