Demister
Domaćin
- Poruka
- 3.290
Wolf, pa zar nisi citao onu knjigu o Jevrejima Reposima sto je Svrdlov postovala?! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ti ce mi zabranis?
Wolf, pa zar nisi citao onu knjigu o Jevrejima Reposima sto je Svrdlov postovala?!

No, No....Mislim da se Royal ne bi slozio sa tobom po tom pitanjuReposi su vanzemaljci reptilskog porekla, a reposfanovi su oni koji se loze na repose. Dakle Svrdlov je reposfan.
 A ipak on zna najvise o njima
 A ipak on zna najvise o njima 

Hans Kristijan Andersen i braca Grim su mala deca za njih
 Hans Kristijan Andersen i braca Grim su mala deca za njih 
 >( xD
 >( xD 

Nema.
Ja sam prezivio katastrofalni zemljotres jacine 7 Rihtera prije 30 godina i odlicno se sjecam.
Silina prirode je mnooogo jaka.
pa i asteroid spada u sile prirode
kao sto sam vec napisala na nekoj temi,na planetu zemlju se vrsi slozen uticaj sa svih strana,znaci,on zavisi i od polozaja same planete,i od polozaja drugih tela u odnosu na nju
tako da nije iskljuceno,i to nije nista neprirodno,kao sto mnogi ovde navode
Nisam citao,ali........sad nista ne razumem. :S totalno sam zbunjen! :S xD
Svrdlov je postavila tu knjigu jer je ona repos...a onda se Happy bunio sa antirepos stavom....a sad ispade i on repos. :S o.O i sad nista ne razumem. :S xD
...
Haha,Happy ti si izgleda antirepos,jedino kad su Jevreji u pitanju. xD

Nisam ja reposfan... ja sam reptil...
 Nisam ja reposfan... ja sam reptil... 
Eto resenja, vanzemaljska letelica je proletela pored zemlje kako bi izazvala zemljotres na haitiju.
Ala si ti zbunjivNisam ja reposfan... ja sam reptil...

Ti vanzemaljci su rasisti.
 :S
 :Shahahahahahahahahaha ma batali ti to mlacenje prazne slame... ja se uvek pokidam kad citam nesto o njima... hahahahaha xDDD

hahahahahahahahahaha ma batali ti to mlacenje prazne slame... ja se uvek pokidam kad citam nesto o njima... hahahahaha xDDD