200 000 ljudi dobilo državljanstvo na osnovu pripadnosti

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Glatko bih im zabranila da glasaju na lokalu, bez da trepnem.

I zabranila bih jos ponesto, recimo budzetska mesta na fakultetu bez kvota "RS studenti".
Iste uslove kao gradjani Srbije ne bi smeli da imaju jer je teska sramota da neciji roditelji pune budzet koji finansira skolovanje studenata, a da se onda dopusti da njihovo dete padne na samofinansiranje jer CG i RS dobijaju iste uslove kao i gradjani Srbije.

Stvarno je dosta bilo toga da mi placamo tudje cehove. Lepo da im se odrede kvote pa neka upise toliko i toliko studeneta iz CG i RS.
Zasto bi neko njih izdrzavao na svoju stetu, jel mi idemo kod njih da nas izdrzavaju ili platimo sta ucimo, pojedemo i popijemo?
Za kulturu i pripadnost kvota, kada se kvota napuni, molim lepo, neka plate.
Sad će svi na samofinasiranje.

I to je greska.

Valja malo da se prebrojimo. Ko je bolji neka prodje, ciji su roditelji uplacivali u taj budzet mora da ima prednost, ko gde zivi da se vidi lepo.

Zato i beze od izbora kao da su isti sugavi.
Kakve veze imaju izbori i studenti na budžetu. Nema godine- nema love. Ko ne studira nema para. Šta tu izbori menjaju kad je oduvek tako?

I zabranila bih jos ponesto, recimo budzetska mesta na fakultetu bez kvota "RS studenti".
Iste uslove kao gradjani Srbije ne bi smeli da imaju jer je teska sramota da neciji roditelji pune budzet koji finansira skolovanje studenata, a da se onda dopusti da njihovo dete padne na samofinansiranje jer CG i RS dobijaju iste uslove kao i gradjani Srbije.

Stvarno je dosta bilo toga da mi placamo tudje cehove. Lepo da im se odrede kvote pa neka upise toliko i toliko studeneta iz CG i RS.
Zasto bi neko njih izdrzavao na svoju stetu, jel mi idemo kod njih da nas izdrzavaju ili platimo sta ucimo, pojedemo i popijemo?
Ja da se pitam školovanje bi bilo besplatno, postojala bi samo budžetska mesta na fakultetima. Bezveze je da neki Mađar ili Albanac rođeni u Srbiji mogu besplatno da se školuji a Srbi iz regiona koji su državljani Srbije ne. To što svi Srbi iz regiona ne žive u istoj državi je sticaj okolnosti.

Обавезно гласање видим као меру одговорности.
Што се мене тиче, могу да издржим тих 1 од 6 милиона део одговорности.
И не морам да закуцано гласам за једну исту странку довека.

То је оно што овде углавном недостаје - премештање гласача тамо и онамо, по резултатима управљања државом, уместо слепог обожавања (и власти и опозиције), које многи примењују.

Гласам по ономе што мислим да је више исправно од понуде других листа, за које не гласам.
Па и ако би неко направио неважећи листић, то је за мене прихватљиво. То је јасна и званична порука "сви сте забрљали".
не можеш да уведеш обавезно гласање већ обавезан излазак на бирачко место и имао би 40% неважећих листића и шта тиме добијаш?
сензационалну изборну срамоту

pa trojanac u formi drvenog konja ofarban u boje srpske zastave stoji na mostu ispred zidina na kojima pise srbija. i ocekuje da ce tu rulju divljaka koja se krije u konju pustiti naivno medju civilizovani svet.

Mislio sam konkretno na njihovu invaziju u Srbiji kada su izbori - kada ih strpaju u buseve (trojanske konje), i uvezu da glasaju i userru se u zivot.

Mislio sam konkretno na njihovu invaziju u Srbiji kada su izbori - kada ih strpaju u buseve (trojanske konje), i uvezu da glasaju i userru se u zivot.
to nisu trojanski konji jer ne dolaze na kvarno vec javno.

to se tacnije zove divlja horda, ili horda divljaka preko drine koja uz krmetinu i malog knindzu hita da oslobodi srbiju od ustasa :lol:

Ne možeš da svojataš Nikolu Teslu a da Srbima iz regiona braniš da budu državljani Srbije. Peđa Stojaković je bio izbeglica iz Krajine, supruga Nikole Jokić takođe. Đokovići vuku poreklo sa severa Crne Gore. Da ne nabrajam više.

Kakav intelektualni odgovor.Samo rođeni Beograđani u 17 kolEnu mogu dat ovakav odgovor. :mrgreen:
znas li ti simo da rasne teorije germanskih istoricara da su se sloveni kasnije doselili u evropu zbog toga da imaju manja prava na evropu ne piju vise vodu

na osnovu mitologije odnosa prema domu i ognjistu i nacinu sharanjivanja predaka sloveni ne mogu da budu nomadski narod vec samo starosedelacki...a ti kao nomad pobegulja se ubi da budes ko svabo... nemas ti veze sa srbijom, nikake, ti si hrvat od glave do pete, kako vec rekoh.

Back