200 000 ljudi dobilo državljanstvo na osnovu pripadnosti

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Наравно да им треба забранити.
Кад у Србији буду имали центар животних и пословних интереса, тј. ПЛАЋАЛИ ПОРЕЗ и ЖИВЕЛИ у њој, тад има смисла да гласањем одлучују о Србији.
До тада, ПАЉБА!

ЗИД.
Pogledajte prilog 1781960
Drugosrbijanska rabota.

Sve ih znam, skoro pa ih ima više nego vas Srba.
Sve teški putlerofili i fanovi pi*oustog koji pišu s .de domene s eurićima u jednom džepu i hrvatskom putovnicom u drugom.
nisu oni fanovi bilo koga, to zapamti.
sutra ce biti za combea ili erdogana. zabole njih za sve.
samo po potrebi, da njima dupe bude u toplom, a papir znamo da trpi svasta.

kao i obraz.
Јел то на помолу обнављање савезништва из 42-ге?🤣
Загор и Чико у новој епизоди.

Јесте Тесла познат, али није он направио ништа вредно помена за авијацију, да би заслужио име аеродрома.
Треба је да буде Зорана Ђинђића, као симбол промене, наше везе са светом уместо самоизолације.
Eto Đinđić je poznatiji od Tesle i puno više je napravio za svijet.

Pusti ti nekoliko profesora kojima platite da dođu iz Srbije da bi studentima održali predavanje pošto vi nemate i nikada nećete ni da imate nastavnički kadar jer Bosanci koji završe fakultet ili dolaze ovde ili idu na Zapad. Reci ti meni da li SRBIJANACA ima na funkcijama u manjem bh entitetu gde se bilo šta odlučuje, znači od direktora komunalnog preduzeća pa nadalje?
Ko je direktorka telekoma Mtel BiH ? Jelena Trivan iz Srbije,negdje sa juga je dole. Živi dugi niz godina u Banja Luci. Ja ne radim u javnom sektoru pa nisam ni upoznat sa kadrom ko je odakle. Migracija pravoslavnih Srbijanaca je bila neznatna ka BiH. Sasvim razumljivo da će vas biti manje na funkcijama javnih preduzeća jer niste htjeli migrirati ka BiH odnosno Republici Srpskoj. Sa druge strane Srbijanaca muslimana je daleko više u BiH, i oni su se izborili da bude elita u Sarajevu. Vlasnici su uspješnih firmi i na čelu su mnogih javnih preduzeća.
Do vas je,a ne do nas. Da ste se doseljavali kod nas domaćinski bi vas dočekali.

Ko je direktorka telekoma Mtel BiH ? Jelena Trivan iz Srbije,negdje sa juga je dole.
:hahaha1: Jelena Trivan :hahaha:A jel sam ja tebi već kazao da neko iz Srbije može tamo kod vas da dobije visoku funkciju ISKLJUČIVO ako za njega/nju urgira Oskar lično? Jelena Trivan je bila u "žutima," prešla kod Oskara, dobro se pokazala kao pridruženi SNS kadar i Oskar vam naredio da joj date posao direktorke u Mtel BiH. To se ne računa.

:hahaha1: Jelena Trivan :hahaha:A jel sam ja tebi već kazao da neko iz Srbije može tamo kod vas da dobije visoku funkciju ISKLJUČIVO ako za njega/nju urgira Oskar lično? Jelena Trivan je bila u "žutima," prešla kod Oskara, dobro se pokazala kao pridruženi SNS kadar i Oskar vam naredio da joj date posao direktorke u Mtel BiH. To se ne računa.
Ja znam samo da je došla iz Srbije. U biografiji piše da je rođena u Kosovskoj Mitrovici a odrasla u Prištini.Evo sad čitam da je do 2018 bila u žutim a od 2018 prešla u SNS. Poslije 1945 iz Srbije doseljavaju učitelji i profesori a 1960ih doseljava vojni kadar JNA. Njihovi potomci i dan danas žive u RS i dobro su integrisani.

Ja znam samo da je došla iz Srbije. U biografiji piše da je rođena u Kosovskoj Mitrovici a odrasla u Prištini.Evo sad čitam da je do 2018 bila u žutim a od 2018 prešla u SNS. Poslije 1945 iz Srbije doseljavaju učitelji i profesori a 1960ih doseljava vojni kadar JNA. Njihovi potomci i dan danas žive u RS i dobro su integrisani.
Само мала корекција, ти учитељи и професори који су долазили из Србије послије 45-те, долазили су по налогу Удбе у циљу преваспитавања босанских Срба и њиховог одмака од било ког националног или вјерског
питања.

Само мала корекција, ти учитељи и професори који су долазили из Србије послије 45-те, долазили су по налогу Удбе у циљу преваспитавања босанских Срба и њиховог одмака од било ког националног или вјерског
питања.
Kako god opismenili su veći dio stanovništa. Istina da nas je komunizam odrodio i upropastio ali imali smo veliki broj nepismenih,naročito Muslimani

Нека је срамота, и то је за људе. Баш зато што се овде многи ничега не стиде, зато смо у блату.

А чија је срамота? Гласача или оних на листићу?
Гласача није сигурно, него је шамарчина политикантима који мисле да су препаметни и свемогући... а веома су далеко од оба.
шта да ти кажем ако уведу обавезно биће баш баш много пениса на гласачким листићима

питања.
па размисли зашто се Дража кријо у Босну а не у Србији
по Босни је било четника (и код нас на Тромеђи) све до 1950.
у Србији су их све помлатили још 1945.

али сви су они ројалисти и тешки антикомунисти, прави човеци :orkestar:
официри ОЗНЕ кажу "ту се није знало ко у кога прстом упире. родитељи дјецу, дјеца родитеље, брат брата, кум кума. Да смо слушали народ цијели Беоооооград би побили,"

Наравно да им треба забранити.
Кад у Србији буду имали центар животних и пословних интереса, тј. ПЛАЋАЛИ ПОРЕЗ и ЖИВЕЛИ у њој, тад има смисла да гласањем одлучују о Србији.
До тада, ПАЉБА!

ЗИД.
Pogledajte prilog 1781960
Кад донесете тај закон ја ћу то поштовати.
А до тада, к. :ok:
више је србија имала користи од мене него ја од ње

А из којих разлога не желе?
Немци су гори од нас по том питању што значи да није ствар у количини материјалног, него у општем усмерењу.
Колико видим, оно што се рекламира је погрешно. Рекламира се да је важно како изгледаш, шта поседујеш, што мање рада а више резултата... То има своју цену.
Благостање грађана и боље економско стање у политичкој творевини нису никад у историји имали кључну важност код позитивних или негативних демографских и етнографских кретања. Они могу помоћи под условом да је добро морално и духоивно стање нације.
И то је оно што је од пресудне важности за позитивна демографска кретања, морално и духовно стање нације. Тамо гдје је добро морално и духовно стање нације, позитивна су демографска кретања.

Да би се политичке творевине и нације успјешно опхрвале и одбраниле од штетних утицаја и накана оних који имају рђаве намјере, а тога ће бити увијек, и то је важно за ову тему, поред моралног и духовног важно је културно и интелектуално стање нације. Зависно од тога колико је добро или лоше, оваква роварења од стране овог потурице Милића која су са једином сврхом растакања српског корпуса и усађивања анимозитета међу Србљем, наићи ће или неће наићи на плодно тло,

Тамо гдје је добро морално, духовно, културно и интелектуално стање нације, неминовно ће се десити позитивна демографска кретања и створити бољи економски амбнијент. И обрнуто, тамо гдје је то лоше, те политичке творевине могу неко вријеме паразитирати користећи повољности продукта минулих времена, или када су биле империјалне силе и када су црпиле богатство из колонија и простора које су експлоатисали, могу одржавати неко вријеме економски амбијент и привид благостања, увозећи радну снагу, но временом ће се промијенити етнографска структура и доћи ће вријеме за наплату погрешне оријентације.

Ja znam samo da je došla iz Srbije. U biografiji piše da je rođena u Kosovskoj Mitrovici a odrasla u Prištini.Evo sad čitam da je do 2018 bila u žutim a od 2018 prešla u SNS.
Dakle, još jednom: Jelena Trivan tačno odgovara onome šta sam ti više stranica ranije već kazao da u manjem bh entitetu neko iz Srbije može da dođe na visoku funkciju samo i isključivo ako vam tako naredi vaš zemljak Oskar.

Ostaje da navedeš MAKAR JEDNO ime nekog SRBIJANCA koji nije na osnovu bliskih veza sa vašim božanstvom Oskarom već na osnovu isključvo svog znanja i dokazanih uspeha u struci postao direktor makar komunalnog preduzeća u nekoj od vaših općina, jer Trivanka se ne računa :bye:

Poslednja izmena:
шта да ти кажем ако уведу обавезно биће баш баш много пениса на гласачким листићима
Нека... да ови наши политиканти виде шта народ мисли. Окружили су се малом групом климоглаваца, па мисле да су савршени. Важи и за власт и за опозицију.
Треба разбити то самозадовољно слепило. Треба га тући док не нестане у потпуности.

Благостање грађана и боље економско стање у политичкој творевини нису никад у историји имали кључну важност код позитивних или негативних демографских и етнографских кретања. Они могу помоћи под условом да је добро морално и духоивно стање нације.
И то је оно што је од пресудне важности за позитивна демографска кретања, морално и духовно стање нације. Тамо гдје је добро морално и духовно стање нације, позитивна су демографска кретања.

Да би се политичке творевине и нације успјешно опхрвале и одбраниле од штетних утицаја и накана оних који имају рђаве намјере, а тога ће бити увијек, и то је важно за ову тему, поред моралног и духовног важно је културно и интелектуално стање нације. Зависно од тога колико је добро или лоше, оваква роварења од стране овог потурице Милића која су са једином сврхом растакања српског корпуса и усађивања анимозитета међу Србљем, наићи ће или неће наићи на плодно тло,

Тамо гдје је добро морално, духовно, културно и интелектуално стање нације, неминовно ће се десити позитивна демографска кретања и створити бољи економски амбнијент. И обрнуто, тамо гдје је то лоше, те политичке творевине могу неко вријеме паразитирати користећи повољности продукта минулих времена, или када су биле империјалне силе и када су црпиле богатство из колонија и простора које су експлоатисали, могу одржавати неко вријеме економски амбијент и привид благостања, увозећи радну снагу, но временом ће се промијенити етнографска структура и доћи ће вријеме за наплату погрешне оријентације.
Одавно тврдим да је култура много већи проблем од наших "непријатеља", како их рекламирају на тв (а и они нас једнако), а који никако да крену.

И морал иде заједно да добром културом, слажем се.

по Босни је било четника (и код нас на Тромеђи) све до 1950.
"Čega se pametan stidi, time se ...." U ofanzivi na Kozaru učestvovalo je 11 000 Nemaca, 20 000 ustaša i domobrana, i 2000 četnika. Bosanski četnici, iako ih danas pro-režimski propagandisti u manjem bh entitetu LAŽNO i sramotno predstavljaju kao "zaštitare" pravoslavnog življa u Bosni u vreme NDH, u operaciji na Kozari borili su se rame uz rame s nacistima i ustašama. Bosanski četnici su imali zadatak da hapse civile, uglavnom Bosanske Srbe, i da zarobljavaju partizanske borce, koje su zatim sve predavali ustašama. Zarobljeni partizani su odmah, na licu mesta bivali likvidirani, dok su od strane Bosanskih četnika uhapšeni srpski civili kao "partizanski simpatizeri" završavali u kolonama smrti i u ustaškim koncentracionim logorima, najčešće u logoru Jasenovac.
Izdaja Bosanskih četnika i njihov sporazum s NDH je izuzetno dobro dokumentovan, o tome postoji građa koja potiče kako iz četničkih i ustaških, tako i nemačkih arhiva, a postoji i sijaset fotografija napravljenih u Bosni tokom Drugog svetskog rata na kojima ustaše i Bosanski četnici na zajedničkim sastancima ponosno poziraju fotografima (da se podsetimo: u ono vreme fotografije se nisu lako pravile tako što za to koristiš mobilni telefon, već se kao za svadbu ili neki drugi značajan događaj pozivao profesionalni fotograf koji dođe, snima i posle razvija fotke u svojoj radnji).

1757493531532.png

Sastanak Bosanskih četnika, ustaša i domobrana negde u Bosni

1757493373532.png

Nemački general-major Fridrih Štal, domobranski oficir i Bosanski četnički vojvoda Rade Radić na zajedničkom zadatku u Bosni

Partizanske snage su tokom nemačko-ustaško-četničke operacije Kozara bile daleko brojčano slabije, sa oko 3 000 boraca, ali su odlučno pokušale da odbrane desetine hiljada civila koji su bežali u planinu da tamo potraže spas; tokom krvavih borbi, u rejonu Kozare i Potkozarja kretalo se više od 80 000 civila, gotovo isključivo pravoslavnog stanovništva tog kraja. Više od 60 000 njih je zarobljeno je uz pomoć Bosanskih četnika od komandom četničkih vojvoda Uroša Drenovića i Rade Radića koji su zarobljeni srpski živalj iz partizanskih sela predavali ustašama; na taj način je na hiljade Bosanskih Srba odmah, takoreći na kućnom pragu poklano od strane ustaša, a 30 000 odvedeno je u logore i tamo ubijeno, i to, kako sam već napomenuo, najviše u Jasenovcu. Posebno tužna je bila sudbina oko 10 000 dece Kozare koja su završila u ustaškim logorima i bila izložena bolestima i gladi, a na kraju i smrti. Valjda zbog toga pomenuti četnički zlikovac Uroš Drenović danas ima svoju ulicu u Banjaluci.

1757493622679.png

Bosanski četnički komandant Uroš Drenović nazdravlja sa ustašama nakon potpisanog sporazuma sa njima u Mrkonjić gradu. Zanimljivo je da su Bosanski četnici čak doneli i gitaru (donji desni ugao), da baš veselo obeleže potpisivanje sporazuma sa NDH.

Back